aynı şeyleri bende yaşıyacaktım az kalsınçok stresliymiş bu işler ama atlattık sayılır son haftalarımız.
evt maalesf bu dönemde hiç bitmiyo tartışmalar gerçekten çok zormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şeyleri bende yaşıyacaktım az kalsınçok stresliymiş bu işler ama atlattık sayılır son haftalarımız.
11 eylülde mi evleniyorsun tarih güzelmiş :):lepi:
Sattım yüzükleri, herşeyi kaldırıyorum onunla ilgili. Aynı şeyleri ikinc kez yaşamak beni üzen. Daha önce de ayrıldık aynı bu şekilde, ama o zaman sadece sözlenmiştik, hiç bi evlilik hazırlığı yoktu. Çok zor atlattım o zamanda, şimdi nasıl atlatıcam bilemiyorum.
Kızlar benim adımı listeden sildirir misiniz. Bitti herşey tamamen, babasıyla da konuştum. Herkese teşekkür ederim herşey için. Hep mutlu olun. Belki uzun süre gelmem buralara...
Bitti, istemyomuş, sevmiyomuş beni artık. Önce ben kalkamam bunların altından dedi, ailesi desteğini çekmiş artık. Tek başıma yapamam dedi. Bana bahane uydurma dedim, ben sana bunu yıllarca söylemedim mi. Gerçeği söyle dedim, istemiyorum seni de dedim, sevmiyorum de dedim. İstemiyorum, sevmiyorum dedi. Yemin ettirdim, yemin etti. Bu kadar zaman kala mı bunu anladın dedim, evet dedi. Ben de sizi Allah'a havale ediyorum dedim. Sonra babasıyla konuştum, herşeyi söyledim, telefon konuşmalarını duyduğumu herşeyi. Babası herşeyi sonradan öğreniyo zaten, biliyodum bende. Dedi biz bu saatten sonra destek olamayız, sizin için dedi, siz üzülüceksiniz yine devam etse bile dedi. Öyle konuştuk kapadık. Bitti yani, gelinliğimde kaldı, eşyalarımda kaldı, 7 yıllık ilişkimiz de böyle bitti.