2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar slmm,
bende 1 haftadır izinliydim evle uğraştım allahım ne zor işlermiş yap yap bitmiyo çok şükür sonunda bitti gibi ufak tefek işler kaldı heralde dün en son damatlığıda aldık gelinliğimide çok beğendim içime sindi yani çok şükür rahatladım yani 11 gün kaldıya inanamıyorum yani ee kimsecikler yokmu anlatın bakalım_?

kızlar slmm,
bende 1 haftadır izinliydim evle uğraştım allahım ne zor işlermiş yap yap bitmiyo çok şükür sonunda bitti gibi ufak tefek işler kaldı heralde dün en son damatlığıda aldık gelinliğimide çok beğendim içime sindi yani çok şükür rahatladım yani 11 gün kaldıya inanamıyorum yani ee kimsecikler yokmu anlatın bakalım_?

canım bak ilk bulduğun fırsatta düğünden sonra deneyimleriniz izlenimlerini bekliyoruz
çok az kalmış senin yaa ,bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık kalp atışların eminimki hızlanmıştır zemuszemuszemuszemus

damatlığı ne kadara aldınız canım

canım bak ilk bulduğun fırsatta düğünden sonra deneyimleriniz izlenimlerini bekliyoruz
çok az kalmış senin yaa ,bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık kalp atışların eminimki hızlanmıştır zemuszemuszemuszemus

damatlığı ne kadara aldınız canım

tabi canım inşallah evt yavaş yavaş heyecan başladı ya insan inanamıyo gerçekten stresten işten ve tabiki kavgadan başımızı kaldıramıyoruzki doğru düzgün heyecan yaşayamadık umarım bundan sonrası için herşey yolunda gider canım damatlığı 300 e aldık bide ayakkabı aldık ama o ayrı 80 e aldık indirime girmişti çok pahalıya gelmedi sayılır işte.

kızlar bende patronumla konuştum çıkmak istediğimi söyledim... tamam eleman bakayım dedi... ohhh ohhh

bu arada dün cam balkonumuzda geldi mutfak dolaplarının eksikleri vardı onlarda geldi tezgahı için ölçüsü alındı.... mutfak tezgah arasını aldık amma da pahalı şeylermiş yahu... cam mozaik dedikleri 250-500 arasında değişiyor...

offf artık evin tadilat tamirat işleri bitsede bende çeyizimi götürsemde yerleştirsem neyin eksik olduğu da ortaya çıksa...

ya bide bence sizde alırken öyle alın almamış olanlar varsa tabi gündelik zamandadagiyilebilecek bişe aldık parlak saten falan değil yani ikinmizde sevmiyoruz bir kere giyilip kenara atılıyo sonrada yakasının sateni var onu sonradan çıkarabiliyosun düz siyah aldık ama çok şık gerçekten içinin yeleği falanda var tabi.

kızlar slmm,

bol tatlım merhaba

ne kadar az bi zamanın kaldı... evet evlendikten sonra burayı unutmuyorsunuz ki bize tecrübelerinizi anlatın.... kaydirigubbakcemile5

ya bide bence sizde alırken öyle alın almamış olanlar varsa tabi gündelik zamandadagiyilebilecek bişe aldık parlak saten falan değil yani ikinmizde sevmiyoruz bir kere giyilip kenara atılıyo sonrada yakasının sateni var onu sonradan çıkarabiliyosun düz siyah aldık ama çok şık gerçekten içinin yeleği falanda var tabi.

düğündaşım merhaba. ben de koştur koştur yoruldum ama en sonunda bitti işler az şeyler kaldı benim de salon halısı kaldı. gelinliğimi de aldım damatlığı da ama şimdi fotocu ve kuaför ayarlamam lazım. bu arada damatlık çok iiye almışsın

bol tatlım merhaba

ne kadar az bi zamanın kaldı... evet evlendikten sonra burayı unutmuyorsunuz ki bize tecrübelerinizi anlatın.... kaydirigubbakcemile5
yok canım ben unutmam zaten 1 hafta iznim var sonra yine burdayım yani:))

düğündaşım merhaba. ben de koştur koştur yoruldum ama en sonunda bitti işler az şeyler kaldı benim de salon halısı kaldı. gelinliğimi de aldım damatlığı da ama şimdi fotocu ve kuaför ayarlamam lazım. bu arada damatlık çok iiye almışsın

evt canım ii aldık inidirm vardı bide fabrika satış mağazasıydı aldığımız yer oyüzden. yaa benim daha hiçbir halım yok:(( bitek onlar kaldı işte. off bitmiyoki

Kızlar dün telefonunu açmıştı benimki, aradım ama cevap vermedi. Biraz zaman geçtikten sonra mesaj attım, "bir daha aramıcam merak etme. ben sözümü tutarım bilirsin. hoşçakal" diye. bi saat sonra cevap yazdı, "inan böyle olmasını istemezdim. umarım çok mutlu olursun, Allah'a emanet ol, hoşçakal" yazmış.

Bugün evlerinin oraya gidip yüzyüze konuşucam, iki buçuk saatlik yoldan gidip. İnşallah orda olur. Daha iki gün önce bana yalvaran adam, sensiz yaşayamam, ne olur beni son kez affet diyen adam, bugün bana bunları söylüyo. O gün ablasında kaldı, kimbilir neler söyledi ablası, nelerle doldurdu beynini.

İki günde 1,5 kilo verdim kızlar. Doğum kontrol hapına da başlamıştım, iştah açabilir falan yazıyodu ama bende sadece miğde bulantısı var. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Evimiz tutulmuştu, sözleşme imzalandı, gelinlik neredeyse bitmişti, evin boyasını, banyo dolabını almıştık. Nikah gününü zaten almıştık, parasını falan ödemiştik. Sizce bi insanın fikirleri bu kadar değişebilir mi? Bir gün ablasında kaldı sadece, kavga ettiğimiz gün. Ondan sonra vazgeçmiş o da evlenmekten.

Tek üzüldüğüm bin kere pişman etmesi beni, belki yüz kere affettim onu. Bana bunları yaşatacağını bilsem asla affetmezdim. O gelinlikte öyle kalıcak, bi buna üzülüyorum. Çok zor çünkü. mafoldumben

soulmate canım çok zor bir durum haklısın... peki aileler ne diyor araya giren birileri yok mu... iş bu kadar ilerlemiş bi yuva kuruluyorken şimdi o yuvanın yıkılmasına herkes göz mü yumuyor...

soulmate ne oldu be canım yaaa:((((((((

Ayrıldık canım, nikaha 25 gün kala. Herşey hazır sayılırken.

soulmate canım çok zor bir durum haklısın... peki aileler ne diyor araya giren birileri yok mu... iş bu kadar ilerlemiş bi yuva kuruluyorken şimdi o yuvanın yıkılmasına herkes göz mü yumuyor...

Ya annesi zaten beni istemiyomuş, inatçıymışım çünkü. Ben bunu yeni öğreniyorum. Herneyse aradım o gün annesini, ne dediyse cevap vermedim. Saydı saydı durdu, yok inatçısın, yok saygısızsın, yok oğlumu kendine köle yapmak istiyosun, herkes senin ağzına baksın istiyosun, hepsini alttan aldım. Dedim biz konuştuk, herkes nasıl davranacağını biliyo artık, anlaştık dedim. Kavga etmişsiniz dedi, ben uzamasın diye yok dedim. O sıkıntıya girdi yetiştiremicek diye, o yüzden bunalıma giriyo dedim. Sen benim oğlumu niye bunalıma sokuyosun falan dedi. Ben niye sokucam dedim, olanlardan dolayı böyle dedim. Eşyalarınız olmasa da olur, sonra alınır ne var dedi. Ben yine hiç bişey demedim. Sonra kapadık. Ama o annesiyle konuştuğumu biliyo mu bilmiyorum.

Bizimkilerde beni istemediklerini öğrenince, seni istemeyeni sen niye isticeksin dediler. Onun ailesi asla aramaz etmezler zaten, onu biliyorum. Onların istedikleri de buymuş zaten.

inanmıyorum ya çok üzüldüm tam olarak ayrılma nedeniniz neydi nişanlınla canım...
bu arada annesi ne bu böle yaaa habire saymış ne kadar ayıp ya inatçı diye gelin istenmezmi ya bahane arıyo kadın bence

inanmıyorum ya çok üzüldüm tam olarak ayrılma nedeniniz neydi nişanlınla canım...
bu arada annesi ne bu böle yaaa habire saymış ne kadar ayıp ya inatçı diye gelin istenmezmi ya bahane arıyo kadın bence

Ayrılma nedenimiz aslında çok saçma sapan bişey. Biz zaten o hafta tartışıp duruyoduk, onun ailesinin benim hakkımdaki düşüncelerinden dolayı. Benim hakkımda neler neler söylüyolardı, bende telefonun hoparlörünü açtırdım zorla dinledim. Sonra çok yalvardı bana, son kez affet beni diye, bi daha sana laf getirmicem, bi daha seni üzmicem, yalan söylemicem diye. Tamam dedim, kabul ettim.

İki gün önce yanından ayrıldım ben, kızkardeşimin yanına geldim, annemler burda. Akşam aradım evdeyim dedi, ailesi köyde. Tamam dedim. Sonra bi yatak odası hediye etme durumu oldu, buna haber vericem, arıyorum çekmiyo telefonu, evlerinde de çekmiyo biliyorum. Evi arıyorum açmıyo. Saat 1 de aradı arkadaşıma kahvaltıya gittim dedii. Bana niye haber vermedin dedim, unuttum dedi. Yalan söyleme dedim. Sonra orda kaldın di mi dedim, önce yok dedi, sonra kaldım dedi. Bana neden yalan söylüyosun dedim, daha iki gün önce bana söz vermedin mi sen dedim. Ablanların lafından etkilenip bana hesap verme gereği duymuyosun sen dedim. Bundan sonra bende sana hesap vermicem, hiçbişeyime karışma dedim. Ben seni böyle kabul etmem dedi, bende seni böyle kabul etmem dedim.

Ara anneni söyle ayrıldık diye dedim, sonra arıcam falan dedi, ben ısrar ettim. Aramış söylemiş işte. Sonra ben annesiyle konuşmuştum işte, ama bende artık mutlu olacağımıza inanmıyorum dedi. Hep ailemle ilgili sorunlar olucak dedi. Böyle ayrıldık. :/

Back