2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Gerçekten çok üzüldüm..İnsanları anlayamıyorum artık ya.. Helede anne ve babaya bak sen .. canım hiç üzülme hatta sevinmelisinki gerçek yüzlerini evlendikten sonra görmedin şimdiden belli etmişler..Kimsenin ahı kimsede kalmaz..Allah bahtını açık etsin.. Bundada vardır bir hayır üzme kendini.. sen diil seni kaybedenler üzülsünler..Biliyorum çok zor bir durum ama düğüne 1ay kala tüm çiftlerde böyle sorun oluyor.. Demekki senin alın yazın o değilmiş..

Sattım yüzükleri, herşeyi kaldırıyorum onunla ilgili. Aynı şeyleri ikinc kez yaşamak beni üzen. Daha önce de ayrıldık aynı bu şekilde, ama o zaman sadece sözlenmiştik, hiç bi evlilik hazırlığı yoktu. Çok zor atlattım o zamanda, şimdi nasıl atlatıcam bilemiyorum.

Ah be güzelim balık baştan kokarmış keşke 2. bir şans vermeseydin.. ama kaderde bunuda yaşamak varmış herşey insanlar için bunu unutmamak lazım.. Bugun senin başına gelen yarın bizlerinde başına gelebilir hayat müşterektir. Kafanı bir süre dağıtmaya çalış kendini eglendircek bişeyler bul ve fazla düşünmemeye çalış sonra Allah korusun psikolojin bozulur..

11 eylülde mi evleniyorsun tarih güzelmiş :):lepi:

evt cnm 11 eylül:)

soulmate cnm arkadaşlarında dediği gibi hayırlısı olsun boşver evlendikten sonra olsa daha kötü olurdu daha başında olması daha ii olmuş bak öyle olsa evlenmiş boşanmış derlerde şimdi yüzük attın sadece öyle düşün insan kaderinde ne varsa onu yaşıyo gerçekten.

SOULMATE canım her şerde vardır bir hayır... Senin için böylesi daha hayırlıymış demekki... Söylenecek çok az şey var biliyorum ama destek olmak istiyor insan işte...

üzüldüm yaaa soulmate için tamda evlilik arifesinde o kadar hazırlık boşa gitti çok yazık yaaa

EVT çok zor bi durum gerçekten allah kimseye yaşatmasın ama kader işte önüne geçilmiyo yaşanacaksa yaşanıyor.

evet bende çok üzüldüm o kadar hazırlık şimdi psikolojisi nasıl bozulur epey zor olur kendini toparlaması...

Allahım yardımcısı olsun...

Sattım yüzükleri, herşeyi kaldırıyorum onunla ilgili. Aynı şeyleri ikinc kez yaşamak beni üzen. Daha önce de ayrıldık aynı bu şekilde, ama o zaman sadece sözlenmiştik, hiç bi evlilik hazırlığı yoktu. Çok zor atlattım o zamanda, şimdi nasıl atlatıcam bilemiyorum.

Üzüldüm okuyunca ama Vardır herşeyde bir hayır canım ,Allah hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

selam kızlar,
şimdi geçmişi okuaycağım ama bi selam vermek istedim bu aralar dışarda işlerim var.tezimle ilgili de bişiler yetiştirmem gerekti onu yazıyorum fln.ondan uğrayamıyorum.yazamıyorum.ben bi okuyayım geleyimmm

Kızlar benim adımı listeden sildirir misiniz. Bitti herşey tamamen, babasıyla da konuştum. Herkese teşekkür ederim herşey için. Hep mutlu olun. Belki uzun süre gelmem buralara...

Bitti, istemyomuş, sevmiyomuş beni artık. Önce ben kalkamam bunların altından dedi, ailesi desteğini çekmiş artık. Tek başıma yapamam dedi. Bana bahane uydurma dedim, ben sana bunu yıllarca söylemedim mi. Gerçeği söyle dedim, istemiyorum seni de dedim, sevmiyorum de dedim. İstemiyorum, sevmiyorum dedi. Yemin ettirdim, yemin etti. Bu kadar zaman kala mı bunu anladın dedim, evet dedi. Ben de sizi Allah'a havale ediyorum dedim. Sonra babasıyla konuştum, herşeyi söyledim, telefon konuşmalarını duyduğumu herşeyi. Babası herşeyi sonradan öğreniyo zaten, biliyodum bende. Dedi biz bu saatten sonra destek olamayız, sizin için dedi, siz üzülüceksiniz yine devam etse bile dedi. Öyle konuştuk kapadık. Bitti yani, gelinliğimde kaldı, eşyalarımda kaldı, 7 yıllık ilişkimiz de böyle bitti.

ya canımmmmm inan çok üzüldümmmm.ama öncelikle sunu sölemek isterim.buralardan gitme.biz elimizden geldiğince sana destek oluruz.tek başına kafanda kurdukça daha kötü atatırsın.ve unutma.öldürmeyen acı güçlendirir.klişe ama dooru bi laf.
keşkelerle bakma hayatına.yaşanması gerekiyormuş.senin hayatına devam edebilmen için buyumuş ii olan.yüce Allah ım bizim kötülüğümüz için bişi yapmaz.vardır bi hayır.demek ki kısmetin bu değil.
üzülme demek komik tabi üzüleceksin ama nolur kendini bırakma.ayakta dur ki o adam pişman olsun.seni seviyoruz bizzz

soulmate ağlattın kız beni Allah hakkımızda hayırlısını göstersin inş canım söylnecek bir şey yok ah Allah'ım sen hepimize yardım et doğru kararlar vermemizi sağla inş

soulmate şuan için parçalanıyordur eminim 1 ay kadar kala bi süre ayrıldınız
üzülme diyemicem üzül ama ölüm kadar çözümsüz değil bu durum
geçeck elbt
bi süre sonra gene mutlu olcan gene sevincen
heyecanlar yaşıcan
ama kaderde bunu yaşamak varmış demekki yaşıcaksın
yaşicaksın ama güçlü olup atlatacaksında

belki bana kızcan belki sanane dicen ama
ailesine karşı sevdiğini savunamayan adam evlendikten sonrada
aynı olur
heleki aile kendi istediklerini yaptırmak için desteiğini üstünden çekerek yaptırım uyguluyorsa
ben o aileden korkarım o eş adayından da
Allah hayırlısını versin
Allah sana sabır versin

Back