2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ben şu an gerçekleri göremiyorum, biliyorum. Söylediklerinizin doğru olduğunuda biliyorum, merak etmeyin. Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız. Evet atlatıcam biliyorum, ölüm değil çünkü bu, ama değiştirebileceğimiz şeyler olmasaydı belki bu kadar üzülmezdim.

Bunca yıl bana yalan söylediğine üzülüyorum, evlilik için beni bu kadar hazırlattıktan sonra gitmesine üzlüyorum. Bana onca acı yaşatmasına rağmen, onu görünce onu affettiğime üzülüyorum. Benim yerimde kim olsa onun bana yaptıklarından sonra affetmezdi. Kendi bile hep söylerdi bunu, senden başkası beni çekmezdi diye. Şimdi ailesi destek olmayacak diye, bunca yıllık çektiğim çileyi boşa çektirdiğini anlıyorum. İstese yapamaz mı? Yapar, ama demek ki beni sevmemiş gerçekten, ya da çok korkakmış.

Hayırlısı inş canım hayırlısı olsun dua edelim çabuk atlat bu süreci dimdik ayakta dur güzelim
Allah daha beterinden korusun inş

Ben şu an gerçekleri göremiyorum, biliyorum. Söylediklerinizin doğru olduğunuda biliyorum, merak etmeyin. Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız. Evet atlatıcam biliyorum, ölüm değil çünkü bu, ama değiştirebileceğimiz şeyler olmasaydı belki bu kadar üzülmezdim.

Bunca yıl bana yalan söylediğine üzülüyorum, evlilik için beni bu kadar hazırlattıktan sonra gitmesine üzlüyorum. Bana onca acı yaşatmasına rağmen, onu görünce onu affettiğime üzülüyorum. Benim yerimde kim olsa onun bana yaptıklarından sonra affetmezdi. Kendi bile hep söylerdi bunu, senden başkası beni çekmezdi diye. Şimdi ailesi destek olmayacak diye, bunca yıllık çektiğim çileyi boşa çektirdiğini anlıyorum. İstese yapamaz mı? Yapar, ama demek ki beni sevmemiş gerçekten, ya da çok korkakmış.
canim ya inan cok üzüldfüm..ne diyeyim bilmiyorum..nasil zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum..allahim icinin sizisini en kisa zamanda azaltsin insallah..hakkinda hayirlisi..ama sunu bil..neden affetdim diyorsun ya..insan sevince herseyin güzel olacagina inaniyo sürekli..o yüzden kim olsa senin yerinde aynisini yaparrdi..allahim sana sabir versin yardcimcin olsun..hayirlisi birlikte olmanizsa ve mutlu olacaksaniz insallah birsey vesile olur ve yine düzelir hersey..unutma biz burdayiz canim

Bitti, istemyomuş, sevmiyomuş beni artık. Önce ben kalkamam bunların altından dedi, ailesi desteğini çekmiş artık. Tek başıma yapamam dedi. Bana bahane uydurma dedim, ben sana bunu yıllarca söylemedim mi. Gerçeği söyle dedim, istemiyorum seni de dedim, sevmiyorum de dedim. İstemiyorum, sevmiyorum dedi. Yemin ettirdim, yemin etti. Bu kadar zaman kala mı bunu anladın dedim, evet dedi. Ben de sizi Allah'a havale ediyorum dedim. Sonra babasıyla konuştum, herşeyi söyledim, telefon konuşmalarını duyduğumu herşeyi. Babası herşeyi sonradan öğreniyo zaten, biliyodum bende. Dedi biz bu saatten sonra destek olamayız, sizin için dedi, siz üzülüceksiniz yine devam etse bile dedi. Öyle konuştuk kapadık. Bitti yani, gelinliğimde kaldı, eşyalarımda kaldı, 7 yıllık ilişkimiz de böyle bitti.

soulcum çok üzüldüm ama bu işte bi bit yeniği var gibi geliyor bence. Allah hakkında hayırlısını versin bu şekilde üzen birinden hayır gelmez bence ama seni yine arıcak gibi gelior. konuyu tam bilmemekle beraber böle düşünüyorum. ama ne olursa olsun üzülmeye değmez...

kızlar çıkıyorum ben, yüzükleri satıcam, herşeyi yoketmem lazım çünkü. Inanılmaz duygular içindeyim şu an. Hoşçakalın.
cnm gerçekten çok üzüldüm inş en kısa zamanda atlatrsın her şeyde bi hayr vardır. Ailesine karşı seni sahiplenemeyen insandan zaten hayr gelmezmiş. Seni daha güzel günler bekliyor emin olabilirsin cnm

günaydın kızlar...

dün iş çıkışı önce bi iki ödeme yaptık sonra davetiyecimize uğradık gönderdiği maili pek beğenmedim o yüzden gidelim bari orada işi halledelim dedik... onu da hallettik pazar günü alacağız inşallah...

evimizin boyasını beğenmedik adam gelip tekrar yapacak bu sefer renk değişimi yapmak istiyorum.... bakalım her seferinde başa sarıyor gibiyiz Allah sonumuzu hayır etsin... :))

Ben varım, artık benim uğraşıcak bişeyim de yok. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. 25 Eylül geldiğinde ne yapıcam bilemiyorum. O gelinliğin parasını vermeye gittiğimde ne olucak bilmiyorum. Canım çok acıyo, nasıl atlatıcam bilmiyorum.

günaydın tekrar meltem soulmate canım ailen ne yorum yapıyo peki bu duruma

Herşey düzelicek, kendini üzme böyle bi insan için diyolar. Böylesi daha hayırlısı diyolar, zaten onlar ailesini tanıdıklarından beri hissetmişlerdi. Bana yaşattıklarını da biliyolar, ama seviyorum diye sadece destek oldular hep. Dün annem istememesine rağmen, yine dedi ki söyle onun ailesi destek olmuyosa olmasın, eşyalarınızı ben alıcam. Bunu bile söyledim, babamla konuşmam lazım dedi, konuştu akşam aradı. Yok dedi, yapamam ben, en hayırlısı bu dedi, telefonunu kapadı, hattımı iptal ettiricem dedi, buralardan gidicem dedi.

Kızlar ben eşyalarımı, ayakkabılarımı bile toplamıştım, şimdi onları kolilerden geri çıkarmak ne kadar zor gelicek. Nasıl yapıcam, o gelinliği gördüğümde nasıl dayanıcak yüreğim bilmiyorum. Nasıl böyle bi insana güvendim, nasıl, nasıl inandım, nasıl onu binlerce kez affettim, pişmanlıklar içindeyim...

Böyle yazıp sizlerin mutluluğuna da gölge düşürmek istemiyorum.

soulmate iyiki düğünden önce olmuş ailesinin ağzına çok bakan erkekten hayır gelmez zaten sevmiyormuş bu seven böyle yapmaz

Herşey düzelicek, kendini üzme böyle bi insan için diyolar. Böylesi daha hayırlısı diyolar, zaten onlar ailesini tanıdıklarından beri hissetmişlerdi. Bana yaşattıklarını da biliyolar, ama seviyorum diye sadece destek oldular hep. Dün annem istememesine rağmen, yine dedi ki söyle onun ailesi destek olmuyosa olmasın, eşyalarınızı ben alıcam. Bunu bile söyledim, babamla konuşmam lazım dedi, konuştu akşam aradı. Yok dedi, yapamam ben, en hayırlısı bu dedi, telefonunu kapadı, hattımı iptal ettiricem dedi, buralardan gidicem dedi.

Kızlar ben eşyalarımı, ayakkabılarımı bile toplamıştım, şimdi onları kolilerden geri çıkarmak ne kadar zor gelicek. Nasıl yapıcam, o gelinliği gördüğümde nasıl dayanıcak yüreğim bilmiyorum. Nasıl böyle bi insana güvendim, nasıl, nasıl inandım, nasıl onu binlerce kez affettim, pişmanlıklar içindeyim...

Böyle yazıp sizlerin mutluluğuna da gölge düşürmek istemiyorum.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. yaşadıkların gerçekten zor şeyler ama hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Sana acı verecek şeylerle kendin uğraşma, yapabilirlerse yakın arkadaşların ailen yapsın, gelinliğini kendin almaya gitme mesela, başkası alsın senin yerine ve kaldırsın onu versin birine... Zaman her şeyin ilacıdır. adım gibi bildiğim bi bu var:2: onun seni sevmiyorum, istemiyorum demesini de ben inandırıcı bulmadım, senin onu bırakmanın tek yolu o cümleleri kullanmak olduğu için söylemiş bence ama arkadaşların da dediği gibi sana bu dönemde sahip çıkamadıysa gerçekten bir koca olup ev ve aile bakacak yüreği de yok demektir. Bi yerden patlicaktı. Senin yaşın daha genç, düşünsene hep mutsuz olacağın bi evliliğe belki de mecburen bi çocukla hapsolup kalacaktın ömrün heder olacaktı. 70 yaşına kadar yaşıyacaksan eğer 40 senen mutsuzluklar içinde geçecekti, Şimdi en çok bi kaç sene sonra gönlün yeniden çiçek açacak. Allah'ın başımıza getirdiği olaylarda hepimiz için dersler vardır. Seni belki de şimdi bilemediğin ya da hiç bilemeyeceğin bir dertten kurtarmıştır emin ol. Buradan kopma dicem ama eğer başkalarının yazdıkları, hazırlıklardan bahsedilmesi seni yaralayacaksa buraya da girme bi süre. Ailene sarıl sımsıkı, senin yanında olacak destek olacak arkadaşların vardır onlarla vakit geçir boy bol tatlım. Hatta maddi gücün varsa uzman destek alabilirsin psikolog atlatmana yardımcı olabilir durumu. Seni seviyorum canımcım, hayat HER ŞEYE RAĞMEN güzel bunu unutma.a.s.

Canım ne desen haklısın ama işin bi de şu yönünden bak... bu kadar güvensiz bi insan ve ailesinin gerçek yüzleri ile evlendikten sonra karşılaşsaydın bu sefer ömür boyu onlara tahammül etmeye çalışacaktın yada boşanacaktın...

Hakkında hayırlısı böyleymiş demekki tabii herşey şu anda sana zor gelecek ama ileride olacak daha kötü şeyleri aklına getirmen lazım...

Adam adam değilmiş baksana hiçç üzülmeye değmez... Keşkelerle de hayat geçmez öyle değil böyle yapsaydım dediğin bir sürü şey vardır ama o zamanlar geride kaldı şimdiki yaşadıklarında geri de kalacak.... Belki de geçmişe dönüp baktığında iyiki de olmamış diyeceksin...

Teşekkür ederim canım. Unutulmayacak bişey yok biliyorum, belki yaşadığım en zor unutulacak şeylerden biridir. Ama unutucam biliyorum bunu da. Canım annem benim için herşeyi yapmaya hazır, ehliyete gitmek istiyodum, evlenince gidicektim, şimdi git diyo, fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyodum, ona da git diyo evde durma. Araba da alırım sana diyo, ki annemin maddi açıdan pek bi geliri yok aslında. Ama sen mutlu ol diye herşeyi yaparım diyo. İstersen psikiyatriste de gidelim diyo.

Herşey gelip geçicek inşallah, destekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Bende sizleri çok seviyorum.

Ben varım, artık benim uğraşıcak bişeyim de yok. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. 25 Eylül geldiğinde ne yapıcam bilemiyorum. O gelinliğin parasını vermeye gittiğimde ne olucak bilmiyorum. Canım çok acıyo, nasıl atlatıcam bilmiyorum.
canım neden gelinliğin parasını sen vericeksin bırak kalsın bence almaya falanda gitme bu seni dahada çok üzer. değimicek biri için kendini bu kadar yıpratma senn kadar cesaretli olamamış baksana.

ailenin bu şekilde yanında olması çok güzel canım bak herşeye rağmen biz yaparız demiş kadın ona bile babamla konuşim dediğine göre gerçekten kendi başına bi iş yapamıyo bu çocuk ilerde gerçekten çok problem yaşardınız bencede şimdiden kurtuldun boşver tabiki çok zaman alacak herşeyi silip atman ama annenin dediği gibi kendini oyalarsan eğer zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın canım hem gelinliğide bırak onlar gitsin alsın napcaksın sen onu daha görünce daha çok üzülürsün canım bence hiç eve sokma yani.

canım neden gelinliğin parasını sen vericeksin bırak kalsın bence almaya falanda gitme bu seni dahada çok üzer. değimicek biri için kendini bu kadar yıpratma senn kadar cesaretli olamamış baksana.

Gelinlikçi annemin tanıdığı, onlar tanımıyolar. Zaten önden parayı da biz vermiştik. Gelinliçiye de ayıp olur. Kiralıktı, almıcam yani,sadece parasını ödicez. 1000 liraya kirayla diktirmiştim.

Gelinlikçi annemin tanıdığı, onlar tanımıyolar. Zaten önden parayı da biz vermiştik. Gelinliçiye de ayıp olur. Kiralıktı, almıcam yani,sadece parasını ödicez. 1000 liraya kirayla diktirmiştim.
ya bide size gelinlikmi ödeticek şimdi bunlar bu kadar üzüntüden sonra ohaoldumsmile

Back