Kızlar bana da şans dileyin bu akşam kınam var, geri bizimkisi düğün gibi olacak. İlk düğünüm yani. Dualarınız eksik etmeyin lütfen, her şey yolunda gider umarım.Öptüm hepinizi.
Kızlar bana da şans dileyin bu akşam kınam var, geri bizimkisi düğün gibi olacak. İlk düğünüm yani. Dualarınız eksik etmeyin lütfen, her şey yolunda gider umarım.Öptüm hepinizi.
sukutcum ben de kullanıyorum 2. kutum bitmek üzere, çok şükür herhangi bir yan etkisini görmedim ama doktorum başta şöyle tavsiye etmişti, yatmadan önce aynı saatlerde al ilacı, arkasından da bi parça kuru ekmek ye diye. Yatıp uyuyunca zaten bişi hissetmezsin sabah alıyorsan akşama çevir saatini ben 11de alıyorum gece
sukut bir dönem ben de kullanmıştım yasmini. luxxor un dediği gibi yatma saatlerine denk getirirsen pek anlamazsın. Bende mide bulantısı gibi bir etki göstermedi. Sadece 3-4 kilo kadarcık su toplamıştım =))
düğündaşlar bende gece alıyorum gece miğde bulantıma uyanıp hamileler gibi öksüyorum
6 gündür içiyorum 2 gece böyle oldu .hapı içtikten sonra dediğin gibi ekmek yemeyi deneyim:kedi:
ayy sirkencubimm inşallah banada kilo yaparopuyorumnanaktan
offf nişanlıma damatlık alıcam gitmiş altınyıldızdan beğenmiş
indirimli hali 500 tl çok zorlayacak beni bu tutar
söylesemde olmaz çekinirim utanırım.a bana hiç şunu alma demedi
bi evlensekte kurtulsak yaaaa:çok üzgünüm:
Oyy kıyamam yaa, farklı ile mi gidiyorsun yoksa gelin olarak?:kedi:
sukutcum ben de kullanıyorum 2. kutum bitmek üzere, çok şükür herhangi bir yan etkisini görmedim ama doktorum başta şöyle tavsiye etmişti, yatmadan önce aynı saatlerde al ilacı, arkasından da bi parça kuru ekmek ye diye. Yatıp uyuyunca zaten bişi hissetmezsin sabah alıyorsan akşama çevir saatini ben 11de alıyorum gece
düğündaşlar bende gece alıyorum gece miğde bulantıma uyanıp hamileler gibi öksüyorum
6 gündür içiyorum 2 gece böyle oldu .hapı içtikten sonra dediğin gibi ekmek yemeyi deneyim:kedi:
ayy sirkencubimm inşallah banada kilo yaparopuyorumnanaktan
offf nişanlıma damatlık alıcam gitmiş altınyıldızdan beğenmiş
indirimli hali 500 tl çok zorlayacak beni bu tutar
söylesemde olmaz çekinirim utanırım.a bana hiç şunu alma demedi
bi evlensekte kurtulsak yaaaa:çok üzgünüm:
Canımm bizde altınyıldızdan aldık kampanyası vardı 200 tl aldık biz sakın 500 tl vermeyin kazık yersiniz valla.
Sen ona uygun bir dille anlat deki şuan biraz sıkışığız biraz daha bakalım belki daha şık daha uygun bulabiliriz sonuçta 1 kere giycek dahada nerde giycekki dimi. Sen uygun dille anlat bunu eger hala inat ediyorsa ozaman bi çaresinde bakarsın canım. Biliorum insan düğün arefesinde sıkışık oluyor bizdede böyle sorun vardı neyseki Allah yardım etti. Umarım sanada Allah yardım eder.. Ama hiç sıkma canını oluruna bırak bende sıktım sıktım ama sonradan çözüldü herşey sakın üzme sıkıntı yapma kendine tmm canım..
kızlar bu gün son yarın kınam var bana şans dileyinn lütfennn çokkk heycanlıyımmmm :Saruboceq:
Hayır canım anneme 30 dk uzaklığa gelin gidiyorum.. ama 5 dk uzaklıkta olsa sonuçta 23 sene yaşadıgım evden kopucamevlenmek çooookk zormuş ya :çok üzgünüm:
canım benim Allah razı olsun desteğin için
aradım dedi o güzel daha başka yere bakmaya gerek yok ama pahalı dersen başka ucuz bakarım dedi bende iyi peki al dedim.Rabbim yardım eder inş.evlenenler zaten Rabbimizin desteğini hissedermiş üzerlerinde inşallah rabbim bu işide kolaylaştırır.
kıslar bende 25 yaşındayım 26 girecem galiba yaşlandık walla
ay valla elçincim sormaa, bi de kısmetse 1 sene sonra filan bebek düşünüyoruz inşallah Rabbim verirse, onun için çok da geçmese yaşım iyi vallaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?