Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederiz canımmm.
Tatlıcım bizim yüzükler el yapımı ve kalın. Ben kalın yüzüklerden hoşlanıyorm çünkü. bir ara parmağımda fotosunu çeker koyarım:))
Oval yüzükleri de seviyordum ben ama nişanlım tercih etmedi.
Benimkisi olsa takip eder vallakaydirigubbakcemile3
evet aslinda topigime bakar cok olsa baska yerlere girecegini sanmam Jeanim,zira facebook'a bile girmez tum gun internet basinda oldugu halde..bence aklına geldikçe bakar şöyle bi göz gezdirir erkekler sıkılgan bizim gibi detaycı değil :kedi:
ayyy karistirdim o zaman ama isten ayrilan ne cok kisi var..o meltemdi canım:))
...Ne guzel yaaa artik istanbulda yasiycaksin..Super...hayır miss canım ben ist. yaşıcam o yüzden ayrılıyorum işten nişanlım orda çükü 1.5 ay kaldı düğüne hazırlık filan yapacam o yüüzden şekerim
günaydın canım..... hayırlı olsun... ben bayılıyorum böyle işten ayrılan arkadaşlara kendimde istediğimden sanırım...
ay hannem alemsin kız kaydirigubbakcemile3
bende banane banane diyip kıvırıyorum diyo laptopu getir program yükleyeyim
hep kaçıyorum ama ne zaman yakalanacağım bilmiyorum geçmişi silen bişey var mı acaba aklinialirimsmile
Alırsın artık sen gönlünü.:))valla kirilmamistir umarim,ayyy rahat olamiycam artik yaa..kafamçokkarıştı..Esim guzel seyler yazar ama mudahale gerekiyor zaman zaman bilen birisinden yardim almak onemli neticede davetiyeye yaziilicak..
hannem çek albümüne koy meraktayım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3benimki sıkılgan bi iki bakar gider zaten diyor erkek yok dimi eminsin kaydirigubbakcemile3
evet aslinda topigime bakar cok olsa baska yerlere girecegini sanmam Jeanim,zira facebook'a bile girmez tum gun internet basinda oldugu halde..
ayyy karistirdim o zaman ama isten ayrilan ne cok kisi var..
...Ne guzel yaaa artik istanbulda yasiycaksin..Super...
hıh biz de senden bahsediyoduk meltemcim tam da karistirmisim da ben yine...
jean ne yakalanması kız anlat bakem
Verir miyim hiç, gerçi hiç çekiştirmedim ben onu ve ailesini. Sağ olsunlar hepsi. Ama burda her şeyi konuşuyoruz biz. Özelimiz var takip etmesin nerelere girdiğimi görsün istemem. Sen de verme canımcım.:))
Alırsın artık sen gönlünü.:))
alisirsin cnm ben fatih'te oturdum 2 sene,3 sene goztepe'de,2 sene besiktas'ta,1 sene de cevizlibag'da..evet artık istanbulda yaşıcam inş. alışabilirim
kıslar ist. oturanlar nerde oturuyonuz sizler
gorusuruz cnm ben de cikicam birazdan banyo yapip disari cikicam..neyse kızlar ben çıkıyorum azcık evi toparlayayım öptüm sizi kaydirigubbakcemile5