Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmcm benimki agirlikli olarak beyaz,oval geliyo..Ortada cizgi var,cizginin icinde sari altin ve 11 tane minik tas var ama pek belli olmuyo,sari altin..Bi de bana sari da yakismiyo kizlar esmerim ya,ben beyaz tenlilere daha cok yakistiriyorum sariyi.
:roflol:hee bide demet akalın gülü
Kayınvalidemle konuştum dün. kuruyemişi o alacak, poşetlettirecek. Kına tepsisini o getirecek. Küçük kına paketlerini alacak. Bunları balıkesirden getirecek. Oralarda kına yakılırken kızlar omuzlarına yemeni tarzı şeyler koyarlarmış, onları da alayım mı ister misin dedi. Yok dedim anne gerek yok.hannem hemen kuzenden örnek vereyim eminönüne gittiler o arada ben ev temizliyordum enişteylen :hulya:
bindallı fesi çarığı flan ,5kilo kuruyemiş,onları koymak için vakumlu küçük poşetler varya ondan hatta artanları aldı ben buna polimerlerimi koyarım dedi delü
sonra kına bi açık kına almışlar ıslatıp yakmak için birde paket içinde gülle bağlı minik kınalar onu insanlara dağıttık ama bizim kına evde olmuştu siz bunu geniş düşünün kaydirigubbakcemile3
Modelleri koyar mısın canımcım bakayım. Nasıl keseler canım renkli minik oluyor onlardan mı?cnmcm bi kac model goturucem ama hani ne tarz begendigimi gorsun die,ona yakin bisiler yapsin artik kuafor..
simdi kina ile ilgili benim sadece mekanim belli,onun disinda bisiyim yok..Bindalli vs. giymiycem bizde yok pek oyle bi adet..
Kina alinacak(keselerde dagitmayi dusunuyorum)
basa ortmek icin kirmizi bi bas ortusu(ceyizimde vardi)
baska baska........
hannem hemen kuzenden örnek vereyim eminönüne gittiler o arada ben ev temizliyordum enişteylen :hulya:
bindallı fesi çarığı flan ,5kilo kuruyemiş,onları koymak için vakumlu küçük poşetler varya ondan hatta artanları aldı ben buna polimerlerimi koyarım dedi delü
sonra kına bi açık kına almışlar ıslatıp yakmak için birde paket içinde gülle bağlı minik kınalar onu insanlara dağıttık ama bizim kına evde olmuştu siz bunu geniş düşünün kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidemle konuştum dün. kuruyemişi o alacak, poşetlettirecek. Kına tepsisini o getirecek. Küçük kına paketlerini alacak. Bunları balıkesirden getirecek. Oralarda kına yakılırken kızlar omuzlarına yemeni tarzı şeyler koyarlarmış, onları da alayım mı ister misin dedi. Yok dedim anne gerek yok.
Ben neler alayım ki, bindallı haricinde?
Modelleri koyar mısın canımcım bakayım. Nasıl keseler canım renkli minik oluyor onlardan mı?
Aaa benim öyle bir örtüm yooook. Acilen almalıyımeyvahedigeldismile
gorusuruz tatlicim kolay gelsin...kolay gelsin gelinciklerim ben çıkıyorum anneanneme gitcem bugün saçlarını boyucam onların öptüm sizi opuyorumnanaktan
Kına yakılırken üzerinde mımlar falan oluyor hani, süsleniyor falan. Kınanın ıslatıldığı tepsi yani:))
bu arada şunlar nasıl:
cnmcm kutu di mi bunlar,bole parlak posetler oluyodu kumastan ben onlardan dusunuyorum..
evet sirinmis cnm,kac tane almayi planliyosun peki cnmcm..Evet canım bunlar kutu. Bunlar da çok şirinler.
evet sirinmis cnm,kac tane almayi planliyosun peki cnmcm..
cnmcm nikah kiyafetimi giyicem cunku burda gormedi kimse onu..Bu arada esim makinayi bulmus...alkisalkisalkisCanımcım kınada ne giyeceksin sen peki, bindsallı yoksa adette?