Günaydın kızlaar bugün izinden önceki son günüm işte, yarın akşam kına var çok heyecanlıyım, evime giden eşyalarımın ardı arkası keilmiyor ya, annemin evinde ne çok kıyafetim ıvırım zıvırım varmış, bi de kendi evimde yaşamadığım için henüz bişilerin yeri belli değil kaldıramıyorum da, annem de hiç bişi ortada durmasın istio strese sokuo beni, onu ordan kaldır, aaa o hiç orda oldu muu
bi de bunların stresine giriosss Allahım son iki son iki yardım etteyvahedigeldismile
merhaba kizlar..Cok yorgunum..Annem rahatsiz 1 haftadir ayaga bile kalkamiyor siddetli baş agrisindan..Hem iş,hem kendi evim,hem ailemin evi derken cok yoruluyorum...
Bugun evim temizlendi cok sukur bi de yatagimizi aldik..Persembe-cuma mobilyalar gelcek umarim bi aksilik cikmaz..Cts yatak gelicek ve begendigim bi kac hali..Pztsi perdeler gelicek..Bakalim dugune kadar pestilim cikicak gibi gorunuyor..
optm hepinizi..
Canım benim çok geçmiş olsun umarım düzelir anneciğin, onlar da helak oluyor ya yorgunluktan, az kaldı inşallah atlatacağız artık bu dönemi, bizim misafirler bugünden geliyor artık kayınvaldem giller filan, oyy oyybilmiyorumkismile
kızlar ütüde çelik taban mı seramik mi?:ecrin_bebek:
hangini alayım
Canım king iyi bi marka değil pek arzumu düşün sen, bu arada seramik taban ütü hiç görmedim ben ama, saç düzleştiricide seramik nası daha sağlıklı saçı yakmıosa o da kumaşı daha az zedeler diye düşünüyorum mantıken
slm cnlar herkes nasıl bakalım?
Ben yarın gelinlik provasına gitcem eğer biterse fotoları koyucam hemen:):)
Bu arada tuttuğumuz evin badanasına kayınbabam başladı bugün itibariyle hafta sonuna kadar bitirebilirse inş hafta sonu perdeler gelicek,sonrasında da sırasıyla mobilyalar için telefon edicez:)
Bu aradaben hala kına için abiye bulamadım kızlar ya , çok kararsızım ne giycem bilmiyorum, elinizde örnekler varsa bana yardımcı olup lütfen resimlerini ekler misiniz
Canımcım kısmetse yarın akşam kınam var fotolarımı ekleyeceğim albüme ordan bakarsın, benim abiyem uzun mor renkli, kısa elbiseden daha ağır durduğu için öyle tercih ettim. Eviniz hayırlı olsun bu arada kolay gelsin
slm kızlar.heyecan dorukta.son 12 gün...kayınvalidem biraz canımı sıktı dün. her dediğimi farklı bir yere çekiyormuş alınıyormuş...sağolsun unu da baya olaylı belirtti.çok canım sıkıldı.inşallah sizde böyle şeyler olmaz.herkese iyi şanslar!
İzmirim hep böyle dertlerimiz oluyor canım sıkma canını, sen kendinden taviz verme, saygımızı koruduğumuz sürece alındıkları şeyler çok da önemli değil bence
Günaydın kıslar..
Düğün öncesi hastalandım burnum akıyorr
Şu sivilce izledimde bir türlü geçmedi
Aileler biraz gergin.
NE tuhaf bişimiş bu işler yaa
Tek dileğim biran önce herşeyin hayırlısıyla bitmesi.
geçmiş olsun papatyam benim de sivilceler ve izleri duruyor ama artık umrumda değil, makyaj da yıplak nasılsa lekeler kapanır merak etmekaydirigubbakcemile5