2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Dr onun sabununu yazdı sanırım bugün alacağım..
Ben zaten sivilcelendiğimin farkındayım başkalarıda ay ne olu senin suratına diyolar yaa çok moralimi bozuyolar :( fondoten pudra ile kapatırız artıkın ne yapayım en mutlu günümde suratımı asmam olmaz..Bida gerimi gelecek o günler değil mi ama ..

Hiç takma kafana böyle şeyleri canım..O gün bütün gelinlerin sivilceleri pörtlüyo ama fondötenler sağolsun kusursuz bir görünüm için yardımcı oluyorlar :) Hem bırakda nazar boncukluk bişeylerin olsun :)

tuya ben ikinci modeli beğenmiştim zamanında
önünü daha güzelce yaparlarsa sade güzel bi topuz bence

bi de ayakkabı soran kimdi hatırlayamadım ama
ben ayakkabı alırken 12 13 cm ye falan bakıodum
ozaman nişanlımı geçmiodum ama 185 oluodum
sonra düşündüm aramızda kalıo 4 cm
ben topuzu yüksek yaptırsam nişanlımı geçerim olmaz
oyüzden 9 cm topuklu ayakkabı aldım
riski ortandan kaldırdım:)

sositososito ben ne yapsam yetişamiceim için ona 1.55lik gelin 1.85 lik damadızkaydirigubbakcemile3

2879.jpg
[/url][/IMG]
2882.jpg
[/url][/IMG]
böleeeeeee üstte linkler çıkmamış

bak kakül kestirip bunu da yaptırabilirsin çok hoşş madem öne yapışık yakışmıyorsa

Tuya yüz şeklin de önemli belirlemek için nasıl bi yapın var? uzun mu yüzün oval mi kareyemi yakın köşeli mi hatların? ona göre bakalım? alnın dar mı geniş mi?

yüzüm yuvarlak saçlarım koyu renk alnım ne dar ne çok geniş orta boy:))yüzümün ince görünmesi için tepesi kabarık istiyorum

tuya ben ikinci modeli beğenmiştim zamanında
önünü daha güzelce yaparlarsa sade güzel bi topuz bence

bi de ayakkabı soran kimdi hatırlayamadım ama
ben ayakkabı alırken 12 13 cm ye falan bakıodum
ozaman nişanlımı geçmiodum ama 185 oluodum
sonra düşündüm aramızda kalıo 4 cm
ben topuzu yüksek yaptırsam nişanlımı geçerim olmaz
oyüzden 9 cm topuklu ayakkabı aldım
riski ortandan kaldırdım:)

canım bendim ayakkabıyı soran... ben 170 boyundayım aldığımda 10 cm felan nişanlım 1.87... normalde çok kötü durmuyor ama saç provasında fikir değiştirir yüksek topuz yaptırırsam yanarım o zaman... en iyisi değiştirmek yaa... aklıma yatmadı şimdi çok yüksek topuk...

tuyaa sen de koyuyon seçioz beğenmion:)
taç yada çiçek eklencek o saça
duvak gelecek
zaten asıl olan sen olmalısın bence
ben sade modelleri daha çok seviyorum nedense:)

luxxor teşekkür ederim canım :)) Evet geldim önceden de ama bir türlü sohbetin koyusuna geçemedim, ben geliyorum burası hep boş oluyor boynumu büküp gidiyorum :))))

:)) meltem iki cm falan alçak al ozaman
7 cm fark topuz için yeterli kule mi yapcaz başımızın üstünde sanki :)

ozzycim kahkül yapınca alnım kapanıo yanaklar çıkıo ortaya:) tepesi kabarık kibar bi model istiyorum modern tarz

luxxor teşekkür ederim canım :)) Evet geldim önceden de ama bir türlü sohbetin koyusuna geçemedim, ben geliyorum burası hep boş oluyor boynumu büküp gidiyorum :))))

eheheh evet zamanı tutturmak zorkaydirigubbakcemile5 Sen ne alemdesin hazırlıklarda? hangi gündü bu arada senin?

benim anlamadığım şey siz ikiniz anlaşmazlığınızı bi çözüme ulaştıramadınız mı

Biz kavga eder sonra da barışırız, öyle uzatmayız. Ama onlara göre böyle evlilik olmazmış, yok iki ay sonra boşanırmışız falan. İşte aklına ne soktularsa bilmiyorum ki...

soulmate arkadaşım çok üzüldüm durumuna..Sen beddua etme o insanları Allaha havale et, bak gör nasıl mutlulukları yarım kalacak, sen gülerken onlar ağlayacak..Hiçbir acı da sonsuza dek sürmez unutma..

Biliyorum canım, teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda geçicek.

LEPİ bu arada duvara yapacağın modeli Marshall ın Osmanlı renkleri için ürettiği desenler var onlardan yapabilirsin bizde evde düşündük ama artık sonra yaparız dedik daha sakin bi zamanda...

tuyacım kahküllüyü ben demedim benimkiler bi üstte ama :D ama o kahküllüyü ben de beğendim.kuaförde de model bulursun canım takma kafanı

Back