2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bana göndericem falan dedi, ama gelip benim yanım para verecek değil herhalde. Belki arkadaşıyla gönderir, bilmiyorum ki.
canım allah yardımcın olsun be vir an önce atlat. sakın boş kalma sürekli bişilerle oyalan sen herşeyin en güzelini hakediyorsun

Bana göndericem falan dedi, ama gelip benim yanım para verecek değil herhalde. Belki arkadaşıyla gönderir, bilmiyorum ki.

canim allahim yardimcsin olsun..dedigin gibi atlatilmicakgibi bisey degil..amasana suan nekadaraci verdigini tahmin edebilyiorum..
annen dogru söyluyor..biseyler yap sakin evde durup düsünme fazla..

birde bende diger arkadaslarin dedigi gibi onun seni sevmiyorum deyisine inanmiyorum..oda en az senin kadar aci cekiyor..okadarpisamn olacak ki..umarim is isden gecmeden pisman olur..allahim hakkinizda hayirlisini versin canim

gelinlikçiye durumu anlatsa annen olmaz mı... sen şimdi gelinliği görüncede kötü olursun...

Annem konuşucak birazdan gelinlikçiye telefon açıp. Bakalım, ne olucak.

canim allahim yardimcsin olsun..dedigin gibi atlatilmicakgibi bisey degil..amasana suan nekadaraci verdigini tahmin edebilyiorum..
annen dogru söyluyor..biseyler yap sakin evde durup düsünme fazla..

birde bende diger arkadaslarin dedigi gibi onun seni sevmiyorum deyisine inanmiyorum..oda en az senin kadar aci cekiyor..okadarpisamn olacak ki..umarim is isden gecmeden pisman olur..allahim hakkinizda hayirlisini versin canim

Bende inanmıyorum ki zaten. Bu olaydan 3 gün önce bana yalvaran biri birgün ablasında kalıp bana bunları söylüyosa bende inanmam. Yeminler etti bana, teyzenin bi sözü vardı geçen gün dedi, bizim kızımız gibisini bulamazsın demişti, inan o kadar doğru ki bu söylediği dedi. Keşke zamanı geri getirebilseydim de, yaptığım hataları yapmasaydım dedi. Seni bi daha üzmicem yemin ederim dedi, bi daha sana laf geitrmicem dedi. İki gün sonra nasıl olurda beni sevmediğini söyleyebilir bu insan.

Bensiz yapamazsın dedim, yapabilir misin dedim, bilmiyorum dedi. Denedin kaç kere dedim, her seferinde nasıl geri döndün, yalvardın bana dedim. Aynı şeyler olucak dedim, o zaman ben olmıcam dedim. Sen nasıl beni kendi ellerinle başkalarına gönderebiliyosun dedim, hani sen demez miydin senle ayrıldığımız zamanlar seni başkasıyla düşününce çıldırıyorum diye, şimdi ne oldu, kendi ellerinle bunu bana yapıyosun dedim. Lütfen canımı daha fazla acıtma dedi, yeter bu kadar dedi, ağladı. Bu insan mı beni sevmiyo diyorum şimdi, ama seven insan da böyle yapabilir mi diyorum, anlam veremiyorum.

ilginç gerçektende bu kadar seven bi insan ailesinin bi sözüyle nasıl vazgeçebiliyor bunu anlamıyorm..

ilginç gerçektende bu kadar seven bi insan ailesinin bi sözüyle nasıl vazgeçebiliyor bunu anlamıyorm..

Malesef bazı erkeklerde bu var, annesi bu oğlanları büyütürken her şeyine müdahale edip, her seçimi onlar adına yaparsa, çocuk büyüyünce karar alma konusunda özgüvensiz ve yönlendirmeye çok açık oluyor. Hepsi ailenin çocuk eğitimine dayanıyor bence. Tabi kişiliği bu yönde oturmuş bi adam da bu satten sonra değişmesini beklemek hayal

solumate canım ikinizinde hakkında hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum seni anlıyorum canım inşallah bu durumu en kısa zamanda atlatırsın keşke onun aileside ne kadar canlarınızın yandığını görüp senin ailen gibi destek olsaydı bu kadar yürekli olabilselerdi. dualarım seninle canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah

luxorcum haklısın sölediklerine katılıyorum.

Canım yaa öyle gerçekten, annemiz babamız hep dua ederken demez mi Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye, inşallah soulmatecim bundan sonra karşına hayırlı insanlar çıksınn canım benim, hepimiz için inşallah. Ama için yansa da beddua etme hiç, Allah'a havale et..

Selam canım nasılsın? Halledebildin mi halı işini ne oldu?

tşk ederim cnm iyiyim. sen de iisin umarım. soulcumun yazdıklarını okudum da içim acıyo:((
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş. ne olursa olsun hayat devam edio..
halı işine gelince gittim konuştum o modelin farklı desenleri gelcekmiş salı günü onlara bakıcam bi eğer renk farkı yoksa onlardan alıcam yoksa başka halı beğenicem. bu arada şimdi fotoğrafçı ayarladım kuaförü ayarladım 4 te provaya gidicem ama elimde model yok sizin beğendikleriniz var mı bana fikir vercek

tşk ederim cnm iyiyim. sen de iisin umarım. soulcumun yazdıklarını okudum da içim acıyo:((
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş. ne olursa olsun hayat devam edio..
halı işine gelince gittim konuştum o modelin farklı desenleri gelcekmiş salı günü onlara bakıcam bi eğer renk farkı yoksa onlardan alıcam yoksa başka halı beğenicem. bu arada şimdi fotoğrafçı ayarladım kuaförü ayarladım 4 te provaya gidicem ama elimde model yok sizin beğendikleriniz var mı bana fikir vercek

Nası bişi düşünüosun tuyacım ben modellerimi belirledim yarın gitcem provaya, benim kınada ve düğünde dağınık topuz, nikahta yarım toplu olacak. Dur fotolarını koyayım. Bu arada özeline bi bakar mısın

bu yarı toplu modelim
bu da dağınık topuzum. Ama bunun için Denizlide prova yaptırırım. Anneannemin bi kuaförü var pek övüyor:)

Nası bişi düşünüosun tuyacım ben modellerimi belirledim yarın gitcem provaya, benim kınada ve düğünde dağınık topuz, nikahta yarım toplu olacak. Dur fotolarını koyayım. Bu arada özeline bi bakar mısın

topuz istiyorum benim rahibe duvak gibi ama iki katlayıp topuz altına iliştiricem yüzümü örtcek. yüzümü açtıktan sonra güpürlü kısmını kafamın üstüne koycam ona uygun önü güsel arkası topuz bi model istiyorum

kızlarevde tualim boyamfalan var
halımın deseninden bi tablo yapsam garip olurmu
halımın modeli şu salona
Kamelya_KKahve_COMPLETE.jpg

soulmate canım beniiimmmm hayatım dünyada dert varsa benim de Allah'ım var de geç öle yüreklen öle güçlen hayatım gelinlik kızı ümitlendirip yarı yolda hayallerini elinden alan kimsenin ne bu dünyada ne öteki dünyada yatıcak yeri yok hayatım sevenin ahı tutarmış sen mutlu olucaksın ama o ettiini bulucak mutlaka bulucak emin ol buna yukarda Allah var bir insan önce Allah'tam korkmalı bence Allah'tan korkmayanlar vicdansız olur boşver ders almayı bilmez böle insanlar ama Rabbim öle bi tokat vururki nolduunu anlayamaz sen kendini güçlü hisset en azından bundan sonra mutsuz olacaıma beni daha da mutlu eden benim deerimi bilicek insanlar çıkar karşıma de hayata bir defa gelinior unutma kısacık hayatta bizi üzenlerin kahrını çekip hayatı kendimize dar mı edelim sakın üzülüp yıpratma kendini bu hayat senin unutma tamammı

Back