Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, hpinizi çok seviyorum. :)
günaydın tatlım nasılsın?
İyi diyelim, iyi olalım. :) Bazen geliyo ağlama krizleri ama, sonra geçiyo. Her geçen gün daha iyi oluyorum sanırım. Sen nasılsın canım?
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakınıp geliyorum
olur tatlım bu dönemlerde artık yavaş yavaş atlatırsın umarım zaman alıcak tabiki ama atlatacaksın insanlar neler neler atlatıyo çaresi olmayan tek şey ölüm bak sağlığın yerinde ailen yanında en önemlisi bu bence.
solumate canım zamanla iyi olacaksın bunuda atlatacaksın inşallah ehliyet kursuna fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum demiştin bencede en kısa zamanda git kendini çok daha iyi hissedeceksin tatlım bol canım bizde bugünlerde limoniyiz vakit daraldıkça geriliyor insan canım şu düğünü atlatsaydık hayırlısı ile bu arada 5 gün kaldı heyecan durumun nasıl
solumate canım zamanla iyi olacaksın bunuda atlatacaksın inşallah ehliyet kursuna fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum demiştin bencede en kısa zamanda git kendini çok daha iyi hissedeceksin tatlım bol canım bizde bugünlerde limoniyiz vakit daraldıkça geriliyor insan canım şu düğünü atlatsaydık hayırlısı ile bu arada 5 gün kaldı heyecan durumun nasıl
soul cum sakın bizleri bırakma zatennnnnnnnnn.sensiz eksik olur burasıııııııııııııııı
kızlar eylül geldi çattı ayakkabınızın altına beni yazın hee unutmayın :)