Günaydın Kızlar.. Yarın sabah 11 de resmi nikahım akşamda dini nikahım var çokkkkkkk heycanlıyım ..
Hayırlısı olsun canım süperrr
Günaydın kızlaar bugün izinden önceki son günüm işte, yarın akşam kına var çok heyecanlıyım, evime giden eşyalarımın ardı arkası keilmiyor ya, annemin evinde ne çok kıyafetim ıvırım zıvırım varmış, bi de kendi evimde yaşamadığım için henüz bişilerin yeri belli değil kaldıramıyorum da, annem de hiç bişi ortada durmasın istio strese sokuo beni, onu ordan kaldır, aaa o hiç orda oldu muu bi de bunların stresine giriosss Allahım son iki son iki yardım etteyvahedigeldismile
Canım benim çok geçmiş olsun umarım düzelir anneciğin, onlar da helak oluyor ya yorgunluktan, az kaldı inşallah atlatacağız artık bu dönemi, bizim misafirler bugünden geliyor artık kayınvaldem giller filan, oyy oyybilmiyorumkismile
Canım king iyi bi marka değil pek arzumu düşün sen, bu arada seramik taban ütü hiç görmedim ben ama, saç düzleştiricide seramik nası daha sağlıklı saçı yakmıosa o da kumaşı daha az zedeler diye düşünüyorum mantıken
Canımcım kısmetse yarın akşam kınam var fotolarımı ekleyeceğim albüme ordan bakarsın, benim abiyem uzun mor renkli, kısa elbiseden daha ağır durduğu için öyle tercih ettim. Eviniz hayırlı olsun bu arada kolay gelsin
İzmirim hep böyle dertlerimiz oluyor canım sıkma canını, sen kendinden taviz verme, saygımızı koruduğumuz sürece alındıkları şeyler çok da önemli değil bence
geçmiş olsun papatyam benim de sivilceler ve izleri duruyor ama artık umrumda değil, makyaj da yıplak nasılsa lekeler kapanır merak etmekaydirigubbakcemile5
luxorcum mor mu?bayılırım tatlışım
ben bir az araştırdım seramik taban daha iyiymiş ama kingi çoğu kişi önermiyor bende eve arzum alacağım ama çeyizime philips alacağım aklım kazanlılarda ama sevgilim diyor kocaman şey hangi evde gördün de biz alacağız diyor :) ona pek kullanışlı gelmedi hihoyyyt