2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Jean cnm sagol insallah buluruz,hani iyi bi makinaydi da bi de dugun oncesi kotu oldu ya..
sizi gidi basaklar sizi,benim de en yakin arkadaslarim hep basak olmustur gerci hayatimda da bi basak var zaten esim de basak..kaydirigubbakcemile3

yaa evet canım dünya parası o makinalar mafoldumben

başaklar senin kaderin missim cidden kan çekiyor yahu ben buna inanıyorum :1hug:

missçok pahalı bi foto makinesimi ki
profesyonel tipse insan hakkaten üzülür:S

benim de detaylar duruo
kabalar bitti
fotocu ayarlancak
kuaför ayarlancak
kına ilgili herşey duruo
nikah dairesi ile gidip konuşcaz daha
ama eşya desen evde beni beklio
ben erken hallolsun herşey diodum
ama olmuomuş
aksilikler yüzünden sarktı bazı işler

jean sen çarşıyı gezmişsin:)
yukarılarda dia var bim var mopaş var
ama tabi ben oralıyımda biliom sana zor tabi:D

Eveet başağım ben:). Olsun canım nerden bileceksin, kutlamış kadar oldun zaten sağ olasınopuyorumnanaktan. Henüz tam halledemedik, aman ya bir yerden yapıyorsun başka bir yerden eksik çıkıyor. Sıkıldım artık, bir an önce bitsin diyorum.Ama sonra da keşke biraz daha zamanım olsaydı diyorum.Hangi marka halılar?

hımm, o zaman gitmiş. lepiinin de dediği gibi cana geleceğine mala gelsin.
evet tatlim ya eksikler hic bitmiyor ben de artik eve bi girelim istiyorum,yoruldum yahu..Cnmcm halilari ben saraydan almayi planliyorum antalyada bi 4-5 bayi gezdim,bugun de merkez bayiisi varmis dediler oraya bakicam bakabilirsem..Salona saraydan bulamadik ama shaggy tarzi vardi ben de istemiyorum salona shaggy..Onu angora beylerbeyinden bulduk gibi umarim uyar..

missim geçmiş olsun canım üzüldüm inş bulabilirsiniz bende bu aralar makina almayı düşünüyorum

hannem doğum günün kutlu olsun kan çekiyormuş meğer bende başak

lepicim günaydın
Sağ ol tatlıcım. Toprak çekiyor hakikaten.:))).

Jean cnm sagol insallah buluruz,hani iyi bi makinaydi da bi de dugun oncesi kotu oldu ya..
sizi gidi basaklar sizi,benim de en yakin arkadaslarim hep basak olmustur gerci hayatimda da bi basak var zaten esim de basak..kaydirigubbakcemile3
Anam başak burcunun erkeği bambaşkadır Miss'im. titiz midir eşin, mükemmelliyetçi falan? Ama yine de başaklar iyidir yaaa. erkeği biraz zordur o kadar:)

hannem elbet birgün göreceğim yüsüğü şakkıdı
dur bakayım aldığım markanın sitesi var mı :)). parmağımda göstermek isterdim ama ojelerimin yarısını çıkardım otururkenkaydirigubbakcemile3

evet tatlim ya eksikler hic bitmiyor ben de artik eve bi girelim istiyorum,yoruldum yahu..Cnmcm halilari ben saraydan almayi planliyorum antalyada bi 4-5 bayi gezdim,bugun de merkez bayiisi varmis dediler oraya bakicam bakabilirsem..Salona saraydan bulamadik ama shaggy tarzi vardi ben de istemiyorum salona shaggy..Onu angora beylerbeyinden bulduk gibi umarim uyar..

Umarım canım.

yaa evet canım dünya parası o makinalar mafoldumben

başaklar senin kaderin missim cidden kan çekiyor yahu ben buna inanıyorum :1hug:

cnmcm hakikaten cekiyor basaklar beni,ben de detayciyim ya basaklar da oyledir iyi anlasiriz genelde..
missçok pahalı bi foto makinesimi ki
profesyonel tipse insan hakkaten üzülür:S

benim de detaylar duruo
kabalar bitti
fotocu ayarlancak
kuaför ayarlancak
kına ilgili herşey duruo
nikah dairesi ile gidip konuşcaz daha
ama eşya desen evde beni beklio
ben erken hallolsun herşey diodum
ama olmuomuş
aksilikler yüzünden sarktı bazı işler
cnm yari profesyoneldi 1500 u bulur fiyati..:1no2: detaylar 1 gunde hallolur cnm ya buyuk isleri halletmissin ya,gerisini bosver..Kina ile ilgili malzemeleri ben de almadim daha..

Sağ ol tatlıcım. Toprak çekiyor hakikaten.:))).

Anam başak burcunun erkeği bambaşkadır Miss'im. titiz midir eşin, mükemmelliyetçi falan? Ama yine de başaklar iyidir yaaa. erkeği biraz zordur o kadar:)
eski calistigim is yerindeki yonetici de basak erkegiydi,beni cok severdi hep..hatta esim de sizin gibi basak demistim yandin demisti..:1: Cnm esim evet titizdir cok,mukemmeliyetcidir de ama bu ozelliklerimiz uyuyor birbirine..Ben genis bi erkekle asla yapamzdim tatlicim ya ben de detayciyim fazlasiyla esim gibi ayni..

cnmcm hakikaten cekiyor basaklar beni,ben de detayciyim ya basaklar da oyledir iyi anlasiriz genelde..

cnm yari profesyoneldi 1500 u bulur fiyati..:1no2: detaylar 1 gunde hallolur cnm ya buyuk isleri halletmissin ya,gerisini bosver..Kina ile ilgili malzemeleri ben de almadim daha..

İnşallah bulunur cnımcım yaaa.
jean bu arada buldum yüzüğü ama burda hiç güzel durmuyor, parmağımda kat be kat daha güzel duruyor.

jean sen çarşıyı gezmişsin:)
yukarılarda dia var bim var mopaş var
ama tabi ben oralıyımda biliom sana zor tabi:D

hımm ora çarşı mı kaydirigubbakcemile3
boğanın ordan yukarıya mı çıkınca onlara ulaşıyoruz bi kerede boğadan aşağıya gittik ctesi sanırım pazar vardı orda fb nin stadını keşvettik birde çok pis kokulu bişey var sahilin orda karşısında park var bide onu bulduk adına yusufçuklu göl diyoruz -tatlicadiarzu-

eski calistigim is yerindeki yonetici de basak erkegiydi,beni cok severdi hep..hatta esim de sizin gibi basak demistim yandin demisti..:1: Cnm esim evet titizdir cok,mukemmeliyetcidir de ama bu ozelliklerimiz uyuyor birbirine..Ben genis bi erkekle asla yapamzdim tatlicim ya ben de detayciyim fazlasiyla esim gibi ayni..

:))).O zaman sorun yok canımcım.

yapalim cnmcm du hatta bulabilirsem bi topik vardi bununla ilgili..
yapalım yapalım yapalım...
ya bir de ben saç konusuna sa karar veremedim ki nasıl bir şey olsun, gördüğüm bir çok saç hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3

wayy hannem çok görkemli bi yüzükmüş yahu benimki seninkinin yanında sırnaşık şey
Beğenmedin yani öyle miii:1:

hannem hemen kuzenden örnek vereyim eminönüne gittiler o arada ben ev temizliyordum enişteylen :hulya:
bindallı fesi çarığı flan ,5kilo kuruyemiş,onları koymak için vakumlu küçük poşetler varya ondan hatta artanları aldı ben buna polimerlerimi koyarım dedi delü
sonra kına bi açık kına almışlar ıslatıp yakmak için birde paket içinde gülle bağlı minik kınalar onu insanlara dağıttık ama bizim kına evde olmuştu siz bunu geniş düşünün kaydirigubbakcemile3

insallah cnmcm..Yoo burda da gayet şık durmus cnm,parmakta daha guzeldir eminim..

Emin olabilirsin canım, ayy çok mütevazıyım değil mi?:)). parmağıma yakıştı yani. Tanımadığım kişiler (yüzük alma arifesindekiler) soruyor hep nerden aldığımı jean canımmm:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

yapalım yapalım yapalım...
ya bir de ben saç konusuna sa karar veremedim ki nasıl bir şey olsun, gördüğüm bir çok saç hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3
cnmcm bi kac model goturucem ama hani ne tarz begendigimi gorsun die,ona yakin bisiler yapsin artik kuafor..
simdi kina ile ilgili benim sadece mekanim belli,onun disinda bisiyim yok..Bindalli vs. giymiycem bizde yok pek oyle bi adet..
Kina alinacak(keselerde dagitmayi dusunuyorum)
basa ortmek icin kirmizi bi bas ortusu(ceyizimde vardi)
baska baska........

Back