2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bu arada arkadaşlar siz hepiniz birbirinizi artık tanımış sıkı dostlar olmuşsunuz.Ben yeniyim burada..Hemen sohbete daldım ama..Bende 26 Eylülde evleneceğim inşaallah..İstanbulda..Öğretmenim..Sohbetinize katılabilir miyim?
hoşgeldnnnnnnnnnnnn:3:
Selam kıslar
Dün nikahım kıyıldı..Çok heyecanlandım
Ayrıca tam zamanında ordaydık. Kuaförde sıra bekledim. Herşey hazır bu seferde taksi bulamadık..Ayy ne strese girdim..Gerildik..Ama sonunda muradımıza erdik
:) Suratımdan sivilceler eksik olmuyor durmadan çıkıyor dünde dr a gittim inş. bida çıkmaz :)))

hayırlı olsun papatyaaaaaaaaaaaaaa.s.:1hug:

Selam kıslar
Ayrıca tam zamanında ordaydık. Kuaförde sıra bekledim. Herşey hazır bu seferde taksi bulamadık..Ayy ne strese girdim..Gerildik..Ama sonunda muradımıza erdik
:) Suratımdan sivilceler eksik olmuyor durmadan çıkıyor dünde dr a gittim inş. bida çıkmaz :)))

hayırlı uğurlu olsun cnm sorunsuz olmasına sevindim arada oluo öle şeyler. bu arada bi krem var bi gün öncesinden sür sabaha bişi kalmıo tavsiye ederim. adı imex

Selam kıslar

hayırlı olsun tatlım Allah mutlu mesut etsin İnşallah, resimlerini bekleriz zemuszemus

kızlar bişe sorcam ya bende provaya gitcem yarına ama kuaförüm tam olarak yapamam saçını dedi yani genel olarak gösterecem sana nasıl durur diye dedi çünkü ogünküyle aynı olmayabilir dedi.sizinki nasıl?

Arkadaşım ben türbanlıyım, kuaförüm türban provası yapacağını söyledi tam olarak düğünde olacağı şekliyle..Sadece duvağı oturtamıycaz üstüne..Saçda da tam olarak aynısı yaptıklarını duymuştum ben.Yani sen heh tamam düğünde böyle istiyorum diyene kadar denediklerini biliyorum..

benim de öle bi sorunum var ama belli belirsiz bir farklılıksa gerek yok ama yan yana direkt geçiorsan boyunu belki daha kısa alabilirsin normalde fark etmio ama dans ederken filan kötü görünür die ben de kısa topuk aldımm

tatlım saçını ozaman çok yüksek yaptırma ya bende şöyle bişe düşünüyorum ayaklarımı vurur diye ayakkabı yanımda düz bişe götürecem sende öle yapabilirsin.

yaa kızlar gelinliğin boyunu ayakkabıya göre ayarlayacak kadın hoş ben zaten uzun olmasını istiyorum seviyorum uzun etek boyunu....

hani düğün günü iki ayakkbı kullanmak mantıklı geliyor ama tabii ana ayakkabıyı belirlemem lazım... nese artık aldığım yere bi bakayım normal uzunluktakilerden bari alayım bu aldığım poliretan dediklerinden sanırım tabanında da yükseklik var çünkü...

Bu arada arkadaşlar siz hepiniz birbirinizi artık tanımış sıkı dostlar olmuşsunuz.Ben yeniyim burada..Hemen sohbete daldım ama..Bende 26 Eylülde evleneceğim inşaallah..İstanbulda..Öğretmenim..Sohbetinize katılabilir miyim?

hoşgeldin cnm aramızaa..
luxxorcum baktım petek saçına öle önü yapışık güsel durur mu bende bilmiyorum şu modeller nasıll kızlarr

Selam kıslar

Hayırlı olsun :1hug: Ufak tefek aksilikler böyle günlerin olmazsa olması zaten..

hoşgeldin canım... biz önceden daha kalabalıktık ama forma giremeyen arkadaşlar var... hayırlı olsun...

Selam kıslar

Papatyacım hayırlı olsun... Allah mesut etsin...

hayırlı uğurlu olsun cnm sorunsuz olmasına sevindim arada oluo öle şeyler. bu arada bi krem var bi gün öncesinden sür sabaha bişi kalmıo tavsiye ederim. adı imex

Dr onun sabununu yazdı sanırım bugün alacağım..
Ben zaten sivilcelendiğimin farkındayım başkalarıda ay ne olu senin suratına diyolar yaa çok moralimi bozuyolar :( fondoten pudra ile kapatırız artıkın ne yapayım en mutlu günümde suratımı asmam olmaz..Bida gerimi gelecek o günler değil mi ama ..

kızlarrrr yarım saat sora saç provasına gidicem bana yardım edin saç modeli bekliorum sizdennnn

kızlarrrr yarım saat sora saç provasına gidicem bana yardım edin saç modeli bekliorum sizdennnn

kızlar olur demeniz beni cesaretlendirdi:)
koltuğum arkası boş oraya yapayım diyorum
sanki halıdan duvara bişiler sıçramış gibi:)
anlatıma bak haha:D
valla bunu yeteneksizde yapar desenler çok basit kuş arı böcek olsa zorluo beni
acemi amatörüm ben:)
bi kaç tablom var onları da küçük odaya asarız heralde
yerleşsin koyalım herşeyi çekcem zaten fotoları görürsünüz ozaman:)
halı arstilin bi halısı fiyat 300 civarıdır herade ben indirimde almıştım çok uygun olmuştu

papatya hayırlı uğurlu olsunn
düğüün telaşsız geçsin inşallah:)
sivilce korkulu rüya gibi
inşallah hi birimizde çıkmaz
bi sivilce bi uçuk kabus gibiler ikiside:S

kızlar bişe sorcam ya bende provaya gitcem yarına ama kuaförüm tam olarak yapamam saçını dedi yani genel olarak gösterecem sana nasıl durur diye dedi çünkü ogünküyle aynı olmayabilir dedi.sizinki nasıl?

tatlım aynısını yapması lazım ki göresin öyle şey mi olur yaa başka kuaförle anlaş hemenn

Phenomencim önceden de gelmiştin ya canım hatırlıoruz seni yeni sayılmazsın artık yabancılık çekmea.s.

Selam kıslar

Papatyacım hayırlı olsun tatlım darısı başımıza artık o gün nasıl geçecek merak ediyorum benim de son 15 günüm. ve nikah bizim 12de olcağı için yetişebilcekmiyiz diye strese gidiyorumm
13 eylülde de nikah saolnunda provam var giriş ve kalkışşeyvahedigeldismile

Canım ben de onun sabununu kullanıyorum, benim de sivilce sorunum var ve düğüne kadar geçmicek die korkumdan kil maskesi de aldım extradan

hoşgeldin cnm aramızaa..
luxxorcum baktım petek saçına öle önü yapışık güsel durur mu bende bilmiyorum şu modeller nasıll kızlarr

[.jpg[/img][/url]

Ben bu ikincisini çok beğendimkaydirigubbakcemile5

Tuya yüz şeklin de önemli belirlemek için nasıl bi yapın var? uzun mu yüzün oval mi kareyemi yakın köşeli mi hatların? ona göre bakalım? alnın dar mı geniş mi?

tuya ben ikinci modeli beğenmiştim zamanında
önünü daha güzelce yaparlarsa sade güzel bi topuz bence

bi de ayakkabı soran kimdi hatırlayamadım ama
ben ayakkabı alırken 12 13 cm ye falan bakıodum
ozaman nişanlımı geçmiodum ama 185 oluodum
sonra düşündüm aramızda kalıo 4 cm
ben topuzu yüksek yaptırsam nişanlımı geçerim olmaz
oyüzden 9 cm topuklu ayakkabı aldım
riski ortandan kaldırdım:)

Tuya yüz şeklin de önemli belirlemek için nasıl bi yapın var? uzun mu yüzün oval mi kareyemi yakın köşeli mi hatların? ona göre bakalım? alnın dar mı geniş mi?

yaa biraz kaba oldu ifadem ama kusura bakma anladın sen onukaydirigubbakcemile3

Back