2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar yaa

güleyim mi ağlayım mı bilemedim... şimdi nişanlım arıyor evimize güvercin girmiş bi güzel her yeri pisletmiş.... yaaa ne gıcık oldum şimdi yaaa....

Aaaa nasıl girmiş eve güvercin tatlım?Eşyalar filan var mıydı evde?Dur dur üzülme güvercin talih demek bereket demek canım bak şimdiden eviniz bereketlenmiş..

soul cum.hala konuşuyor musunuz?aileler hiç aralarında konuştu mu?

Yok canım, artık konuşmuyoruz. En son dün konuştuk, annemde babasıyla konuştu, annesinin yüzü yok cevap vermeye çünkü. Sadece arkadan belalar okuyomuş, beni suçlu gösteriyosunuz diye. Evet suçlu o, büyük kızı ve sevdiğim adamdı. Neler çektim onların yüzünden ben. Aileler arasında da zaten kopukluk vardı, annem arar sorardı onlar hiç arayıp sormazdı, hayatında iki defa gelmiştir bizim eve annesi. Babasının zaten hiçbişeyden haberi yok, nişanlanıyoruz biz, babasının haberi yok. Adam da gelmiş bizi suçluyo bunun için. Adama diyorum ben nasıl kendi aileme söylediysem, seninde oğlun sana söylicekti ya da eşin. Ben mi gelip nişanlanıyoruz diye haber vericektim. Ben hiç anlayamadım bunları da.

Yani anlayacağınız tamamen bitti, zaten ailesi destek olmayacaklarını söyleyince koptu herşey onda. Çünkü onun yapabileceği şeyler belliydi. Bin kere yalvardım ona, bana yapamayacağın şeylerin sözünü verme, yapamıcaksan yıllarımızı boşa harcamayalım, yok ben seviyorum, yok sensiz yaşayamam, yok ben senden vazgeçemem, herşeyimizi yapıcam edicem. Şimdi ortalıkta yok beyefendi, böyle beni yarı yolda bıraktı gitti.

oo maşallah gelinlik gibiymiş phenomen :)

soul cum.çokkkkk çokkkkkkkkkk zor ama böle bi aileden nası hayır gelsin.belli ki annesi parmaklarında oynatıyor bunları.en tehlikeli insan tipi bence.keşkelerle bakma geriye.iyi ki dee.iyi ki bunlar olmuş seni olgunlaştırdı.hiiçbir şey boşuna yaşanmamıştır diye düşün.çünkü öle

Zora gelince kaçmış gibi görünüyor canım ama eminim ki zamanında söylediği sözlerde samimidir,,Sevmiştir seni, yapabileceğini düşünmüştür..Ailesi desteği çekince bocalamıştır bir an..Aileler işin içine girince ggerçekten çok zor..Nişanlılık dönemi ilişkinin imtihan dönemi oluyor.Her şekilde sınanıyor çiftler..

LEPİ bu arada duvara yapacağın modeli Marshall ın Osmanlı renkleri için ürettiği desenler var onlardan yapabilirsin bizde evde düşündük ama artık sonra yaparız dedik daha sakin bi zamanda...

hımm ölebişi mi vaa
aklımda olsunolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alemsin lepi güldürdün beni... nişanda giydiğim de epey topukluydu o zaman uyumluyduk onun kaç cm olduğuna bakayımda aynı cm olsun bari...

ivet ölç biç insana platformlar süper güzel gelio ama
fark 15 cmden çok değilse olmuo işte napalım:)

sonuncu güselmiş bak çiçeklerim de şuna benzio aynı

ben bu saçı beğendim

amaniiin iicene panik oldumm ne yaptırcam beeenbilmiyorumkismile
kuaföre bırak birazda
nasılsa prova
uğraşsın dursun sıpasempatiksalakcinni
Kızlar,
benim bir arkadaşım beyaz converse giymişti düğününde..Her gören ohh en akıllısı sensin dedi :) Bende yanıma alsam mı diyorum çok bunaldığım anda çıkarır topukluları, converseleri çekerim altıma :))
giyy
o gün seinin gününboshayallersmile
Gelinlikçiler bu işten anlıyolar, öyle dediyse vardır bir bildiği canım..Bakk şimdi benimde kafama takıldı..Benim ayakkabım henüz hazır değil, ben siparişle yaptırıyorum..Benim boyum 1,70 ve nişanlım 1,84..Ayakkabı 11 cm lik..Eee daha türban yapılcak, amanınnn sana diyorum ama bende nikahta eşimden uzun olcam galiba :((((((((

ivet sanırım aklındaki başına gelcek
sen önlemini al 3 cm çok bişi değil
Evet bizimde öyle oldu canım yoksa işler yetişmezdi..Nişanlıma dedim geçenlerde yaa biz mi çok ağır hareket ediyoruz, bizim işlerimiz mi çok ters gidiyor yoksa evlenmek hakikaten zaman alan çok uğraştıran bişey mi bilmiyorumkismile

ay yok ev kuruosun ya
bütün aksilikler buluo insanı
en az bir aksilik
şanssızsan benim gibi birden fazla aksilik oluo
bizim de yatak odamızda sorun var hala hallolmadı pazartsi dediler
yoksa yatağı koyacak bazamız havadabizde havada yatarız artıksempatiksalakcinni
Kızlaarr size bir sorum var, hala kınada saçımı nasıl yaptırsam karar veremedim.Tek omuzlu bir elbise giyeceğim..Saçlarımda omuzlarımda..Nasıl bir model yapsam sizce?Yardımcı olur musunuz?

bu da arkadan görünüşü duvağı alttan takınca güzel durur herhalde
http://www.moderndugun.com/wp-content/uploads/2009/03/jessica-alba39.jpg
çok şeker ve kbar bi model sanada giderse neden olmasın

kızlar yaa

güleyim mi ağlayım mı bilemedim... şimdi nişanlım arıyor evimize güvercin girmiş bi güzel her yeri pisletmiş.... yaaa ne gıcık oldum şimdi yaaa....
opuyorumnanaktan
kısmettir kısmet üzülme temizlenir:teselli:
Arkadaşlar elbisem bu işte..Şimdi yardımcı olmanız kolaylaşacaktır umarım :)

güzelmişbuyrunnnnnnnnn
uzun küpelerensede bi topuz çok güzel olur
boynun bişi takma
Yok canım, artık konuşmuyoruz. En son dün konuştuk, annemde babasıyla konuştu, annesinin yüzü yok cevap vermeye çünkü. Sadece arkadan belalar okuyomuş, beni suçlu gösteriyosunuz diye. Evet suçlu o, büyük kızı ve sevdiğim adamdı. Neler çektim onların yüzünden ben. Aileler arasında da zaten kopukluk vardı, annem arar sorardı onlar hiç arayıp sormazdı, hayatında iki defa gelmiştir bizim eve annesi. Babasının zaten hiçbişeyden haberi yok, nişanlanıyoruz biz, babasının haberi yok. Adam da gelmiş bizi suçluyo bunun için. Adama diyorum ben nasıl kendi aileme söylediysem, seninde oğlun sana söylicekti ya da eşin. Ben mi gelip nişanlanıyoruz diye haber vericektim. Ben hiç anlayamadım bunları da.

Yani anlayacağınız tamamen bitti, zaten ailesi destek olmayacaklarını söyleyince koptu herşey onda. Çünkü onun yapabileceği şeyler belliydi. Bin kere yalvardım ona, bana yapamayacağın şeylerin sözünü verme, yapamıcaksan yıllarımızı boşa harcamayalım, yok ben seviyorum, yok sensiz yaşayamam, yok ben senden vazgeçemem, herşeyimizi yapıcam edicem. Şimdi ortalıkta yok beyefendi, böyle beni yarı yolda bıraktı gitti.
amaan Allahından bulsunlar
eski nişanlın biraz boş sallayan elinden gelmeyip de
babasına gvenip yapacaklarını sıralayan bi tipmiş
geç oldu gibi geliyor bunları görmen ama
ömür dediğin 80 sene desen evlilikten sonra farketmen daha geç olurdu
daha gençsin güzelsin o derdine yansın
bu pısırıklıkla
daha çok babasının ağzına bakar

Çok sağol canım benim daha güzeli senin olsun inşaallah..Tamam o zaman sallanan kocaman bir küpe alayım ben sağolasın :)

phenomen süpermiş canım harikaa ama kollarını neden turuncuya boyadın:)) Çok güzel kıyafetin çok duruu

Zora gelince kaçmış gibi görünüyor canım ama eminim ki zamanında söylediği sözlerde samimidir,,Sevmiştir seni, yapabileceğini düşünmüştür..Ailesi desteği çekince bocalamıştır bir an..Aileler işin içine girince ggerçekten çok zor..Nişanlılık dönemi ilişkinin imtihan dönemi oluyor.Her şekilde sınanıyor çiftler..

Evet gerçekten, keşke aileler her şeyin içine bu kadar girmese ya en sonunda lanet olsun paranız baksın bırakın kendi yağımızda kavruluruz evimizi kendimiz kurarız diyemiyosun da, aile bu atsan atamaz satsan satamazsın. onlar bunun vebalini nası taşıyacaklar merak ediyorum:2:

Ozzy nin dediği gibi hiç keşkelerle bakma, yaşadıkların seni çok olgunlaştıracak emin ol..Hayata çok başka bakacaksın, daha hazır olacaksın ve kimbilir hayat sana ne süprizler hazırlıyodur dur bakalım..Hem biliyor musun bende düğüne 2 ay kala ayrılmıştım ama ne ayrılık..Sesini duymaya tahammül edemediğim bir dönemdi..Kesin bitti dedik, bütün alışveriş kesildi filan ama sonra bir şey oldu ve barıştık.Allahın izniyle 22 gün sonra evleniyorum..Dur bakalım canım, eğer sevginiz yeterince güçlüyse belkide hala birşeylerin üstesinden gelirsiniz..

phenomen süpermiş canım harikaa ama kollarını neden turuncuya boyadın:)) Çok güzel kıyafetin çok duruu

Evet gerçekten, keşke aileler her şeyin içine bu kadar girmese ya en sonunda lanet olsun paranız baksın bırakın kendi yağımızda kavruluruz evimizi kendimiz kurarız diyemiyosun da, aile bu atsan atamaz satsan satamazsın. onlar bunun vebalini nası taşıyacaklar merak ediyorum:2:

Canım ben türbanlıyım ya kollarımı boyadım her ihtimale karşı..Elbisemi beğenmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5

Ailelere gelince..Dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz..Sağolsunlar yardımları çok oluyor ama birde kafana kakmasalar..He deyip geçeceksin işte biraz geniş gönüllü olmak birazda umursamaz olmak lazım..Bunu bana nişanlım öğretti sağolsun yoksa kafama çok şeyi takar çoktan postayı koyardım..

Ya kızlar bu arada aklıma bişi geldi, ben nişandada aynı boyda bir ayakkabı giydim türbanımda topuzdu ama yinede nişanlımın boyuna ulaşamamıştım :))) Belkide endişelenmem gereken birşey yoktur..

soulmate canım arkadaşım rabbim hakkında hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok zor biliyorum, anlayabiliyorum az çok üzülme boşver demeyeceğim ama hırpalama kendini çok. İnsan şimdi acıyla,duygusallıkla mahvediyor kendini ama aradan biraz zaman geçip gözleri açılınca iyiki böyle oldu diyor rabbim beni kurtardı diyor bazı olaylarda.
Allahım gönlündekini senin için hayırlı kılsın, yok eğer hayırlı değilse senin için o Rabbimin bir bildiği vardır. Ve senin için hayırlı olanı da gönlüne kabul ettirme sabrı,meşakkati versin tez zamanda inşallah.
Arkadaşların söylediği her şeye katılıyorum, seni seviyoruz soulcüm.

soulmate canım arkadaşım rabbim hakkında hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok zor biliyorum, anlayabiliyorum az çok üzülme boşver demeyeceğim ama hırpalama kendini çok. İnsan şimdi acıyla,duygusallıkla mahvediyor kendini ama aradan biraz zaman geçip gözleri açılınca iyiki böyle oldu diyor rabbim beni kurtardı diyor bazı olaylarda.
Allahım gönlündekini senin için hayırlı kılsın, yok eğer hayırlı değilse senin için o Rabbimin bir bildiği vardır. Ve senin için hayırlı olanı da gönlüne kabul ettirme sabrı,meşakkati versin tez zamanda inşallah.
Arkadaşların söylediği her şeye katılıyorum, seni seviyoruz soulcüm.

Çok güzel konuştun hannecim..Kendini hırpalama evet..Üzülme demekle olmuyor ama kendini en az derecede hırpala..Ve etrafındaki seni seven birçok kişiyi düşünüp güç al :1hug:

kızlar işte bnm davetiyelerim...:nazar::asigim:

40750095.jpg

90112663.jpg

canım davetiyelerin çok güzelmiş kına davetiyene önceden de değinmiştik

phenomencim 3.resimdeki süper onu yaptır bence

hannem yüsüğünü gösterdin mi sen bakam;?

Ayy kızlar sağolun yaa elbisemi beğenmenize çok sevindimmmm çok mutlu oldummmm :))
cok guzel cnm elbisen cok guzel olacaksin insallah o gun...

Böyle de dağınık bir topuz yaptırsam nasıl olur arkadaşlar?

cnm 3. modeli goturmustum ben kuafore yapsin die tam benzetemedi ama ben yine de begendim yaptigi modeli..Daginik dusunmen iyi olmus cnm..

kızlar işte bnm davetiyelerim...:nazar::asigim:

40750095.jpg

90112663.jpg
Davetiyelerin cok hos cnm,benim ki de bu tonlarda ben cok begenerek almistim..

topiği ben kapatıyorum siz açın iyi geceler gelinciklerim
topigi ben aciyim barim Jeanim kapatmis..Ben yine erkenciyim..:1no2:

kizlar biz de dun aksam esimle lamba bakmaya gittik,kendi evimiz diil ama ne biliyim iste heves ettik soyle uygun bisiler aldik evimize..Beyaz esyalarim bayram donusu monte edilicek..Onumuzdeki hafta ici de evi temizleticem insallah..

Back