• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende 27 yim.benimki hep der yaşın 30 a dayandı bebeki çok ertelemeyelim diyo:1:
paulcuğum ne güzel tazecik gelinsin hiç üzülme için burulmasın burulsada yapılcak bişi yok gidiyosun yeni bi hayat kuruyosun üzülsende ele bişey geçmiyo
üzülme aklına getirme hem ailende üzülür onlarıda motive et bakın telimle duvağımla namusumla evleniyorum hemde çok sevdiğim biriyle falan de
onlar seni bu sözünle hatırlasın sende kendini boş yere üzme ne güzel evleniyosun
yerinde olmak isteyen binlerce kız vardır böyle düşünkaydirigubbakcemile5

25 sonrası arkidişler hiçte kartlaşmadık yafff tam zamanında evleniyoruz bikerem değilmikaydirigubbakcemile3

ayy benide şu el öpme muhabbeti hiç sarmıyo biz o işi yaptık verin elinizi öpeyim der gibi:1:

bende 27 yim.benimki hep der yaşın 30 a dayandı bebeki çok ertelemeyelim diyo:1:

25 sonrası arkidişler hiçte kartlaşmadık yafff tam zamanında evleniyoruz bikerem değilmikaydirigubbakcemile3

ayy benide şu el öpme muhabbeti hiç sarmıyo biz o işi yaptık verin elinizi öpeyim der gibi:1:

Valla benim planlarıma göre 22imde evleniodum ama bu işler planla programla olmuyor:umursamaz: Bu arada Sukut, bizde kayınlarını her gördüünde elini öptüğün için anlaşılmaz kanaatimcekaydirigubbakcemile3 Ben kendi annemin babamın elini bile bayramdan bayrama öperdim maşalla her seferinde yalapşap öpüozz

Kına gecemde makyajımı kendim yapmayı planlıyorum, bugün özene bezene çok güzel bi far seçtim aldım, ay 2 saat sonra yere düşürüp kırdım sinir oldumalsanaalsanasmile Yine kullanılır da toz toz oldu heppp

hayır canım biz o hap işine girmedik
istemedik yani nişanlımda bende bulacaz bir yöntemini artık :)

Anladım canım, o zaman adetin çok yoğun geçmiyorsa edişelenme, gelinliğin kabarık mı? Belki onunla wcye gitmek zor olabilir. Valla benimki pek kabarık gördünüz zaten, o yüzden bişi içmemeyi düşünüyorum gün boyukaydirigubbakcemile4

canım fazla kabarık deil ama çok ta yogun olmaz yani
evet seninki kabarık ve çok güsel canım bende cuma gidecem provaya kısmt olursa

Valla benim planlarıma göre 22imde evleniodum ama bu işler planla programla olmuyor:umursamaz: Bu arada Sukut, bizde kayınlarını her gördüünde elini öptüğün için anlaşılmaz kanaatimcekaydirigubbakcemile3 Ben kendi annemin babamın elini bile bayramdan bayrama öperdim maşalla her seferinde yalapşap öpüozz

Ayy çok güldüm ii geldi canım yaa :) valla bende öyle öpüşme faslını pek sevmiorum hele de takıda milyon tane insanı öpcem pff yandık valla :)

Ayy çok güldüm ii geldi canım yaa :) valla bende öyle öpüşme faslını pek sevmiorum hele de takıda milyon tane insanı öpcem pff yandık valla :)

eheheh evet valla paulgirlcüm aynen dediğim gibi, bi de şimdi annem dio ki kınada da düğün gibi masaları dolaşıp hoşgeldiniz beş gittiniz dememiz öpmemiz gerekiomuş, bizim kına da düğün salonunda olacak karışık bayan-erkek. Offf Allahım yardım et dudaklara kuvvetkaydirigubbakcemile3

eheheh evet valla paulgirlcüm aynen dediğim gibi, bi de şimdi annem dio ki kınada da düğün gibi masaları dolaşıp hoşgeldiniz beş gittiniz dememiz öpmemiz gerekiomuş, bizim kına da düğün salonunda olacak karışık bayan-erkek. Offf Allahım yardım et dudaklara kuvvetkaydirigubbakcemile3

Hoş geldiniz beş gittinizmi :))) Allahım çok güldürdün beni çok saol valla :)) Hani bide yaşlı teyzeler öperken sımsıkı sarılırlar arkanı sıvazlarlar ya ayy düşünsene öyle sıvazlarken duvak bi düşüyo :)) Ayyy Allahım yaa..
delikafadulden

Hoş geldiniz beş gittinizmi :))) Allahım çok güldürdün beni çok saol valla :)) Hani bide yaşlı teyzeler öperken sımsıkı sarılırlar arkanı sıvazlarlar ya ayy düşünsene öyle sıvazlarken duvak bi düşüyo :)) Ayyy Allahım yaa..
delikafadulden

ahaha bi de şey var bazı teyzeler elini öpecek olsan bile öpmeme ihtimaline karşın eliyle alnını deliyokaydirigubbakcemile3

aynen cnm şehir dışı misafirlerimiz de geldia rtıkdüğün modundayızzzz:))) allahımm yardım ettt

Canım benimm seninle aynı gün kınamız kaydirigubbakcemile5 inşallah her şey yolunda gider

Evet arkadaşlar zaman geldi çattı yarın nikahım var sabah 11 de bana şans dileyin.. Evlenicek olan tüm arkadaşlara ve evlenmiş olan tüm arkadaşlara mutluluklar diliyorum umarım hep mutlu oluruz.. Veeee darısıda tüm bekarların başına diyorum.. Hepimizin bundan sonraki yeni yaşantısında umarım hep güzel şeyler bizi bekler.. Birlikte şafak saydık anlattık paylaştık. hepinize çok teşekkür edip tekrar mutlulukla diliyor ve diyorum kii şafak nekadar zengin olursa olsun bir gün iflas etmeye mecburdur :) hepiniz Allaha emanet olsun..

Evet arkadaşlar zaman geldi çattı yarın nikahım var sabah 11 de bana şans dileyin.. Evlenicek olan tüm arkadaşlara ve evlenmiş olan tüm arkadaşlara mutluluklar diliyorum umarım hep mutlu oluruz.. Veeee darısıda tüm bekarların başına diyorum.. Hepimizin bundan sonraki yeni yaşantısında umarım hep güzel şeyler bizi bekler.. Birlikte şafak saydık anlattık paylaştık. hepinize çok teşekkür edip tekrar mutlulukla diliyor ve diyorum kii şafak nekadar zengin olursa olsun bir gün iflas etmeye mecburdur :) hepiniz Allaha emanet olsun..

Canım bol şanslar mutluluklar inşallah, evlendikten sonra da burda paylaşımlarımıza devam edeceğiz bi yere ayrılma, sağlıcakla kalolumunekankayizsmile

hepimizin hakkinda allahim hayirlisini versin insallah kizlar..
Ben bugun evimizdeydim,simdi geldim annemlere..Beyaz esyalarim takildi,yatagimiz ve yemek odamiz geldi..Cok yoruldum..Cts İstanbula gidicez araba ile ceyizimi getirmeye..optum hepinizi...

Back