• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım orası pahalı biraz bende bakmıştım eylül ayında kişi başı 300 tl:((
bizimde tanışma tarihimiz 24.09.2007
çıkma tarihimiz 29.10.2007 tabi bizimde aralarda 1 ay falan ayrılılklarımız oldu hiç düşünmüyodum evlenmeyi aslında yani onunla:) ama kısmet işte:)) bu arada ben evlenme teklifi almadım:(( :kızlar ama biranda giriştik 30.01.2010dada nişanımız oldu:)) düğün taihimizde 11 eylül allah izin verirse:)):teytey:

300 de çokmuş cidden:( ben şimdiden her ay altın alıp biraz birikim yapıyorum ama bakalım nerde kullanmak nasip olacak belki balayına kalır. Bu arada gelinlik modelim nası kıslaarr? yorum yapmıo kimseesenağlama

bu arada kızlar diktirmeye başladığım gelinliğimin etek kısmı böyle aynen. Üstü de biraz daha dar m şeklinde gögüs, inci askılı, her yeri taş ve pul kaplı üstünün. Eteğe ara ara simli tül ve boncuk taşlar da ekletiyorum Nasıl sizce? Kabarık gelinlik sevenler içinbayanssulusmile

Çok şık canım, güle güle giy inşallah. opuyorumnanaktan Eteğine simli tül güzel gider bence de tabii boncuk taşlarda. zemuszemus

Teşekkür ederim soulmate, çok araştırdım modeli buna mendil etek deniyormuş, böyle bulut gibi uçuş uçuş duruyor ya çok sevdim o yüzden. ^Temmuz Cmt. saat 12 de ilk provam var çok heycanlıguclubacismile

300 de çokmuş cidden:( ben şimdiden her ay altın alıp biraz birikim yapıyorum ama bakalım nerde kullanmak nasip olacak belki balayına kalır. Bu arada gelinlik modelim nası kıslaarr? yorum yapmıo kimseesenağlama

cnm iş yerinden bağlandiğim için göremiyorum ama hayal edebiliyorum simli tül olması muhteşem olur çünkü bende aynen o şekilde yaptırıyorum,boncukta cabası:))

kızlar bizimkide
ılk Bailangıç; 29,09,2005
ısteme....... ; 09,08,2009
Söz............; 08,09,2009
Nişan.........: 26,09,2009
DÜĞÜN......: 12,09,2010
Bizdede 9 çok var Maşallah :D

tatlım bende işyerinden bağlanıyorum göremiyorum ama ablamın gelinliğide mendilliydi güzel duruyo dediğin gibi bende artık bu hafta gitmeyi düşünüyorum gelinlikçiye ayy heyecanlanıyorum yan:))

Tanışma ; 09.2001
Başlangıç; 20.06.2003
söz ;14.02.2010
Nişan ; 07.03.2010
Düğün : böööööööööö belirsiz eylül-ekim ya da mayıııııııısssss

tatlım bende işyerinden bağlanıyorum göremiyorum ama ablamın gelinliğide mendilliydi güzel duruyo dediğin gibi bende artık bu hafta gitmeyi düşünüyorum gelinlikçiye ayy heyecanlanıyorum yan:))

kızlarr mendil eteği tek geçerim vallahi gelinlik dediğin kabarık olacak...:))))

Dimi yaa bunlar çok tatlı telaşlar. Gelinlikçide benzer bi model vardı istediğimin aynısı değildi ama denedim, harika durdu. Karar verirken zaten içinde kendini muhteşem hissetmen lazım

kızlarr mendil eteği tek geçerim vallahi gelinlik dediğin kabarık olacak...:))))

ataaycım evden bağlanabildiğinde bakarsın yolladığım resme o zaman. Ama onun aralarına taş atıldığını ve ara ara simli tül eklendiğini hayal etcensempatiksalakcinni

ohhhh tam 20 syf kaynatmıssınız.anca 10 syf okudum :) aslıcım üüzlme cnm herşey de vardır bi hayır.demek ki sizin için o zaman en hayırlısı.sakın sıkma canını

bu arada kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/368658-salonyemek-yatak-odasihazir-sanirimsizce-nasil.html bu sayfada benim salon takımı oturma odası ve yatak odası var yorumlarınızı alabilirmiyim :) evş de boyattık.oturma odası buz beyazı-yeşilimsi gibi oldu.salon da ıhlamur.yatak odası da yarısı ıhlamur yarısı şarapi-böle bordo-gibi oldu.fikirlerinizi alabilir miyim?

ohhhh tam 20 syf kaynatmıssınız.anca 10 syf okudum :) aslıcım üüzlme cnm herşey de vardır bi hayır.demek ki sizin için o zaman en hayırlısı.sakın sıkma canını

bu arada kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/368658-salonyemek-yatak-odasihazir-sanirimsizce-nasil.html bu sayfada benim salon takımı oturma odası ve yatak odası var yorumlarınızı alabilirmiyim :) evş de boyattık.oturma odası buz beyazı-yeşilimsi gibi oldu.salon da ıhlamur.yatak odası da yarısı ıhlamur yarısı şarapi-böle bordo-gibi oldu.fikirlerinizi alabilir miyim?

canım çok güzeller, acayip modern ve hoş modelleri hepsinin güle güle kullun. Yalnız açık renk koltuklar biraz çabuk kirleniyor. Onun dıında çok hoşşkaydirigubbakcemile2

canım çok güzeller, acayip modern ve hoş modelleri hepsinin güle güle kullun. Yalnız açık renk koltuklar biraz çabuk kirleniyor. Onun dıında çok hoşşkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım.daha iyisi sizlere olsun.oturma odasında çok oturmayacağız diye onu açık renk aldım.napayım çok beğendim :D silinebilen antilop kumaş ztn.silerim ben de ayda bi napim :D

teşekkür ederim canım.daha iyisi sizlere olsun.oturma odasında çok oturmayacağız diye onu açık renk aldım.napayım çok beğendim :D silinebilen antilop kumaş ztn.silerim ben de ayda bi napim :D

tatlım ancak akşam görebilirim ben.bende oturma odamı antilop krem alacaktım ama sürekli oturulacağı için sütlü kahve aldım eminim güzeldir güle güle oturun:3:

Amin canım, hepimizinki öyle olur umarım. Zor aşk bizimkisi işte. kaydirigubbakcemile3

Evet canım, umudunu kesme, hem herşeyde bi hayır vardır. opuyorumnanaktan Gelinlik beğendim de tam karar veremedim, bi gelinlikçiye gösterim bakalım ne dicek. Üst olarak şöyle düşünüyorum, renk olarak bu grimsi, tabii ben beyaz istiyorum bi de işlemesi böyle olmayabilir, değişikte düşünebilirim. İşte bi kaç kere gittim, şimdi modeli de alıp gidicem, gelinlikçi de tanıdık. O yüzden sıkıntım yok gelinlik konusunda. Yedi sülale ordan yaptırdı bizim. kaydirigubbakcemile3

3100.jpg

Eteğini de böyle düşünüyorum;

3109.jpg

canım ustu muhtesem guzel...
ama acık olmak gerekırse altını hıc beyenmedım
ve cok cabuk kırılır rahat edemezsın oturamazsın
kullanıslı bı model degıl etek kısmı

Ben de baktım canım çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın.

tatlım ancak akşam görebilirim ben.bende oturma odamı antilop krem alacaktım ama sürekli oturulacağı için sütlü kahve aldım eminim güzeldir güle güle oturun:3:

ay cnm önemseyip bu msj ı yazman yeter.amannn dedimmm açık rengi alırken insanlar beyaz kullanıyor da başa çıkıyor.çocuk fln yokken kullanalım işte dedim.sen de güle güle kullan:nazar:

Back