• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bugün ben gelinliği almadan önce son kez gidip görcem işlemelrini yerleştircez
bi sorun varmı bakcaz tacımı seçicem eldivenimi beğencem güzel bişi olursa takcam:)
inşallah istediğim gibi olmuştur gelinlik:asigim:

ya normalde ben de heyecan yok
ama bu topike giriom çizelgemi görüyorum
bide düğünü yaklaşanlar anlatıyor ya
helecanlanıyorum:)

aynen lepicim bende olan biten bişey yok buraya girince heyecanlanıyorum hemen
gelince anlat tacın eldivenin nasıl flan diye :)kimle gittin gelinlikçiye ?
he lipicik beni yazar mısın ayakkabının altına :utangac:

Ya ben de metanetli görünmeye çalışıyordum.. ama pazar günü çeyiz giderken kamyon mahalleye kornayla girince eyvah dedim ozamandan beri tam anlamıyla bıraktım kendimi offf :(

bizde bugün çeyis konuştuk bizim ev çok küçük diye alıp koliliyces onların evinde durcak çeyislerim zemuszemus

Dilşadcım çok hoş olmuşsun ,düğününün de güzel geçmesi dileğiyleee opuyorumnanaktan

selam rüzgarrr

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz... listemizin en son hali buydu.. var mı yeni gelen gelinler??olumunekankayizsmile

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 hanne54 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 ysmnmawi Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 PauLGirL Düğün

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün[/COLOR

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 izmirim_ Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 cilek Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 milkie Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 sukut Nikah

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:9-16 Ekim 2010 elcintih Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası:nazar:

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

:teytey:

merhaba kizlar..Cok yorgunum..Annem rahatsiz 1 haftadir ayaga bile kalkamiyor siddetli baş agrisindan..Hem iş,hem kendi evim,hem ailemin evi derken cok yoruluyorum...
Bugun evim temizlendi cok sukur bi de yatagimizi aldik..Persembe-cuma mobilyalar gelcek umarim bi aksilik cikmaz..Cts yatak gelicek ve begendigim bi kac hali..Pztsi perdeler gelicek..Bakalim dugune kadar pestilim cikicak gibi gorunuyor..
optm hepinizi..

merhaba kizlar..Cok yorgunum..Annem rahatsiz 1 haftadir ayaga bile kalkamiyor siddetli baş agrisindan..Hem iş,hem kendi evim,hem ailemin evi derken cok yoruluyorum...
Bugun evim temizlendi cok sukur bi de yatagimizi aldik..Persembe-cuma mobilyalar gelcek umarim bi aksilik cikmaz..Cts yatak gelicek ve begendigim bi kac hali..Pztsi perdeler gelicek..Bakalim dugunalar e kadar pestilim cikicak gibi gorunuyor..
optm hepinizi..

canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum annene..
yataginiz hayirli olsun..hadi isleri bitirdin sayilir sende,.
kolay gelsin tatlim

missim kolay gelsin canım annene de geçmiş olsun inş iyileşir canım benim yorucu bir az ama ne yaparsın Allah kolaylık versin

missim kolay gelsin canım annene de geçmiş olsun inş iyileşir canım benim yorucu bir az ama ne yaparsın Allah kolaylık versin
sagol cnm amiinnn..
kızlar ütüde çelik taban mı seramik mi?:ecrin_bebek:
hangini alayım
cnm hic bi bilgim yok utu konusunda,esim arastirip almisti..

miss tatlım gecmiş olsun canımcım ya.allah şifa versin.dilsadcım cok güzel olmussun.jean optum guzelim.
amiin cnm insallah..

miss geçmiş olsun acil şifalar dilerim..Bişi sorucam sen gelinliğinin son halini hiç yayınlamısmıydın burada? merak ettim nasıl oldu.

slm cnlar herkes nasıl bakalım?
Ben yarın gelinlik provasına gitcem eğer biterse fotoları koyucam hemen:):)
Bu arada tuttuğumuz evin badanasına kayınbabam başladı bugün itibariyle hafta sonuna kadar bitirebilirse inş hafta sonu perdeler gelicek,sonrasında da sırasıyla mobilyalar için telefon edicez:)
Bu aradaben hala kına için abiye bulamadım kızlar ya , çok kararsızım ne giycem bilmiyorum, elinizde örnekler varsa bana yardımcı olup lütfen resimlerini ekler misiniz:(

slm kızlar.heyecan dorukta.son 12 gün...kayınvalidem biraz canımı sıktı dün. her dediğimi farklı bir yere çekiyormuş alınıyormuş...sağolsun unu da baya olaylı belirtti.çok canım sıkıldı.inşallah sizde böyle şeyler olmaz.herkese iyi şanslar!

Bu arada tuttuğumuz evin badanasına kayınbabam başladı bugün itibariyle hafta sonuna kadar bitirebilirse inş hafta sonu perdeler gelicek,sonrasında da sırasıyla mobilyalar için telefon edicez:)
Bu aradaben hala kına için abiye bulamadım kızlar ya , çok kararsızım ne giycem bilmiyorum, elinizde örnekler varsa bana yardımcı olup lütfen resimlerini ekler misiniz:(

selam canım ne güzel şanslısın merak etme badana biter ;)

slm kızlar.heyecan dorukta.son 12 gün...kayınvalidem biraz canımı sıktı dün. her dediğimi farklı bir yere çekiyormuş alınıyormuş...sağolsun unu da baya olaylı belirtti.çok canım sıkıldı.inşallah sizde böyle şeyler olmaz.herkese iyi şanslar!

slm izmirim,sıkma canını hayatım ya kaynanalar hep böle, zamanla kulak ardı etmeyi öğrencez inş

vereliniortak

Günaydın kızlar
ütüde çelik taban mı,seramik taban mı?
eve alacağım ütü bi arzum var çelik taban bide king seramik taban var ikiside 2000W aynı fiyat 40tl kampanyalı şuan
arzum iyi de king iyi mi acaba?

Günaydın kıslar..
Düğün öncesi hastalandım burnum akıyorr :(
Şu sivilce izledimde bir türlü geçmedi
Aileler biraz gergin.
NE tuhaf bişimiş bu işler yaa
Tek dileğim biran önce herşeyin hayırlısıyla bitmesi.

geçmiş olsun canım :(
inş her şey düzelir çabucak
gerginlik çok normal galiba herkeste var
kafaya takmamaya çalışın :ecrin_bebek:

Günaydın kızlaar bugün izinden önceki son günüm işte, yarın akşam kına var çok heyecanlıyım, evime giden eşyalarımın ardı arkası keilmiyor ya, annemin evinde ne çok kıyafetim ıvırım zıvırım varmış, bi de kendi evimde yaşamadığım için henüz bişilerin yeri belli değil kaldıramıyorum da, annem de hiç bişi ortada durmasın istio strese sokuo beni, onu ordan kaldır, aaa o hiç orda oldu muu:( bi de bunların stresine giriosss Allahım son iki son iki yardım etteyvahedigeldismile

Bugun evim temizlendi cok sukur bi de yatagimizi aldik..Persembe-cuma mobilyalar gelcek umarim bi aksilik cikmaz..Cts yatak gelicek ve begendigim bi kac hali..Pztsi perdeler gelicek..Bakalim dugune kadar pestilim cikicak gibi gorunuyor..
optm hepinizi..

Canım benim çok geçmiş olsun umarım düzelir anneciğin, onlar da helak oluyor ya yorgunluktan, az kaldı inşallah atlatacağız artık bu dönemi, bizim misafirler bugünden geliyor artık kayınvaldem giller filan, oyy oyybilmiyorumkismile

kızlar ütüde çelik taban mı seramik mi?:ecrin_bebek:
hangini alayım

Canım king iyi bi marka değil pek arzumu düşün sen, bu arada seramik taban ütü hiç görmedim ben ama, saç düzleştiricide seramik nası daha sağlıklı saçı yakmıosa o da kumaşı daha az zedeler diye düşünüyorum mantıken
:1:

Canımcım kısmetse yarın akşam kınam var fotolarımı ekleyeceğim albüme ordan bakarsın, benim abiyem uzun mor renkli, kısa elbiseden daha ağır durduğu için öyle tercih ettim. Eviniz hayırlı olsun bu arada kolay gelsin

İzmirim hep böyle dertlerimiz oluyor canım sıkma canını, sen kendinden taviz verme, saygımızı koruduğumuz sürece alındıkları şeyler çok da önemli değil bence

Günaydın kıslar..
Düğün öncesi hastalandım burnum akıyorr :(
Şu sivilce izledimde bir türlü geçmedi
Aileler biraz gergin.
NE tuhaf bişimiş bu işler yaa
Tek dileğim biran önce herşeyin hayırlısıyla bitmesi.

geçmiş olsun papatyam benim de sivilceler ve izleri duruyor ama artık umrumda değil, makyaj da yıplak nasılsa lekeler kapanır merak etmekaydirigubbakcemile5

Back