• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende çıkıyorum hannem 2 de dersim var sonra akşam ailecek doğum günü kutlaması yapacağız dün pasta kesmedik arkadaşlarla iftar yaptık sadce :emir_bebek:

görüşürüz canımm opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum hannem 2 de dersim var sonra akşam ailecek doğum günü kutlaması yapacağız dün pasta kesmedik arkadaşlarla iftar yaptık sadce :emir_bebek:

görüşürüz canımm opuyorumnanaktan

Doğum günün kutlu olsunnnn, aklımdaydı bak unuttum söylemeyi. Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber inşallah.
Ve de kolay gelsin canımcım, iyi dersler. Görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

2879.jpg
[/url][/IMG]
2882.jpg
[/url][/IMG]

şu tarz topuzlar nası olur sizce bana.sade bi de siyah saç ya benim

Kızlar merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız? Uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı çok da beğeniyorum belki farketmişsinizdir. Gelen ısrarlara dayanamayarak aranıza katılmak istiyorum ( ısrar derken, Jean anladın sen onu kaydirigubbakcemile5)
13 Kasım'da evleniyorum ben de , listenize ekleyebilirseniz eğer sevinirim.
Kimsecikler yok şu an görünürde, ben de az önce evimin temizliğini yaptım geldim. Mutfak dolaplarım takılmuştı, geçen hafta da tezgahı takıldı, her yer toz içindeydi. Sonunda el atabildim zemuszemus

hg. canımm ooo maşallah baya hızlısınız benimde 30 ekimde düğünüm daha ev yok ortada:1:
bayramdan sonra hemen bakmaya başlıcaz inş. çabucak buluruz

hoşbuldukk. Ya aslında benim acelem yok ama nişanlımın tarafı illa her şey olsun bitsin hazırlansın biran önce istiyor. Napalım biz de öyle yapıyoruz artık. İnş. gönlünüze göre bir ev bulursunuz siz de. Daha vakit var yaa :3:

Kızlar merhabalar! Beni de aranıza alır mısınız? Uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı çok da beğeniyorum belki farketmişsinizdir. Gelen ısrarlara dayanamayarak aranıza katılmak istiyorum ( ısrar derken, Jean anladın sen onu kaydirigubbakcemile5)
13 Kasım'da evleniyorum ben de , listenize ekleyebilirseniz eğer sevinirim.
Kimsecikler yok şu an görünürde, ben de az önce evimin temizliğini yaptım geldim. Mutfak dolaplarım takılmuştı, geçen hafta da tezgahı takıldı, her yer toz içindeydi. Sonunda el atabildim zemuszemus

hoşgeldin cicimmmm

Kızlar bir fikir verir misiniz bana? Artık yoruldum ya ona buna kadar vermekten. Şimdi şöyle: Eve yüklük, çamaşır makinesi düstüne bir dolap ve de vestiyer yapılacak ve bunların tamamı koridorda olacak. Her biri için koridorda kendilerine ait girintiler var yani görüntü kirliliği falan olmayacak.
Problem şu: Rengine karar veremiyorummmmmmm :(
Nişanlım askerde, bir taraftan ona soruyorum nasıl olsun diye. Cevap şu: İçinde çizikleri noktaları benekleri vs.olan bir renk kesinlikle olmayacak. Koyu renk olmayacak, beyaz ve krem de olmayacak. Ne olacak o zaman???????????????
Ne kaldı ki geriye? Bu arada duvarlarım kum beji. Elimde bir seçenek kalıyor geriye o da açık sarı.
Olur mu ki sizce?

2 haftam kaldı. davetiyeleri yeni sipariş verdim, kuaför ayarlayamadım, düğün gecesi için kalacak yer ayarlayamadım, düğün tarihi 1 gün geri alındı salona teyit edemedim. gelinliğim çok dar nefes alamıyorum açılması lazım, napıcam ben uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

2 haftam kaldı. davetiyeleri yeni sipariş verdim, kuaför ayarlayamadım, düğün gecesi için kalacak yer ayarlayamadım, düğün tarihi 1 gün geri alındı salona teyit edemedim. gelinliğim çok dar nefes alamıyorum açılması lazım, napıcam ben uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bunların içinde en acilibence salona teyit ettirmen cnm eyvahedigeldismile

evet daha kimsecikler gelmemiş diğer cicişler hepsi düğün telaşındalardır ya da iftardan sonra şekerleme yapıyorlardır:))))))))))))

evet daha kimsecikler gelmemiş diğer cicişler hepsi düğün telaşındalardır ya da iftardan sonra şekerleme yapıyorlardır:))))))))))))
kaç gecedir bakınıyorum ama pek bi hareketsiz buralar kaydirigubbakcemile3 paylaşımlarda azaldı herkes evinin derdine düştü yaw :sm_cool:

Back