[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
İnşallah canım gelir. Ben de soulmate'i merak ediyorum. Onunla görüşüyor musunuz?hannem benim de yok ki facebook um nese inş gelir buralara.ne bilem aklıma geldi sabah sabah birden
Bence hoş bir model, Sade ama şık. Sana da yakışacağına eminim. Ben hala karar vermiş değilim yaa.
Bence de.ben de beğeniyorum bu modeliii dilşad cım.kına da olabilir dedim hatta kendş kendime.yakışır sana da
ben de şu tarz bi topuz istiyorum ama bakınıyorum daha
sna yüz tiipine gider saçların da uzun.ben de kına da açık bırakayım dedim böle bişi yaptırabilirm ama düğünde topuz olsun istedim
yani hannem öle yandan topuz istiyorum sanırım ona karar verdim.bakalm daha araştırırım zaten
aaa soulmate de biraz bunalımdaydı dimi.bende de yok onun özle adresi
Kızlar ya size bi sorum olucak şimdi.
Ben doğum kontrol hapına başlıyorum bugün, 25 Eylül'de de nikahım var. Bir gün sonra da balayına gidicez. Bu nedenle benim hapa ara vermemem gerekli, regl olmamak için düğün günü ve balayı haftası.
Birinci kutu bitince ikinci kutuya devam edicem, ama ne kadar devam edicem? Bir hafta mı? O zaman hap düzeni bozulmuş oluyo, ikinci kutudan bir haftalık içip, sonra 1 hafta ara mı vermem gerekli. Yoksa ikinci kutuya hiç ara vermeden, haplar bitene kadar mı devam edicem? Ama o zaman 1 ay regl olmamış oluyorum.
Aynı durumda olanlar ne yapıcaksınız, ya da ben ne yapmalıyım? :))
Kızlar ya size bi sorum olucak şimdi.
Ben doğum kontrol hapına başlıyorum bugün, 25 Eylül'de de nikahım var. Bir gün sonra da balayına gidicez. Bu nedenle benim hapa ara vermemem gerekli, regl olmamak için düğün günü ve balayı haftası.
Birinci kutu bitince ikinci kutuya devam edicem, ama ne kadar devam edicem? Bir hafta mı? O zaman hap düzeni bozulmuş oluyo, ikinci kutudan bir haftalık içip, sonra 1 hafta ara mı vermem gerekli. Yoksa ikinci kutuya hiç ara vermeden, haplar bitene kadar mı devam edicem? Ama o zaman 1 ay regl olmamış oluyorum.
Aynı durumda olanlar ne yapıcaksınız, ya da ben ne yapmalıyım? :))
ben de ben de..arkadaşlar uyuyamıyorum ne gece ne gündüz, düğün stresinden galiba
canim aynisini gecen ay ben yaptim..tatile gittigimiz icin..
ben ikinci kutuyu bitene kadar aldim..biraz sIkInti oluyo..karnim hafif agridi gelicekmis gibi falan..ama onun haricinde hicbir sIkInti yasamadim..
bence 2ci kutuyuda bitir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?