• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selam herkese,
kızlar 12 günde uçuk geçer mi..stresten dudağım uçukladı, birde böyle kocaman
eczaneden aldığım uçuk ilacını sürüyorum 4 gündür hiiç bir işe yaramadı :(((((

Günaydın canım naber?
neler yapıyorsun?

jean merhaba canım
dün yazamadım görmeden çıkmışım mesajını
iyiyim teşekkürler. düğünüme 27 gün kaldı hazırlanıyorum
evim yerleşiyo falann
heyecan dorukta
sen nasılsın evlendin mi?

selam herkese,

canım geçer umarım.
herşey gönlünce olsunn

kızlar selammmmm:)))size güzel haberlerle geldim çok şükür....Allah razı olsun dualarınız yerini buldu babamın kötü birşeysi yokmuş:))Hastalığı nüksetmemiş yalnızca ameliyat sonrası yemek borusunda bi darlık olmuş..Onuda basit bir yöntemle açacaklarmış...Nasıl sevindim anlatamam Allah sizden razı olsun hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah....
Hazırlıklardan başımı kaldıramıyorum artık...Bide grip olmasaydım..Bende de uçuk,sivilce,alerji...Hepsi bi arada mevcut:)))İnşallah düğüne kadar nektarcım ikimizinkide düzelir...Shewallim gördüm onlinesın düğündaşım:)nasıl gidiyo hazırlıklar???

Son düzenleme:
kızlar selammmmm:)))size güzel haberlerle geldim çok şükür....Allah razı olsun dualarınız yerini buldu babamın kötü birşeysi yokmuş:))Hastalığı nüksetmemiş yalnızca ameliyat sonrası yemek borusunda bi darlık olmuş..Onuda basit bir yöntemle açacaklarmış...Nasıl sevindim anlatamam Allah sizden razı olsun hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah....
Hazırlıklardan başımı kaldıramıyorum artık...Bide grip olmasaydım..Bende de uçuk,sivilce,alerji...Hepsi bi arada mevcut:)))İnşallah düğüne kadar nektarcım ikimizinkide düzelir...Shewallim gördüm onlinesın düğündaşım:)nasıl gidiyo hazırlıklar???

canımmm çok sevindim baban için.
Allah şifasını versin inşallah.:nazar:

canım yeni gördüm mesajını iyiiyim canım
haftasonu evim yerleşti. mobilyalar, beyaz eşyalar, mutfak.
güzel oldu çok. sevinçliyimmmmm. :nazar:

halılarımı son 10 gün nişanlım gelince alcam. perdelerim ay sonu geliyor.
gelinliğimi 23 ekimde alıyorum.
başkada bişi kalmadı diyebilirim.
haftaya yatak odasını ve de çeyizleri yerleştiricez.

sen naptın canım benim
aynı gün aynı heyecanları yaşıcaz ne güzellll kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:nazar:

canim allah razi olsun..
cok sükür atlattik..allahim herkeze önce sifa ve agiz tadi versin insallah..

tatlim ne güzel seyler bunlar birlikte cay demlemek, dizi izlemek,muhabbet etmek..canim allah muhabbetinizi ve huzurunuzu bozmasin hic insallah..opuyorumnanaktan:nazar:
darisi bize insallah:asigim:

İnşallah Pericim çok sevindim tatlımolumunekankayizsmile

selam herkese,

Nektarcım geçmiş olsun canım stresten mi oldu ki?

Selam msorecum çok sevindim canım hadi geçmiş gitmiş olsunkaydirigubbakcemile5

foto isteyenler albümeekaydirigubbakcemile4
Aa süpeeer hemen bakıyoruuumm:lepi:

Bu arada kızlar ben de ilk misafirlerimi bu haftasonu ağırlayacağım çok heyecanlıyımalkisalkisalkis
Evde hiç yemek bilmeyen ben, Gönül Candaşın kitabı sağolsun 3 çeşit yapıp koyuyorum çok da güzel oluyor şansımalaelaelaelaelae şimdilik her bişi pek zevkli geliyor temizlik yapmak bile, umarım ilerleyen zamanlarda gocunmam bunlardan.

Hepinizi çok özledim kızlar, bundan sonra sıkça gelirim artık internetimiz bağlandı. wınn var ama kanser olmamak için kullanmıyordum. Öpüldünüz hepiniz.

baban için çok sevindim canım, Allah bir daha kötü bişi yaşatmasın :nazar:
canım benim uçuğum kurudu sayılır, annem günde iki defa pamukla aseton bastı..işe de yarıyo,inşAllah seninki de geçer.. sivilce felan hepsi stresten oluyor maalesef :/

Nektarcım geçmiş olsun canım stresten mi oldu ki?

evet canım stresten oldu, tüm hazırlıklar için geç kaldım ben.. gelinliğim bile hala dikiliyo düğüne 3 gün kala alıcam :/ ama yetişecek inş herşey boshayallersmile

Son düzenleme:
kızlar slm hiç giremiyorum son zamanlarda geçmişte olanlaroda okuyamadım evlenen gelinlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorumm :)))ben neler yaptım anlatayım geçen hafta nikahım oldu artık evliyim :)) koltuklarım halılarım ve perdelerim gelince bu hafta evle işim biticek haftayada eşyalarımı yerleştiricem sonrada düğüne hazırlık yapıcam gelinliğim dikiliyo :)) şimdilik herşey yolunda sadece balayını ayarlayamadık birtürlü :( hepinizi öpüyorum vakit buldukça gelicem :))

Hepinizi çok özledim kızlar, bundan sonra sıkça gelirim artık internetimiz bağlandı. wınn var ama kanser olmamak için kullanmıyordum. Öpüldünüz hepiniz.

hannemmmmmmmmm adaşım çok özledim seniiiiiiiiiiiiiii benim albümde footlar var baksana :D sen de koyyyyyyyyyy muck merak ediyrorum gelinliği

Günaydınlar=))) Dün ben de iş başı yaptım tatilden h sonu döndük. Geçmişi okuyamadım umarım herkesin işleri yolundadır.

kıslar düğün kına çok güsel geçti
kına günü ful yağmur yagdı ve kına açık havadaydı
daha sonra kına saati geldi yağmur durdu çok güsel geçti
kına düğünde öle şimdi ist. düğünü bekliyoz ama ailemden kopmam çok
zor oldu hala ağlıyorum ve daha çok
ağlıcam bunu biliyorum allah yardımcım olsun babacımı düşündükçe çok kötü oluyorum
telefonda konuşamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum ama cuma günü geliyorlar burdaki düğüne
sonra gidecekler bizde pazar akşam balayına gidecez izmir kuşadasına baya zor olacak kıslar allah yardımcım olsunn

Back