soulmate canım beniiimmmm hayatım dünyada dert varsa benim de Allah'ım var de geç öle yüreklen öle güçlen hayatım gelinlik kızı ümitlendirip yarı yolda hayallerini elinden alan kimsenin ne bu dünyada ne öteki dünyada yatıcak yeri yok hayatım sevenin ahı tutarmış sen mutlu olucaksın ama o ettiini bulucak mutlaka bulucak emin ol buna yukarda Allah var bir insan önce Allah'tam korkmalı bence Allah'tan korkmayanlar vicdansız olur boşver ders almayı bilmez böle insanlar ama Rabbim öle bi tokat vururki nolduunu anlayamaz sen kendini güçlü hisset en azından bundan sonra mutsuz olacaıma beni daha da mutlu eden benim deerimi bilicek insanlar çıkar karşıma de hayata bir defa gelinior unutma kısacık hayatta bizi üzenlerin kahrını çekip hayatı kendimize dar mı edelim sakın üzülüp yıpratma kendini bu hayat senin unutma tamammı
topuz istiyorum benim rahibe duvak gibi ama iki katlayıp topuz altına iliştiricem yüzümü örtcek. yüzümü açtıktan sonra güpürlü kısmını kafamın üstüne koycam ona uygun önü güsel arkası topuz bi model istiyorum
kızlarevde tualim boyamfalan var
halımın deseninden bi tablo yapsam garip olurmu
halımın modeli şu salona
ya sen denizliliydin di mii. hangi kuaföre gitcen
kuaförde birden fazlamodel denenebilio mu lüxxor
yaa kızlar aklımdayken bişi sorayım...
h.sonu gelin ayakkabımı aldıkta alırken nişanlımla yan yana geldik boy farkımız var zatende geçermiyim geçmezmiyim mevzusu oldu... geçmedim tabii mağazadaki satış elemanı da mağazanın en yüksek topuğunu da giyseniz geçmezsiniz merak etmeyin dedi... nese beğendiğim modeli aldık çıktık...
sonra gelinlikçiye gittik orada da nişanlım görsün diye modeli giydim hazır dedim ayakkabı yanımdayken onu da giyim... kadın ayakkabıyı görünce nişanlını geçmede dedi gelinliği de ayakkabıyı da giydim sanki denk geldik gibime geldi... benim boyum zaten uzundur ayakkabı yüksek ve gelinliğin kabarıklığıyla felan sanki denk geldim geçti gibi hissettim...
sizce değiştirsem mi yoksa kalsa mı saçımı topuz yaptırmak istiyorum zaten taç felan istemiyorum o yüzden saç farkı da olmayacak ama kararsız kaldım...
lepicim güzelmiş halın yapabilirsn bence böyle bişe markası nedir bu arad halının ve nekadara aldın acab?
tuyacım bende yarın gitscem provaya tepeden toplatmayı düşünüyorum bende 2 kat duvak aldım biri uzun biri kısa uzunu içeri girdikten sonra çıkaracam.geçen gün ibrahim tatlıses petek dinçözün programına çıkmıştı ozamanki saçını beğendim bi bak istersen.
solumate canım ikinizinde hakkında hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum seni anlıyorum canım inşallah bu durumu en kısa zamanda atlatırsın keşke onun aileside ne kadar canlarınızın yandığını görüp senin ailen gibi destek olsaydı bu kadar yürekli olabilselerdi. dualarım seninle canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah
soulmate canım beniiimmmm hayatım dünyada dert varsa benim de Allah'ım var de geç öle yüreklen öle güçlen hayatım gelinlik kızı ümitlendirip yarı yolda hayallerini elinden alan kimsenin ne bu dünyada ne öteki dünyada yatıcak yeri yok hayatım sevenin ahı tutarmış sen mutlu olucaksın ama o ettiini bulucak mutlaka bulucak emin ol buna yukarda Allah var bir insan önce Allah'tam korkmalı bence Allah'tan korkmayanlar vicdansız olur boşver ders almayı bilmez böle insanlar ama Rabbim öle bi tokat vururki nolduunu anlayamaz sen kendini güçlü hisset en azından bundan sonra mutsuz olacaıma beni daha da mutlu eden benim deerimi bilicek insanlar çıkar karşıma de hayata bir defa gelinior unutma kısacık hayatta bizi üzenlerin kahrını çekip hayatı kendimize dar mı edelim sakın üzülüp yıpratma kendini bu hayat senin unutma tamammı
yaa kızlar aklımdayken bişi sorayım...
h.sonu gelin ayakkabımı aldıkta alırken nişanlımla yan yana geldik boy farkımız var zatende geçermiyim geçmezmiyim mevzusu oldu... geçmedim tabii mağazadaki satış elemanı da mağazanın en yüksek topuğunu da giyseniz geçmezsiniz merak etmeyin dedi... nese beğendiğim modeli aldık çıktık...
sonra gelinlikçiye gittik orada da nişanlım görsün diye modeli giydim hazır dedim ayakkabı yanımdayken onu da giyim... kadın ayakkabıyı görünce nişanlını geçmede dedi gelinliği de ayakkabıyı da giydim sanki denk geldik gibime geldi... benim boyum zaten uzundur ayakkabı yüksek ve gelinliğin kabarıklığıyla felan sanki denk geldim geçti gibi hissettim...
sizce değiştirsem mi yoksa kalsa mı saçımı topuz yaptırmak istiyorum zaten taç felan istemiyorum o yüzden saç farkı da olmayacak ama kararsız kaldım...
o zaman dağınık olmaz rahibe duvak gösterişli zaten sıkı dar bi topuz modeli bakmak lazım sana
hmm di mi ben kafamdakiler koyiim de bi baksana
Canım ben de bilmiom anneannem götürücek işte tanıdıkmışş. Sen özeline baktın mı bi msj yazdım??
cvp yazdım cnm
İyi ki varsınız kızlar, beddua etmiyorum zaten. Babasına da söyledim, beni bu şekilde yarı yolda bırakanı da, bıraktıranları da Allah'a havale ediyorum diye. Ben affetsem Allah affetmez dedim. Nasıl benim hayallerimi elimden çaldılar, Allah'ta onlara bana yaşattıkları acıların aynısını yaşatsın istiyorum.
kızlar bişe sorcam ya bende provaya gitcem yarına ama kuaförüm tam olarak yapamam saçını dedi yani genel olarak gösterecem sana nasıl durur diye dedi çünkü ogünküyle aynı olmayabilir dedi.sizinki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?