kızlar slmm,
bende 1 haftadır izinliydim evle uğraştım allahım ne zor işlermiş yap yap bitmiyo çok şükür sonunda bitti gibi ufak tefek işler kaldı heralde dün en son damatlığıda aldık gelinliğimide çok beğendim içime sindi yani çok şükür rahatladım yani 11 gün kaldıya inanamıyorum yani ee kimsecikler yokmu anlatın bakalım_?
canım bak ilk bulduğun fırsatta düğünden sonra deneyimleriniz izlenimlerini bekliyoruz
çok az kalmış senin yaa ,bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık kalp atışların eminimki hızlanmıştır zemuszemuszemuszemus
damatlığı ne kadara aldınız canım
kızlar slmm,
bende 1 haftadır izinliydim evle uğraştım allahım ne zor işlermiş yap yap bitmiyo çok şükür sonunda bitti gibi ufak tefek işler kaldı heralde dün en son damatlığıda aldık gelinliğimide çok beğendim içime sindi yani çok şükür rahatladım yani 11 gün kaldıya inanamıyorum yani ee kimsecikler yokmu anlatın bakalım_?
ya bide bence sizde alırken öyle alın almamış olanlar varsa tabi gündelik zamandadagiyilebilecek bişe aldık parlak saten falan değil yani ikinmizde sevmiyoruz bir kere giyilip kenara atılıyo sonrada yakasının sateni var onu sonradan çıkarabiliyosun düz siyah aldık ama çok şık gerçekten içinin yeleği falanda var tabi.
yok canım ben unutmam zaten 1 hafta iznim var sonra yine burdayım yani:))bol tatlım merhaba
ne kadar az bi zamanın kaldı... evet evlendikten sonra burayı unutmuyorsunuz ki bize tecrübelerinizi anlatın.... kaydirigubbakcemile5
düğündaşım merhaba. ben de koştur koştur yoruldum ama en sonunda bitti işler az şeyler kaldı benim de salon halısı kaldı. gelinliğimi de aldım damatlığı da ama şimdi fotocu ve kuaför ayarlamam lazım. bu arada damatlık çok iiye almışsın
Dilek seninde düğünün 19 eylül mü ?
soulmate ne oldu be canım yaaa(((((((
soulmate canım çok zor bir durum haklısın... peki aileler ne diyor araya giren birileri yok mu... iş bu kadar ilerlemiş bi yuva kuruluyorken şimdi o yuvanın yıkılmasına herkes göz mü yumuyor...
inanmıyorum ya çok üzüldüm tam olarak ayrılma nedeniniz neydi nişanlınla canım...
bu arada annesi ne bu böle yaaa habire saymış ne kadar ayıp ya inatçı diye gelin istenmezmi ya bahane arıyo kadın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?