2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet ya gerci bi daha girme desem oldursen girmez bi daha bu siteye...hayir dedigin zaman asla israr etmez..Bi daha da o davranisi gostermez..

Ne güzel.

alisirsin cnm ben fatih'te oturdum 2 sene,3 sene goztepe'de,2 sene besiktas'ta,1 sene de cevizlibag'da..

gorusuruz cnm ben de cikicam birazdan banyo yapip disari cikicam..

oh oh bayağı oturmuşsun sen istanbulda miss'im.

günaydın kızlar geçmişe baktım biraz miss evin hayırlı olsun solumate canım inşallah nişanlınla aranız düzelir çiğdemkök için çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah

günaydın canım.

anladım elcintih hayırlısı olsun canım ben biraz çıkıyorum işim var gelirim birazdan cicişler

Ne güzel.

oh oh bayağı oturmuşsun sen istanbulda miss'im.

oyledir cnm sınırlarını cok iyi bilir..Hatta ben bazen kizarim hic israrci diilsin die ama dogru olan onu yaptigi aslinda..Ben 8 sene İstanbulda yasadim cnmcm ya,dile kolay..

canım ben gaziosmanpaşada otuacam

merkez'de mi ben oraya lazere gidiyodum sadece merkezi biliyorum o yuzden..

oyledir cnm sınırlarını cok iyi bilir..Hatta ben bazen kizarim hic israrci diilsin die ama dogru olan onu yaptigi aslinda..Ben 8 sene İstanbulda yasadim cnmcm ya,dile kolay..

merkez'de mi ben oraya lazere gidiyodum sadece merkezi biliyorum o yuzden..

Ben de istiyorum lazere gitmeyi kaç zamandır hala karar veremedim. Kaç seans gittin canım sen , bitti mi seanslar? durum nasıl? bitti mi tamamen? hangi bölgeler için gittin?Ay ne çok soru sordum.:))

kiizlar ben hazirlaniyim yavastan,gelirim yine burda olursaniz gorusuruz...

gelince cevap verirsin artık.
jean canım güle güle, görüşürüz sonra.

Ben de istiyorum lazere gitmeyi kaç zamandır hala karar veremedim. Kaç seans gittin canım sen , bitti mi seanslar? durum nasıl? bitti mi tamamen? hangi bölgeler için gittin?Ay ne çok soru sordum.:))

gelince cevap verirsin artık.
jean canım güle güle, görüşürüz sonra.
Hanne cnm ben 10 seans gittim 1 yil surdu iste ortalama..Genital bolge ve koltuk altina gittim ve cok memnun kaldim..Su anda koltuk altimda 2-3 tane cikiyo,genital bolgede de yine bi kac tane %90 temiz yani..Evlilik oncesi iyi oldu benim icin..

uzun zaman sonra tüm gelinciklere merhabalar...
sıkıntı dönemleri oldu yoğunluk filan derken hepinize uzak kaldım
geçmişede bakmayı hiç gözüm kesmiyor
umarım olumsuz şeyler yaşamamışsınızdır
vuslata çok az kaldıopuyorumnanaktan

Back