canım allah yardımcın olsun be vir an önce atlat. sakın boş kalma sürekli bişilerle oyalan sen herşeyin en güzelini hakediyorsunBana göndericem falan dedi, ama gelip benim yanım para verecek değil herhalde. Belki arkadaşıyla gönderir, bilmiyorum ki.
Bana göndericem falan dedi, ama gelip benim yanım para verecek değil herhalde. Belki arkadaşıyla gönderir, bilmiyorum ki.
gelinlikçiye durumu anlatsa annen olmaz mı... sen şimdi gelinliği görüncede kötü olursun...
canim allahim yardimcsin olsun..dedigin gibi atlatilmicakgibi bisey degil..amasana suan nekadaraci verdigini tahmin edebilyiorum..
annen dogru söyluyor..biseyler yap sakin evde durup düsünme fazla..
birde bende diger arkadaslarin dedigi gibi onun seni sevmiyorum deyisine inanmiyorum..oda en az senin kadar aci cekiyor..okadarpisamn olacak ki..umarim is isden gecmeden pisman olur..allahim hakkinizda hayirlisini versin canim
ilginç gerçektende bu kadar seven bi insan ailesinin bi sözüyle nasıl vazgeçebiliyor bunu anlamıyorm..
luxorcum haklısın sölediklerine katılıyorum.
selam kızlarr.. aneem 8 gün kaldıı
Selam canım nasılsın? Halledebildin mi halı işini ne oldu?
tşk ederim cnm iyiyim. sen de iisin umarım. soulcumun yazdıklarını okudum da içim acıyo(
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş. ne olursa olsun hayat devam edio..
halı işine gelince gittim konuştum o modelin farklı desenleri gelcekmiş salı günü onlara bakıcam bi eğer renk farkı yoksa onlardan alıcam yoksa başka halı beğenicem. bu arada şimdi fotoğrafçı ayarladım kuaförü ayarladım 4 te provaya gidicem ama elimde model yok sizin beğendikleriniz var mı bana fikir vercek
Nası bişi düşünüosun tuyacım ben modellerimi belirledim yarın gitcem provaya, benim kınada ve düğünde dağınık topuz, nikahta yarım toplu olacak. Dur fotolarını koyayım. Bu arada özeline bi bakar mısın
kızlarevde tualim boyamfalan var
halımın deseninden bi tablo yapsam garip olurmu
halımın modeli şu salona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?