- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Kız sabah sabah ne guzel sarki paylasmissin sen oyle..slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jean ne şehrimine geliyormuş kız
tupper kullanan ark var çok memnunlar aylarca yiyecekelri taze tutmayı başarıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sabah sabah ne guzel sarki paylasmissin sen oyle..slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teşekkür ederim tatlıcım:)). Sen de bu şekilde yapabilirsin istersen ürünü değiştirp.yaw cnmcm kanserojen olmadigini duymustum,bi de urunleri uzun sure sakliyor bayatlamadan..
aa iyi dusunmussun hannem hic aklima gelmedi bu..Aferin sana akilli kizsin valla..
heh bunu biliyorum ben de...
Rica ederim canımcım. Valla çıktı karşıma hemencecik. Benim arkadaşlar müthiş memnun bu ürünlerden.hannem sağol nerden buldun ben bulamadım valla canım
her şey cam alınmıyor haliyle en sağlıklısı cam ama cama alternatip tupperware varmış fakat tuzlu biraz :ecrin_bebek:
günaydın cicişş. Kesinlikle öyleymiş ben de arkadaşlardan duydum bunu.slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wowww iyi ki de almisim dedim simdi..
günaydın kızlar...
geçmişi okudum soulmate ve çiğdem adına üzüldüm... gerçekten sıkıntılı dönemler kii çevremde de bu safhada olup ayrılanlar oluyor... Ayyy Allahım korusun çok zor yaaa...
Amin ya allahım korusun.günaydın kızlar...
geçmişi okudum soulmate ve çiğdem adına üzüldüm... gerçekten sıkıntılı dönemler kii çevremde de bu safhada olup ayrılanlar oluyor... Ayyy Allahım korusun çok zor yaaa...
hangi şarkıymı ooo canımmm.missss valla çok hoşuma gitti şarkı yaaaa hep radyoda dinlemek nasip oldu paylaşayım dedim:)))))))))))
jean kız gelemde birlikte bakak şu tupperlere:)))))))
opuyorumnanaktansanada günaydın hannem
aaa kızlar benden de mutlu haber alyanslarımızı değiştireceğiz bu alyansları aceleyle aldık sonra aşkım kendi yeni beğenmiş bana göstermişti evlenirken alırız diye aklım onda kalmıştı benim doğum günü hediyesi onu almış ama ağzından kaçırdı :asigim:
bulursam ekliycem
Babam aldi ya cnmcm simdi bi daha degistirmiyim,arkadasim da bu modeli kullaniyodu memnundu..Teşekkür ederim tatlıcım:)). Sen de bu şekilde yapabilirsin istersen ürünü değiştirp.
hımm, anladım canım.hannem facebookta unut onu kalbim diye şarkısı var onu diyo sabah paylaştımda
jean sen nişanlı değildin gibi geliyodu bana kız ayılamadım mı daha yoksam:)
hımm, anladı canım. Bakın canım, git bayilere. biz halıları aldık canım gümüşsuyu ve pierre cardin tercih ettik. Perde için de bugün bir yerden daha fiyat alacağız.Babam aldi ya cnmcm simdi bi daha degistirmiyim,arkadasim da bu modeli kullaniyodu memnundu..
Ben de birazdan hali bakiniyim azicik diyorum..Bizimkiler eve bi gidelim gorelim merak ettik diolar..Davetiye bakicaz esimle bugun musait olursa sayet..
hannem sen halletin mi hali ve perde isini..
günaydın canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güle güle oturalım inşallah hepimiz evlerimizide. Fotoları paylaşmanı bekliyoruz canım.günaydın şekerlerr
uzun zamandır giremiyordum siteye. ben de çok üzüldüm ayrılan arkadaşlar için . hayırlısı ne ise öyle olur inşallah.
benim evimle ilgili tüm hazırlıklarım bitti.son olarak dün koridor halılarımızı aldık. 2 haftadır evimizde yaşıyorum zaten. çok güzel oldu. umarım hepimiz sağlıklı - huzurlu bir şekilde evlerimizde yaşarız.
Ama daha giriş dans müziğimizi bulamadık( 16 günümüz kaldı bakalım nasıl olacak. yarından itibaren de yağmur başlayacakmış. düğün günümde de yağarsa bizim dış çekimler iptal ...