2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Rica ederiz canımmm.
Tatlıcım bizim yüzükler el yapımı ve kalın. Ben kalın yüzüklerden hoşlanıyorm çünkü. bir ara parmağımda fotosunu çeker koyarım:))

Oval yüzükleri de seviyordum ben ama nişanlım tercih etmedi.

Benimkisi olsa takip eder vallakaydirigubbakcemile3

hannem çek albümüne koy meraktayım opuyorumnanaktan

bence aklına geldikçe bakar şöyle bi göz gezdirir erkekler sıkılgan bizim gibi detaycı değil :kedi:
evet aslinda topigime bakar cok olsa baska yerlere girecegini sanmam Jeanim,zira facebook'a bile girmez tum gun internet basinda oldugu halde..
o meltemdi canım:))
ayyy karistirdim o zaman ama isten ayrilan ne cok kisi var..
hayır miss canım ben ist. yaşıcam o yüzden ayrılıyorum işten nişanlım orda çükü 1.5 ay kaldı düğüne hazırlık filan yapacam o yüüzden şekerim
...Ne guzel yaaa artik istanbulda yasiycaksin..Super...
günaydın canım..... hayırlı olsun... ben bayılıyorum böyle işten ayrılan arkadaşlara kendimde istediğimden sanırım...

hıh biz de senden bahsediyoduk meltemcim tam da karistirmisim da ben yine...

ay hannem alemsin kız kaydirigubbakcemile3
bende banane banane diyip kıvırıyorum diyo laptopu getir program yükleyeyim
hep kaçıyorum ama ne zaman yakalanacağım bilmiyorum geçmişi silen bişey var mı acaba aklinialirimsmile

Verir miyim hiç, gerçi hiç çekiştirmedim ben onu ve ailesini. Sağ olsunlar hepsi. Ama burda her şeyi konuşuyoruz biz. Özelimiz var takip etmesin nerelere girdiğimi görsün istemem. Sen de verme canımcım.:))

valla kirilmamistir umarim,ayyy rahat olamiycam artik yaa..kafamçokkarıştı..Esim guzel seyler yazar ama mudahale gerekiyor zaman zaman bilen birisinden yardim almak onemli neticede davetiyeye yaziilicak..
Alırsın artık sen gönlünü.:))

hannem çek albümüne koy meraktayım opuyorumnanaktan

Tamam canım bugün koyarım.

benimki sıkılgan bi iki bakar gider zaten diyor erkek yok dimi eminsin kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

evet aslinda topigime bakar cok olsa baska yerlere girecegini sanmam Jeanim,zira facebook'a bile girmez tum gun internet basinda oldugu halde..

ayyy karistirdim o zaman ama isten ayrilan ne cok kisi var..

...Ne guzel yaaa artik istanbulda yasiycaksin..Super...

hıh biz de senden bahsediyoduk meltemcim tam da karistirmisim da ben yine...

Benimkisi de öyle girmez özelime pek ama merak da eder yani:))

ama itiraf edeyim o bi foruma üye olsaydı hiç üşenmeden her mesajını takip ederdim kaydirigubbakcemile3
genlerimizde var aklinialirimsmile

Verir miyim hiç, gerçi hiç çekiştirmedim ben onu ve ailesini. Sağ olsunlar hepsi. Ama burda her şeyi konuşuyoruz biz. Özelimiz var takip etmesin nerelere girdiğimi görsün istemem. Sen de verme canımcım.:))

Alırsın artık sen gönlünü.:))

evet ya gerci bi daha girme desem oldursen girmez bi daha bu siteye...hayir dedigin zaman asla israr etmez..Bi daha da o davranisi gostermez..

evet artık istanbulda yaşıcam inş. alışabilirim
kıslar ist. oturanlar nerde oturuyonuz sizler
alisirsin cnm ben fatih'te oturdum 2 sene,3 sene goztepe'de,2 sene besiktas'ta,1 sene de cevizlibag'da..

neyse kızlar ben çıkıyorum azcık evi toparlayayım öptüm sizi kaydirigubbakcemile5
gorusuruz cnm ben de cikicam birazdan banyo yapip disari cikicam..

günaydın kızlar geçmişe baktım biraz miss evin hayırlı olsun solumate canım inşallah nişanlınla aranız düzelir çiğdemkök için çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah

Back