• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın Kızlar.. Yarın sabah 11 de resmi nikahım akşamda dini nikahım var çokkkkkkk heycanlıyım ..

Hayırlısı olsun canım süperrr

Günaydın kızlaar bugün izinden önceki son günüm işte, yarın akşam kına var çok heyecanlıyım, evime giden eşyalarımın ardı arkası keilmiyor ya, annemin evinde ne çok kıyafetim ıvırım zıvırım varmış, bi de kendi evimde yaşamadığım için henüz bişilerin yeri belli değil kaldıramıyorum da, annem de hiç bişi ortada durmasın istio strese sokuo beni, onu ordan kaldır, aaa o hiç orda oldu muu:( bi de bunların stresine giriosss Allahım son iki son iki yardım etteyvahedigeldismile

Canım benim çok geçmiş olsun umarım düzelir anneciğin, onlar da helak oluyor ya yorgunluktan, az kaldı inşallah atlatacağız artık bu dönemi, bizim misafirler bugünden geliyor artık kayınvaldem giller filan, oyy oyybilmiyorumkismile

Canım king iyi bi marka değil pek arzumu düşün sen, bu arada seramik taban ütü hiç görmedim ben ama, saç düzleştiricide seramik nası daha sağlıklı saçı yakmıosa o da kumaşı daha az zedeler diye düşünüyorum mantıken
:1:

Canımcım kısmetse yarın akşam kınam var fotolarımı ekleyeceğim albüme ordan bakarsın, benim abiyem uzun mor renkli, kısa elbiseden daha ağır durduğu için öyle tercih ettim. Eviniz hayırlı olsun bu arada kolay gelsin

İzmirim hep böyle dertlerimiz oluyor canım sıkma canını, sen kendinden taviz verme, saygımızı koruduğumuz sürece alındıkları şeyler çok da önemli değil bence

geçmiş olsun papatyam benim de sivilceler ve izleri duruyor ama artık umrumda değil, makyaj da yıplak nasılsa lekeler kapanır merak etmekaydirigubbakcemile5

luxorcum mor mu?bayılırım tatlışım
ben bir az araştırdım seramik taban daha iyiymiş ama kingi çoğu kişi önermiyor bende eve arzum alacağım ama çeyizime philips alacağım aklım kazanlılarda ama sevgilim diyor kocaman şey hangi evde gördün de biz alacağız diyor :) ona pek kullanışlı gelmedi hihoyyyt

Hayırlısı olsun canım süperrr

luxorcum mor mu?bayılırım tatlışım
ben bir az araştırdım seramik taban daha iyiymiş ama kingi çoğu kişi önermiyor bende eve arzum alacağım ama çeyizime philips alacağım aklım kazanlılarda ama sevgilim diyor kocaman şey hangi evde gördün de biz alacağız diyor :) ona pek kullanışlı gelmedi hihoyyyt

evet canım teşekkürler:kedi: kazanlı ütü zor olur cidden de sen sen ol pratik şeylerden şaşma bencdee

Paulgirlcüm senin de aynı gün mü benlee? zemuszemus

Benim yarın nikahım var, cuma kınam, pazar düğünüm var kısmetse canım.. Senin ne zaman ?

Ayy tatlım ya valla az kaldıkça insan heyecandan ölcek gibi oluyor. Benim yarın kına, cmt nikahım var. nikahtan 1 hafta sonra da başka şehirde düğünüm olcakboshayallersmile Nasıl her şey hazır mı sizin? nikahın kaçta? Biz 12de yer bulabildik gündüz, nikah salonunun fotoğrafçısı da dilek telcioğlu imiş, sitesinden baktım çok güzel düğün fotoları çekio çok mutlu oldum. Bzim de bahçede açık havada çekecek resimlerimizi inşallah çok güzel çıkarkaydirigubbakcemile2

Ayy tatlım ya valla az kaldıkça insan heyecandan ölcek gibi oluyor. Benim yarın kına, cmt nikahım var. nikahtan 1 hafta sonra da başka şehirde düğünüm olcakboshayallersmile Nasıl her şey hazır mı sizin? nikahın kaçta? Biz 12de yer bulabildik gündüz, nikah salonunun fotoğrafçısı da dilek telcioğlu imiş, sitesinden baktım çok güzel düğün fotoları çekio çok mutlu oldum. Bzim de bahçede açık havada çekecek resimlerimizi inşallah çok güzel çıkarkaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun canım.. Benim tüm hazırlıklarım bitti çok şükür.. Nikahım yarın sabah 11 de çok heycanlıyım yaaa çokkta duygusalım :(:çok üzgünüm:

ay ay bızım gelınler kosturmaca ıcınde :asigim: masallah sıze yavrular :nazar:

Evet aslıcım ya hoşgeldin, koşuşturmaca hiç bitmiooopuyorumnanaktan
luxxor siz dış mekan fotoğraflarını nerde çektirmeyi planlıyorsunuz?

tatlım bizim japon vakfının salonunda olacak nikah onun bahçesinde çekilcekmiş

Hayırlı olsun canım.. Benim tüm hazırlıklarım bitti çok şükür.. Nikahım yarın sabah 11 de çok heycanlıyım yaaa çokkta duygusalım :(:çok üzgünüm:

Oyy kıyamam yaa, farklı ile mi gidiyorsun yoksa gelin olarak?:kedi:

Orayı biliyorum canım çokgüzel fotoğraflar çıkar =)) PaulGirl tek duygusal olan sen değilsin. annemlere 15 dk mesafede oturacağım (araçla) ona rağmen bende de bir burukluk var.

slm kızlar hepiniz inş. çok mutlu olursunuzzz ayy benimde içim nasıl buruk kardeşim evleniyor ekim 2-3 de benimde sizleri okuyunca içim daha fena oldu mutluluk ve huzur hep sizinle olsun saygı ve sevgi çerçevesinde güsel evlilikleriniz olsun inş. aminn

Orayı biliyorum canım çokgüzel fotoğraflar çıkar =)) PaulGirl tek duygusal olan sen değilsin. annemlere 15 dk mesafede oturacağım (araçla) ona rağmen bende de bir burukluk var.

İnşallah tatlım yaa Ankarada stüdyoda çekim yaptırmaacağız çünkü ordan alacağımız fotolar olacak sadece... İnşallah Allah ağız tadı verir de aramayız baba evini

hosbulduk tatlımmm kolay gelsınnn :)) darısı basıma 2011 nisanda :)

İnşallah aslıcımkaydirigubbakcemile5

slm kızlar hepiniz inş. çok mutlu olursunuzzz ayy benimde içim nasıl buruk kardeşim evleniyor ekim 2-3 de benimde sizleri okuyunca içim daha fena oldu mutluluk ve huzur hep sizinle olsun saygı ve sevgi çerçevesinde güsel evlilikleriniz olsun inş. aminn

teşekkürler güzel dualarınız için, kardeşinize de hayırlı olsun

vay vay vay eylül ekim gelinlerimizin çoğu evlenmiş
kimininde eli kulağında zemuszemus
maşallah maşallah benimkinede 18 gün var.
ay kızlar yasmine başladım ben 6 gün önce fena miğde bulantısı yapıyor sizler kullanıyomusunuz

kızlar ben riske atmayacağım king markasından çoğu kişi memnun değil anneme arzum alacağım çelik taban ama olsun boshayallersmile

vay vay vay eylül ekim gelinlerimizin çoğu evlenmiş
kimininde eli kulağında zemuszemus
maşallah maşallah benimkinede 18 gün var.
ay kızlar yasmine başladım ben 6 gün önce fena miğde bulantısı yapıyor sizler kullanıyomusunuz

sukutcum ben de kullanıyorum 2. kutum bitmek üzere, çok şükür herhangi bir yan etkisini görmedim ama doktorum başta şöyle tavsiye etmişti, yatmadan önce aynı saatlerde al ilacı, arkasından da bi parça kuru ekmek ye diye. Yatıp uyuyunca zaten bişi hissetmezsin sabah alıyorsan akşama çevir saatini ben 11de alıyorum gece

kızlar ben riske atmayacağım king markasından çoğu kişi memnun değil anneme arzum alacağım çelik taban ama olsun boshayallersmile

öyle yap tatlım yaa ben de iyi duymadım o markayı

Canım ben şimdiye kadar bweklettim küçük ev aletlerimi geçen hafta sonu daha yeni aldım.

Ütümü tefal den aldım. buhar kazanlıları ben de çok istiyordum ancak dolpata çok yer kaplar, ayrıca bir ütü odası yapmam gerekir, ütüleme öncesi ön hazırlığı çok olur diye normal ütü aldım. Tam modelini hatırlamıyorum ama FV9450 olması lazım. 150 gr buhar çıkışı var. 270 e aldım.

Back