- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
baban için çok sevindim canım, Allah bir daha kötü bişi yaşatmasın
canım benim uçuğum kurudu sayılır, annem günde iki defa pamukla aseton bastı..işe de yarıyo,inşAllah seninki de geçer.. sivilce felan hepsi stresten oluyor maalesef :/
evet canım stresten oldu, tüm hazırlıklar için geç kaldım ben.. gelinliğim bile hala dikiliyo düğüne 3 gün kala alıcam :/ ama yetişecek inş herşey boshayallersmile
Canım yaa yetişir aslında her şey bi şeklide olup bitio zaten içinde yaşarken rüya gibi geçtiğinden hiiç bişi anlamıosun:)) sıkıntıya girme bak geçicek en güzel şekilde
kızlar slm hiç giremiyorum son zamanlarda geçmişte olanlaroda okuyamadım evlenen gelinlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorumm :)))ben neler yaptım anlatayım geçen hafta nikahım oldu artık evliyim :)) koltuklarım halılarım ve perdelerim gelince bu hafta evle işim biticek haftayada eşyalarımı yerleştiricem sonrada düğüne hazırlık yapıcam gelinliğim dikiliyo :)) şimdilik herşey yolunda sadece balayını ayarlayamadık birtürlü hepinizi öpüyorum vakit buldukça gelicem :))
Hayırlı olsun mavi pericimhihoyyyt
kıslar düğün kına çok güsel geçti
kına günü ful yağmur yagdı ve kına açık havadaydı
daha sonra kına saati geldi yağmur durdu çok güsel geçti
kına düğünde öle şimdi ist. düğünü bekliyoz ama ailemden kopmam çok
zor oldu hala ağlıyorum ve daha çok
ağlıcam bunu biliyorum allah yardımcım olsun babacımı düşündükçe çok kötü oluyorum
telefonda konuşamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum ama cuma günü geliyorlar burdaki düğüne
sonra gidecekler bizde pazar akşam balayına gidecez izmir kuşadasına baya zor olacak kıslar allah yardımcım olsunn
Kolay gelsin tatlım, üzülme ağlama ama ailenin yanında onlar da kötü olur sonra