2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

buarada kızlar yüzük bakımlarınızı yaptırın aklınızda olsun
bizim yüzükler evrim geçirdi :)),
parlattırdık
içinede tarih ve isim yazdırdık
arada o da çıktı

biri stüdyoçekim 30-40 foto panaromik cep albüm artı 10 foto 600
dışçekim 50 poz 10 foto 600 (nasıl yani demeyin adam dışarda daha ucuz çekio:D)

diğeri stüdyo 40 poz 10 foto 30*40 foto 2 cep albüm 2 kaynana albümü 600
dış çekimde ise 800 dedi

parlattırdık
arada o da çıktı

kusura bakma senın msjlarını okurken nasıl olduysa yenı yazdıgım msj yerıne senın msjınbı kısmı dırek kopyalandı sılenmıodu anlamadım sana sımdıden mutluluklar dılerım

bi kac gundur yazamiyordum butun yazdiklarini yeni okudum inan agladim bogazimda bi dugum oldu bi an ben yasamisim gibi Rabbim sana herseyden once sabir ve guc versin
ben ne diyecegimi pek bilemiyorum ama kalbimin enn derininden inaniyorum ki Allah asla yanlarina birakmaz ne bu dunya da ne ahirette birakmasinda zerre hakkini..
keske bu kadar son ana gelmisken olmasaydi diyor insan ama isin guzel yani evlendikten sonra olmamis olmasi. simdi cok zor geliyor ama acin gectigi zaman iyi ki diyeceksin bence de..
tekrar tekrar Allah yardimcin olsun, sabir guc versin sana.. ben arkadaslar kadar tanimiyorum seni ama boyle bi durumda yaninda olmak, destek vermek ve sen bizim icin degerlisin seni seviyoruz demek icin taniyor olmak da gerekmiyor canim benimm opuyorumnanaktan

cok orcinaller yahuu alkisalkisalkis

aramizda bi hafta var bende karar veremediim bosveeerrrkafamçokkarıştı
provaya gidince kuafore goster gelinligini o tecrubesiyle yonlendirsin seni :lepi:
ben oyle yapicam da sempatiksalakcinni

ee etek boyu ne olacak peki cicim :1:
o kadar topuklu ayakkabidan duz zemin converse gecince eteklerin nasil durcak pekim:1:

aaaa niye topiiimizi terk ediyoruz burdan da devam ederdik hem dagilip kopmamis olurduk yahu :çok üzgünüm:

bence gayet zarif hos bi model canimm opuyorumnanaktan

ben fatihten yine fatihe gelin gidiyorum oyle bi sikintim yok
mesafemiz uzak olmasa gelir giderdik birbirimize yahukaydirigubbakcemile3

cok hosssuuunn opuyorumnanaktan
kupeyle dusuk topuz bence de cok hos olur

ayy ozellikle kina davetiyene bayildim yahuu
hangi davetiye bu canim cok hos yaa :asigim::asigim:

arkadas dogum ve düğün fotoğrafları cekıyorum burda dugunu yakın gelın adayları dugununu belgesel tarzında cektırmek ıstersenız cekımlere evden veya kuaforden baslanıcak ve dugun salonu veya nıkah salonuna kadar her an karelenıcek flım karelerı sekılde bı cekım ıstersen ırtıbata geceblırsınız

photography peki kaça yapıosun canım özel mesaj yazrmısın
içeriği de öğrenmek isterim
nerelerde çekiosun
hava kötü molursa alternatifin ne olacak
kaç foto vercen kaç tane çekeceksin

photography peki kaça yapıosun canım özel mesaj yazrmısın
içeriği de öğrenmek isterim
nerelerde çekiosun
hava kötü molursa alternatifin ne olacak
kaç foto vercen kaç tane çekeceksin

cnm sıteye daha yenı uye oldum ozel msj yazamıyorum sen bana maılını yaz maıl atım ayrıca sehrınıde yaz sadece ıstbl ıcı calısıyorum bunu solım

arkadas dogum ve düğün fotoğrafları cekıyorum burda dugunu yakın gelın adayları dugununu belgesel tarzında cektırmek ıstersenız cekımlere evden veya kuaforden baslanıcak ve dugun salonu veya nıkah salonuna kadar her an karelenıcek flım karelerı sekılde bı cekım ıstersen ırtıbata geceblırsınız

şu anda tam da bu konu uzerındeyız bız henüz karar veremedik hissettin mi ne :1:
ben de yazıyorum mailimi canım özelden, ben de bilgi isteriimmm
bu arada görebileceğimiz örnek çekimlerin var mı canımm bayanssulusmile

şu anda tam da bu konu uzerındeyız bız henüz karar veremedik hissettin mi ne :1:
ben de yazıyorum mailimi canım özelden, ben de bilgi isteriimmm
bu arada görebileceğimiz örnek çekimlerin var mı canımm bayanssulusmile

ıcıme dogmus demekkı :) bana maılını tekrar yazarmısın sanırım eksık yazdın cnm

gunaydin kizlar,yine erken kalktim ya..Biraz usutmusum galiba halsiz hissediyorum kendimi..Esim gelcekmis kahvaltiya,kalkip kahvalti hazirliycam ama halim yok...Normalde olsa zıplamistim coktan..:1no2:Normalde cagiririrm gelmez bugun kendi geliyom dedi aksilik bu ya..Nese ben kactim..opuldunuz..opuyorumnanaktan

havalar bu ara burda bi açıyo bi kapıyo canım orası da öyle mi bilmiyorum da çok dikkat et kendine a.s. tam geçiş mevsimi hastalanmalık oluyo evlilik öncesi belki zayıf düşmüş de olabilirsin aman dikkat opuyorumnanaktan

kına tepsisi
yemiş
kınalar
ele yakılacak açık kına
kırmızı başörtü eldiven
isteğe bağlı el gülü
kınaları ve yemişleri koymak için kesecikler
bide kına sepeti var dağıtırken kullanmak için okdar
bunları alırken bi de gelin kuşaı alırsam unutmadan süper olcak annem diyip duruo:D

dün takı işini hallettik
bizde baldıza bişiler alınır
kardeşim diyip duruodu edepsiz
aldık istediği şeyi:)
bide size danışayım kızlar
iki kuaför var burada
fotolarına falan baktım iyiler
biri saç+makyaj 350 prova yok makyözleri türkiye ve dünya derecelerine sahip hakkaten baştan yarat gibi duruodu fotolar:D
ikincisi 300 dedi saçında makyajında provası var yani hem onun bana uyar dediği hem de
benim beğendiğim saçlar makyajı deneyecekler
he bi de postiş gerekirse ilki 65 lira kira istio ek
diğeri ise postişin parasını verirsiniz (650 lira bu fiyat:D) geri getirince alırsınız dio
ikiside mac ve krylon makyaj malzemesi kullanıo
ama karar veremedim sizce provalı daha emin mi olunur ???

birdefotoculara baktık
bizim burda fiyatlar tavan geldi sanki
600 den aşağı ağız açan yoktu
iç dış sorduk
biri stüdyoçekim 30-40 foto panaromik cep albüm artı 10 foto 600
dışçekim 50 poz 10 foto 600 (nasıl yani demeyin adam dışarda daha ucuz çekio:D)

diğeri stüdyo 40 poz 10 foto 30*40 foto 2 cep albüm 2 kaynana albümü 600
dış çekimde ise 800 dedi

bi gramda inmiyolar fiyatlar böylemiki heryerde anlamadım

kına konusunda benim de aklıma bişey gelmiyo başka hepsini yazmışsın lepim
ama bende müzik sıkıntısı var hiç anlamam oyun havalarından
iyi bi cdye ihtiyacım var yaaa kafamçokkarıştı

maşallah yaww aman nazar değdirmiyim de sizin bi eksik bişey kalmadı galiba herşeyi hallettiniz
sizi gördükçe telaş yapıyorum daha herşeyiim duruyo beniimm :tomato:
saç makyaj için 2 yer var kafamda ama seçtim gibi bişey
şimdi balayı ve fotoğrafçı peşine düştüm ben herşey tamammış gibi sempatiksalakcinni

parlattırdık
arada o da çıktı

ayy bizde de isim tarih yazmıyoo ve bizim de temizletmemiz lazım
ne kadara temizliyolar canım :uhm: gerçi adamı tanıyo kayınvalidem parasız da yapar mı :1:

merhaba kızlar, oooo bakıyorum da fotoğrafçılar bile ayarlanmış ya hadi hayırlısı bakalım:):)
Ben daha kınada ne abiye alsam diye düşünüyorum:)

merhaba kızlar, oooo bakıyorum da fotoğrafçılar bile ayarlanmış ya hadi hayırlısı bakalım:):)
Ben daha kınada ne abiye alsam diye düşünüyorum:)

daha bişey ayarladığımız yok canım ya ekim gelinleri olarak anca çenede kaydirigubbakcemile3
ben kına için balık etekleri çok beğeniyorum ama henüz hiç denemedim üzerimde çok kötü durursa kırmızı normal bi abiye alıcam olcak bitcek fatihte mağaza çok sempatiksalakcinni

daha bişey ayarladığımız yok canım ya ekim gelinleri olarak anca çenede kaydirigubbakcemile3
ben kına için balık etekleri çok beğeniyorum ama henüz hiç denemedim üzerimde çok kötü durursa kırmızı normal bi abiye alıcam olcak bitcek fatihte mağaza çok sempatiksalakcinni

ben de ya kırmızı ya da gece mavisi bi abiye almayı düşünüyorum ,kına için kınaları falan nişanlımla biz alıcaz daha benim için çarşıya çıkıcaz:):)kaydirigubbakcemile4
bütün herşeyi nişanlımla yapıyoruz aileleri karıştırmadığımız için bütün yük bizde malesef:1no2:

kızlar önerebileceğiniz kuaför var mı bana? makyası prof olan. ?
kafamda bikaç yer varda denenmiş biryer olmasını tercih ederim

perimsin ben de bakıyorum
denenmiş bi yer ben de bulamadım kendi akınlarımda
sadece yaptıkları saç ve makyaj fotolarına baktım
sen de öyl yap bence

meltemcim para almadı adam
kuyum işlerini halettiğimiz yer verin temizleyelim dedi isimleri de rica ettik yaptı
photographer mesaj attımı bana gelmemeiş maili

sana geldiyse özel mesajla bana atarmısın meltem

Back