2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

beğendim hannem güzel ama bak benimkine göz var nizan var

missim seninki nasıl?
cnmcm benimki agirlikli olarak beyaz,oval geliyo..Ortada cizgi var,cizginin icinde sari altin ve 11 tane minik tas var ama pek belli olmuyo,sari altin..Bi de bana sari da yakismiyo kizlar esmerim ya,ben beyaz tenlilere daha cok yakistiriyorum sariyi.

hannem hemen kuzenden örnek vereyim eminönüne gittiler o arada ben ev temizliyordum enişteylen :hulya:
bindallı fesi çarığı flan ,5kilo kuruyemiş,onları koymak için vakumlu küçük poşetler varya ondan hatta artanları aldı ben buna polimerlerimi koyarım dedi delü
sonra kına bi açık kına almışlar ıslatıp yakmak için birde paket içinde gülle bağlı minik kınalar onu insanlara dağıttık ama bizim kına evde olmuştu siz bunu geniş düşünün kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidemle konuştum dün. kuruyemişi o alacak, poşetlettirecek. Kına tepsisini o getirecek. Küçük kına paketlerini alacak. Bunları balıkesirden getirecek. Oralarda kına yakılırken kızlar omuzlarına yemeni tarzı şeyler koyarlarmış, onları da alayım mı ister misin dedi. Yok dedim anne gerek yok.
Ben neler alayım ki, bindallı haricinde?

beğendim hannem güzel ama bak benimkine göz var nizan var

missim seninki nasıl?

yok yok beğenmedin sen benimkisi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben kalın ve kaba yüzükleri daha çok seviyorum ama seninkisi de çok hoş canım.
cnmcm bi kac model goturucem ama hani ne tarz begendigimi gorsun die,ona yakin bisiler yapsin artik kuafor..
simdi kina ile ilgili benim sadece mekanim belli,onun disinda bisiyim yok..Bindalli vs. giymiycem bizde yok pek oyle bi adet..
Kina alinacak(keselerde dagitmayi dusunuyorum)
basa ortmek icin kirmizi bi bas ortusu(ceyizimde vardi)
baska baska........
Modelleri koyar mısın canımcım bakayım. Nasıl keseler canım renkli minik oluyor onlardan mı?
Aaa benim öyle bir örtüm yooook. Acilen almalıyımeyvahedigeldismile

hannem hemen kuzenden örnek vereyim eminönüne gittiler o arada ben ev temizliyordum enişteylen :hulya:
bindallı fesi çarığı flan ,5kilo kuruyemiş,onları koymak için vakumlu küçük poşetler varya ondan hatta artanları aldı ben buna polimerlerimi koyarım dedi delü
sonra kına bi açık kına almışlar ıslatıp yakmak için birde paket içinde gülle bağlı minik kınalar onu insanlara dağıttık ama bizim kına evde olmuştu siz bunu geniş düşünün kaydirigubbakcemile3

ya benim anlastigim yer kuru yemis veriyo mu bilmiyorum,bi soriyim de yoksa ben alayim barim..Kuru pasta veriyoruz demislerdi..

Kayınvalidemle konuştum dün. kuruyemişi o alacak, poşetlettirecek. Kına tepsisini o getirecek. Küçük kına paketlerini alacak. Bunları balıkesirden getirecek. Oralarda kına yakılırken kızlar omuzlarına yemeni tarzı şeyler koyarlarmış, onları da alayım mı ister misin dedi. Yok dedim anne gerek yok.
Ben neler alayım ki, bindallı haricinde?

Modelleri koyar mısın canımcım bakayım. Nasıl keseler canım renkli minik oluyor onlardan mı?
Aaa benim öyle bir örtüm yooook. Acilen almalıyımeyvahedigeldismile

efet cnmcm minik minik onlardan,misafirlere veririz onu..Kina tepsisi nasi oluyo hannem?

kolay gelsin gelinciklerim ben çıkıyorum anneanneme gitcem bugün saçlarını boyucam onların öptüm sizi opuyorumnanaktan

Back