• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sukut bir dönem ben de kullanmıştım yasmini. luxxor un dediği gibi yatma saatlerine denk getirirsen pek anlamazsın. Bende mide bulantısı gibi bir etki göstermedi. Sadece 3-4 kilo kadarcık su toplamıştım =))

Kızlar bana da şans dileyin bu akşam kınam var, geri bizimkisi düğün gibi olacak. İlk düğünüm yani. Dualarınız eksik etmeyin lütfen, her şey yolunda gider umarım.Öptüm hepinizi.

Kızlar bana da şans dileyin bu akşam kınam var, geri bizimkisi düğün gibi olacak. İlk düğünüm yani. Dualarınız eksik etmeyin lütfen, her şey yolunda gider umarım.Öptüm hepinizi.

Tatlım sana bol şans diliyorum. İnşallah her şey istedignden düşündüğünden çok çok daha güzel olur.

Rabbim utandırmasın inşallah prensesler gibi olursun hanneciğimm
sakin olmaya çalış kendini hiç paniklendirme
etrafına gülücükler dağıt aklına hüzünlü şeyler getirme
Allah yardımcın olsun

kızlar bu gün son yarın kınam var bana şans dileyinn lütfennn çokkk heycanlıyımmmm :Saruboceq:

sukutcum ben de kullanıyorum 2. kutum bitmek üzere, çok şükür herhangi bir yan etkisini görmedim ama doktorum başta şöyle tavsiye etmişti, yatmadan önce aynı saatlerde al ilacı, arkasından da bi parça kuru ekmek ye diye. Yatıp uyuyunca zaten bişi hissetmezsin sabah alıyorsan akşama çevir saatini ben 11de alıyorum gece

sukut bir dönem ben de kullanmıştım yasmini. luxxor un dediği gibi yatma saatlerine denk getirirsen pek anlamazsın. Bende mide bulantısı gibi bir etki göstermedi. Sadece 3-4 kilo kadarcık su toplamıştım =))

düğündaşlar bende gece alıyorum gece miğde bulantıma uyanıp hamileler gibi öksüyorum
6 gündür içiyorum 2 gece böyle oldu .hapı içtikten sonra dediğin gibi ekmek yemeyi deneyim:kedi:
ayy sirkencubimm inşallah banada kilo yaparopuyorumnanaktan

offf nişanlıma damatlık alıcam gitmiş altınyıldızdan beğenmiş
indirimli hali 500 tl çok zorlayacak beni bu tutar
söylesemde olmaz çekinirim utanırım.a bana hiç şunu alma demedi
bi evlensekte kurtulsak yaaaa:çok üzgünüm:

sukutcum ben de kullanıyorum 2. kutum bitmek üzere, çok şükür herhangi bir yan etkisini görmedim ama doktorum başta şöyle tavsiye etmişti, yatmadan önce aynı saatlerde al ilacı, arkasından da bi parça kuru ekmek ye diye. Yatıp uyuyunca zaten bişi hissetmezsin sabah alıyorsan akşama çevir saatini ben 11de alıyorum gece

düğündaşlar bende gece alıyorum gece miğde bulantıma uyanıp hamileler gibi öksüyorum
6 gündür içiyorum 2 gece böyle oldu .hapı içtikten sonra dediğin gibi ekmek yemeyi deneyim:kedi:
ayy sirkencubimm inşallah banada kilo yaparopuyorumnanaktan

offf nişanlıma damatlık alıcam gitmiş altınyıldızdan beğenmiş
indirimli hali 500 tl çok zorlayacak beni bu tutar
söylesemde olmaz çekinirim utanırım.a bana hiç şunu alma demedi
bi evlensekte kurtulsak yaaaa:çok üzgünüm:

Canımm bizde altınyıldızdan aldık kampanyası vardı 200 tl aldık biz sakın 500 tl vermeyin kazık yersiniz valla.

Paulgirlciğimm eskiden erkek giyimde çalışmış tutturdu ben çok iyi anlarım bunun malı kalitesi çok güzel diye
sonrada arıyo istersen daha ucuz takımlar bakayım yada taksitle alalım sonra birlikte öderiz diyo
sinir oldum ama sesimi çıkarmadım
çünkü şimdiye kadar o pahalı alma başka al demediler bana gerçi çok pahalı bişi beğenmedim ama düğün arifesi sıkışığız gurur yaptım onu almayalımda diyemedim
çok düşüncesiz haraket ediyor

balayına giderken yol paralarını ben masrafları o karşılıyacaktı
daha önce balayı için dolandırıldığımız için sıkışıtı
bende yol parasını vermeyim değilmi yatayım kullağımın üstüne:kedi:

Sen ona uygun bir dille anlat deki şuan biraz sıkışığız biraz daha bakalım belki daha şık daha uygun bulabiliriz sonuçta 1 kere giycek dahada nerde giycekki dimi. Sen uygun dille anlat bunu eger hala inat ediyorsa ozaman bi çaresinde bakarsın canım. Biliorum insan düğün arefesinde sıkışık oluyor bizdede böyle sorun vardı neyseki Allah yardım etti. Umarım sanada Allah yardım eder.. Ama hiç sıkma canını oluruna bırak bende sıktım sıktım ama sonradan çözüldü herşey sakın üzme sıkıntı yapma kendine tmm canım..

Sen ona uygun bir dille anlat deki şuan biraz sıkışığız biraz daha bakalım belki daha şık daha uygun bulabiliriz sonuçta 1 kere giycek dahada nerde giycekki dimi. Sen uygun dille anlat bunu eger hala inat ediyorsa ozaman bi çaresinde bakarsın canım. Biliorum insan düğün arefesinde sıkışık oluyor bizdede böyle sorun vardı neyseki Allah yardım etti. Umarım sanada Allah yardım eder.. Ama hiç sıkma canını oluruna bırak bende sıktım sıktım ama sonradan çözüldü herşey sakın üzme sıkıntı yapma kendine tmm canım..

canım benim Allah razı olsun desteğin için
aradım dedi o güzel daha başka yere bakmaya gerek yok ama pahalı dersen başka ucuz bakarım dedi bende iyi peki al dedim.Rabbim yardım eder inş.evlenenler zaten Rabbimizin desteğini hissedermiş üzerlerinde inşallah rabbim bu işide kolaylaştırır.

İnşallah canım Allah herkezin hepimizin yardımcısı olsun.. Gerçekten çok zormuş evlenmek umarım atlarsın bu durumu.. Şu düğünler bir bitsede rahatlasak ya.. Senin düğünün ne zaman canım ?

ayy hannecim yaa canım benim ne çabuk geçti zaman yaa benim de yarın akşaamkaydirigubbakcemile5 daha dün gibi sanki benimkine 2 ay var 3 ay var diye konuşuoduk

kızlar bu gün son yarın kınam var bana şans dileyinn lütfennn çokkk heycanlıyımmmm :Saruboceq:

gülsecim sana da bol şans güzelimm unutma o günlerin prensesleri bizleriz, hiiiiç bişi düşünmee rahatça süslen püslen tadını çıkarryerimseniben
Hayır canım anneme 30 dk uzaklığa gelin gidiyorum.. ama 5 dk uzaklıkta olsa sonuçta 23 sene yaşadıgım evden kopucam :( evlenmek çooookk zormuş ya :çok üzgünüm:

Anladım canım olsun Allah'a şükür biz de annemiz babamız gibi kendi yuvalarımızı kuruyoruz sonuçta sen buruk durursan annen de üzülür, bi de ne güzel 23 yaşında olman da bi artı gençmişinsempatiksalakcinni ben biraz kart evleniomm
canım benim Allah razı olsun desteğin için
aradım dedi o güzel daha başka yere bakmaya gerek yok ama pahalı dersen başka ucuz bakarım dedi bende iyi peki al dedim.Rabbim yardım eder inş.evlenenler zaten Rabbimizin desteğini hissedermiş üzerlerinde inşallah rabbim bu işide kolaylaştırır.

Sukutcum bu masraflar 1 kerelik sonuçta öyle düşün canım, düğünde takılanların bi kısmından açığı kapatırsınız biz öyle yapmayı düşünüyoruz

3 ekimde canım seninki ne zaman düğündaşımolumunekankayizsmile
ya hakikaten çok masraflıymış bide kızların aldıkları hiç göze gözükmüyor milyarlarca para gidiyo ama erkek tarafınki göze gözüküyor çok uyus bi durum

Kızlar cidden ya 25in üstünde olan kaç kız var topiimizde?:3: Ben 27 yaşını doldurdum maşalla 28imden de 2 ay aldım

Kartım diyince ben seni 30 35 felan sandım 28mişsin neresi kart :) Benim düğünüm kısmetse bu pazar canım 19 eylülde.. Cuma kınam Yarında nikahım var off çok heycan basıyo zaman ilerledikçe :)

Back