2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnmcm nikah kiyafetimi giyicem cunku burda gormedi kimse onu..Bu arada esim makinayi bulmus...alkisalkisalkis
Çok mantıklı. gözünüz aydın bu aradasositososito

efet olur herhalde cnmcm..esim aradi da teldeydim bi de abisi alcakmiis snrm bizim perdeleri ole demis..

Sen kaç tane alacaksın canımcım? Aaa ne güzel, o masraftan da kurtuldunuz bak. Perde işi bayağı masraflı çünkü.
Bu arada canım sence nasıl bir bindallı kiralamalıyım? Karar veremiyorum, deneyip göreceğim ama senin de fikrini alayım dedim.

Çok mantıklı. gözünüz aydın bu aradasositososito

Sen kaç tane alacaksın canımcım? Aaa ne güzel, o masraftan da kurtuldunuz bak. Perde işi bayağı masraflı çünkü.
Bu arada canım sence nasıl bir bindallı kiralamalıyım? Karar veremiyorum, deneyip göreceğim ama senin de fikrini alayım dedim.
sagol cnmcm sevindik gune guzel haberlerle basladik cok sukur..tatlicim burda adet olmadigi icin nasil olur bindalli modelleri bilmiyorum ama hani begendigin modeller varsa,resmini koyarsin bakariz beraber..

Soulmatecim nasılsın tatlım? İyi misin biraz daha?

Bilmiyorum canım, yani iyiyim desem yalan olur. Hala aklımda soru işaretleri var, hala nasıl oldu diye düşünüyorum. Kendimi oyalayacak şeyler bakıyorum nette, çünkü bilgisayarı bıraktığımda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Yazdıklarınızı okuyorum zaman zaman, bende eskiden yazardım diyorum buraya şunu aldım bunu aldım diye, şimdi hepsi boşa yazılmış diyorum. Ben böyle yarı yolda bırakılacağımı hiç düşünemiştim. Şimdi bununla başetmeye çalışıyorum, inşallah en kısa zamanda atlatıcam. Çünkü inanıyorum buna ve bir kere yapabildiysem ikinci defa neden yapamıcam diyorum. Ehliyete falan yazılıcam eve dönünce, annem araştır diyo, bi de fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyodum, şimdi onunlayken gerçekleştiremediğim tüm hayallerimi gerçekleştirmeyi planlıyorum artık. Böyle işte, bigün yine evlilik hazırlığı yapıcam bende, gelip belki buraya tekrar yazıcam, o zaman başka insanlar olucak ama, sizden kopmak istemiyorum. Onun için evlenince terketmeyin buraları. :)

Kızlar bugün son gelinlik provam var ve sorun çıukmazsa gelinliği teslim alıyorum nihayet, saç provama da bugün gidemiyorum çünkü 2 gün önce kafamı arabanın üstüne çarptım aksilik:( yara oldu kanamış filan. O bi gün daha iyileşsin de öyle gideyim dedim kuaföre. Bir saat sonra orda olmam lazım o yüzden şimdik çıkıorum hoşçakalın

kızlar işte bnm davetiyelerim...:nazar::asigim:

40750095.jpg

90112663.jpg

tatlım davetiyen çok güzel bu arada hayırlı olsun
Bilmiyorum canım, yani iyiyim desem yalan olur. Hala aklımda soru işaretleri var, hala nasıl oldu diye düşünüyorum. Kendimi oyalayacak şeyler bakıyorum nette, çünkü bilgisayarı bıraktığımda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Yazdıklarınızı okuyorum zaman zaman, bende eskiden yazardım diyorum buraya şunu aldım bunu aldım diye, şimdi hepsi boşa yazılmış diyorum. Ben böyle yarı yolda bırakılacağımı hiç düşünemiştim. Şimdi bununla başetmeye çalışıyorum, inşallah en kısa zamanda atlatıcam. Çünkü inanıyorum buna ve bir kere yapabildiysem ikinci defa neden yapamıcam diyorum. Ehliyete falan yazılıcam eve dönünce, annem araştır diyo, bi de fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyodum, şimdi onunlayken gerçekleştiremediğim tüm hayallerimi gerçekleştirmeyi planlıyorum artık. Böyle işte, bigün yine evlilik hazırlığı yapıcam bende, gelip belki buraya tekrar yazıcam, o zaman başka insanlar olucak ama, sizden kopmak istemiyorum. Onun için evlenince terketmeyin buraları. :)

canım benim yaa aferin sana valla işte böyle güçlü olacaksın böyle umutlu olacaksın soulmatecim hayata böyle sıkı sarıldığında hiç bir güçlük seni yıldıramaz inan kiolumunekankayizsmile İnşallah o günler de gelecek, annenin dediği gibi içinde kalan yapmayı ertelediğin her şeyin tam sırasıdır şimdi tadını çıkarsositososito Çok öpüyorum seni şimdilik çıkmak zorundayım ama tüm kalbim seninle inanki sen de bi yere gitmekaydirigubbakcemile5

canim böyle devam et..yipratma kendini..hicbirsey degismiyo ve kimse icin deymiyor aslinda..bu yüzden canim böyle devam..sen hicbirsey kaybetmedin .dedigin gibi gün gelecek yine evlilik hazirligi yapacaksin..siz olmicaksiniz ne demek..sana özel topicik acariz adim adim birlikte hazirlaniriz tatlim sen merak etmeopuyorumnanaktan

Arkadaşlarım gelinliğimi aldım bugün, son provamı yaptımm albüme koydumm bakabilen bakarsa ve de fikrini söylerse çok mutlu olurum:hooray:

İyi ki varsınız kızlar, beddua etmiyorum zaten. Babasına da söyledim, beni bu şekilde yarı yolda bırakanı da, bıraktıranları da Allah'a havale ediyorum diye. Ben affetsem Allah affetmez dedim. Nasıl benim hayallerimi elimden çaldılar, Allah'ta onlara bana yaşattıkları acıların aynısını yaşatsın istiyorum.

bi kac gundur yazamiyordum butun yazdiklarini yeni okudum inan agladim bogazimda bi dugum oldu bi an ben yasamisim gibi Rabbim sana herseyden once sabir ve guc versin
ben ne diyecegimi pek bilemiyorum ama kalbimin enn derininden inaniyorum ki Allah asla yanlarina birakmaz ne bu dunya da ne ahirette birakmasinda zerre hakkini..
keske bu kadar son ana gelmisken olmasaydi diyor insan ama isin guzel yani evlendikten sonra olmamis olmasi. simdi cok zor geliyor ama acin gectigi zaman iyi ki diyeceksin bence de..
tekrar tekrar Allah yardimcin olsun, sabir guc versin sana.. ben arkadaslar kadar tanimiyorum seni ama boyle bi durumda yaninda olmak, destek vermek ve sen bizim icin degerlisin seni seviyoruz demek icin taniyor olmak da gerekmiyor canim benimm opuyorumnanaktan

Bunlar nasıl? Çiçeki de yana koydurursun

cok orcinaller yahuu alkisalkisalkis

slm kızlar
yazdıklarınızı okuyunca panikledim ben ya, ben saçıma hala karar vermiş değilim, her model hoş geliyo bana:D

aramizda bi hafta var bende karar veremediim bosveeerrrkafamçokkarıştı
provaya gidince kuafore goster gelinligini o tecrubesiyle yonlendirsin seni :lepi:
ben oyle yapicam da sempatiksalakcinni

Kızlar,
benim bir arkadaşım beyaz converse giymişti düğününde..Her gören ohh en akıllısı sensin dedi :) Bende yanıma alsam mı diyorum çok bunaldığım anda çıkarır topukluları, converseleri çekerim altıma :))

ee etek boyu ne olacak peki cicim :1:
o kadar topuklu ayakkabidan duz zemin converse gecince eteklerin nasil durcak pekim:1:

Bu arada kınası, nikahı düğünü olmaya başlayanlar albümlerine fotoları koysun kızlar artık eylül ekim gelinlerinin evli-mutlu-çocuksuz topiğine geçmelerine az kaldıııkaydirigubbakcemile4

aaaa niye topiiimizi terk ediyoruz burdan da devam ederdik hem dagilip kopmamis olurduk yahu :çok üzgünüm:

kızlar ben saçımı düğünde böyle yağtırmak istiyorum çokmu sade
http://www.barbunia.com/resim/k80899248.jpg

bence gayet zarif hos bi model canimm opuyorumnanaktan

Bu arada evlendiğinizde nerede oturacaksınız kızlar?Eminim herkes biliyodur ama ben hiç bilmyiorum :(
Ben Beylikdüzünde oturacağım..Hiç tanıdığım arkadaşım yok oralarda, yalnız kalacağım.Biraz kafama takıyorum bunu çünkü arkadaşı eşi dostu gezmeyi çok severim :)

ben fatihten yine fatihe gelin gidiyorum oyle bi sikintim yok
mesafemiz uzak olmasa gelir giderdik birbirimize yahukaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar elbisem bu işte..Şimdi yardımcı olmanız kolaylaşacaktır umarım :)

cok hosssuuunn opuyorumnanaktan
kupeyle dusuk topuz bence de cok hos olur

kızlar işte bnm davetiyelerim...:nazar::asigim:

40750095.jpg

90112663.jpg

ayy ozellikle kina davetiyene bayildim yahuu
hangi davetiye bu canim cok hos yaa :asigim::asigim:

gunaydin kizlar,yine erken kalktim ya..Biraz usutmusum galiba halsiz hissediyorum kendimi..Esim gelcekmis kahvaltiya,kalkip kahvalti hazirliycam ama halim yok...Normalde olsa zıplamistim coktan..:1no2:Normalde cagiririrm gelmez bugun kendi geliyom dedi aksilik bu ya..Nese ben kactim..opuldunuz..opuyorumnanaktan

hımm ora çarşı mı kaydirigubbakcemile3
boğanın ordan yukarıya mı çıkınca onlara ulaşıyoruz bi kerede boğadan aşağıya gittik ctesi sanırım pazar vardı orda fb nin stadını keşvettik birde çok pis kokulu bişey var sahilin orda karşısında park var bide onu bulduk adına yusufçuklu göl diyoruz -tatlicadiarzu-

orası moklu dere jean esiden daha feciydisempatiksalakcinni

Kına için neler alacaksınız kızlar.
Bir liste yapalım mı beraber.

kına tepsisi
yemiş
kınalar
ele yakılacak açık kına
kırmızı başörtü eldiven
isteğe bağlı el gülü
kınaları ve yemişleri koymak için kesecikler
bide kına sepeti var dağıtırken kullanmak için okdar
bunları alırken bi de gelin kuşaı alırsam unutmadan süper olcak annem diyip duruo:D

İnşallah bulunur cnımcım yaaa.
jean bu arada buldum yüzüğü ama burda hiç güzel durmuyor, parmağımda kat be kat daha güzel duruyor.
güzelmiş canım
bazı şeyler üstte daha güzel oluo

Kızlar bugün son gelinlik provam var ve sorun çıukmazsa gelinliği teslim alıyorum nihayet, saç provama da bugün gidemiyorum çünkü 2 gün önce kafamı arabanın üstüne çarptım aksilik:( yara oldu kanamış filan. O bi gün daha iyileşsin de öyle gideyim dedim kuaföre. Bir saat sonra orda olmam lazım o yüzden şimdik çıkıorum hoşçakalın
gördüm gördüm:)
çok güzel olmuşsun canım
ay ben de göreyim artık yaa poff

günaydınlarrr

dün takı işini hallettik
bizde baldıza bişiler alınır
kardeşim diyip duruodu edepsiz
aldık istediği şeyi:)
bide size danışayım kızlar
iki kuaför var burada
fotolarına falan baktım iyiler
biri saç+makyaj 350 prova yok makyözleri türkiye ve dünya derecelerine sahip hakkaten baştan yarat gibi duruodu fotolar:D
ikincisi 300 dedi saçında makyajında provası var yani hem onun bana uyar dediği hem de
benim beğendiğim saçlar makyajı deneyecekler
he bi de postiş gerekirse ilki 65 lira kira istio ek
diğeri ise postişin parasını verirsiniz (650 lira bu fiyat:D) geri getirince alırsınız dio
ikiside mac ve krylon makyaj malzemesi kullanıo
ama karar veremedim sizce provalı daha emin mi olunur ???

birdefotoculara baktık
bizim burda fiyatlar tavan geldi sanki
600 den aşağı ağız açan yoktu
iç dış sorduk
biri stüdyoçekim 30-40 foto panaromik cep albüm artı 10 foto 600
dışçekim 50 poz 10 foto 600 (nasıl yani demeyin adam dışarda daha ucuz çekio:D)

diğeri stüdyo 40 poz 10 foto 30*40 foto 2 cep albüm 2 kaynana albümü 600
dış çekimde ise 800 dedi

bi gramda inmiyolar fiyatlar böylemiki heryerde anlamadım

orası moklu dere jean esiden daha feciydisempatiksalakcinni

kına tepsisi
yemiş
kınalar
ele yakılacak açık kına
kırmızı başörtü eldiven
isteğe bağlı el gülü
kınaları ve yemişleri koymak için kesecikler
bide kına sepeti var dağıtırken kullanmak için okdar
bunları alırken bi de gelin kuşaı alırsam unutmadan süper olcak annem diyip duruo:D

güzelmiş canım
bazı şeyler üstte daha güzel oluo

gördüm gördüm:)
çok güzel olmuşsun canım
ay ben de göreyim artık yaa poff

günaydınlarrr

dün takı işini hallettik
bizde baldıza bişiler alınır
kardeşim diyip duruodu edepsiz
aldık istediği şeyi:)
bide size danışayım kızlar
iki kuaför var burada
fotolarına falan baktım iyiler
biri saç+makyaj 350 prova yok makyözleri türkiye ve dünya derecelerine sahip hakkaten baştan yarat gibi duruodu fotolar:D
ikincisi 300 dedi saçında makyajında provası var yani hem onun bana uyar dediği hem de
benim beğendiğim saçlar makyajı deneyecekler
he bi de postiş gerekirse ilki 65 lira kira istio ek
diğeri ise postişin parasını verirsiniz (650 lira bu fiyat:D) geri getirince alırsınız dio
ikiside mac ve krylon makyaj malzemesi kullanıo
ama karar veremedim sizce provalı daha emin mi olunur ???

birdefotoculara baktık
bizim burda fiyatlar tavan geldi sanki
600 den aşağı ağız açan yoktu
iç dış sorduk
biri stüdyoçekim 30-40 foto panaromik cep albüm artı 10 foto 600
dışçekim 50 poz 10 foto 600 (nasıl yani demeyin adam dışarda daha ucuz çekio:D)

diğeri stüdyo 40 poz 10 foto 30*40 foto 2 cep albüm 2 kaynana albümü 600
dış çekimde ise 800 dedi

bi gramda inmiyolar fiyatlar böylemiki heryerde anlamadım

canım bence ilk yazdığın kuaföre git 50 lira fark fazla bir fark değil. beğendiğin modeli de foto bastırıp götür. saç için 650 tl ona ayırmayı boşver ilkine git 65 tl fark ver direk kira olur. riske atma. foto konusunda benm nişanlım fotocu o yüzden biz öyle yüksek fiyatlar ödemicez. maliyetine halledicez ama panoramik mi kristal albüm mü yoksa normal foto yapıştırdıkları albüm mü? fiyat oynar bunlar arasında. ( panoramik=kitap gibi duran,sayfanın tamamına foto baskı yapılan albüm
kristal= panoramik albümün cam gibi görüneni parlak ve çok canlı çizilme olmayan albüm
diğeri de zaten klasik fotoların yapıştırıldığı albüm)

Back