• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

luxxor birşey sormak istiyorum annen güzellik uzmanıymış seninde kesin bilgin vardır gelin makyajım için hangi ürünleri tavsiye eder. kryolan diye bir marka önermiş kk daki arkadaşlar yaşadığım yerde yok netten araştırdım biraz pahalı acaba annenin önereceği başka ürünler varmıdır

dilekcim bende burda bi kuaföre sordum o markayaı kullanıyorlarmış ama bilmiyorum ne kadar ii ne kadar kötü mac çok ii onu biliyorum bakalım daha keşke makyajında denemesini yapsalar:)

luxxor birşey sormak istiyorum annen güzellik uzmanıymış seninde kesin bilgin vardır gelin makyajım için hangi ürünleri tavsiye eder. kryolan diye bir marka önermiş kk daki arkadaşlar yaşadığım yerde yok netten araştırdım biraz pahalı acaba annenin önereceği başka ürünler varmıdır

tatlım sorayım ben kendisine, genelde onun kullandığı malzemeler, max factor, cecile, charme, yani aslında tek bi marka değil hepsi. Atıyorum max factorun fondötenleri çok kaliteli oluyor, kalıcı, akmıyor yüzü parlatmıyor, ama pastelin ya da cecile'in bi pırıltılı eyeliner'ı var mesela onu denedik h. sonu çok güzel durdu. Ben sorayım yine de kendisine sana bilgi veririm olur mu? Genelde tek marka kullanmıyor. Malzemeye göre:1rolleyes:

Bu arada ne güzel beyaz eşyaları tamam olanlar var aranızda, biz yeni yeni ev bakmaya başladık. Kiraya çıkacağız, evi tutunca da temmuzun 15ine kadar olur inşallah, eşyaları o zaman almayı planladık. Bi arkadaşımın beyaz eşyayı aldığı yer iflas etti parasını verip bekletiolardı orda, güç bela alabildiler eşyaları, pek çok müşteri de mağdur olmuş. o yüzden cesaret edemedim önceden almaya

günaydın kızlar geriye dönük okuyuncaya kadar geciktim baya kaynatmışsınız damlacım elbisen çok güzel bayıldım rengine özellikle çok begendim güle güle giy tatlım rüzgarcım makineni ii günlerde kullan hayırlı olsun bol cum eşyaların için çok üzüldüm inşallh en kısa zamnada getirirler içine sinn olur allh ii günlerde kullanmayı nasip etsin aslıcaım düğünün ertelenmesine çok üzüldüm ama herişte bir hayır vardır ozamna kadar rahat rahat hazırlanırsın süprizide merak etmiştik ama eniştemizle hasret gidermişsin ne güzel bizde hafta sonu beraberdik hep mobilya baktık sadece oturma odasını karar verdik ben öldüm ama yorgunluktan ne kadar zormuş eşyalara karar vermek

Bu arada ne güzel beyaz eşyaları tamam olanlar var aranızda, biz yeni yeni ev bakmaya başladık. Kiraya çıkacağız, evi tutunca da temmuzun 15ine kadar olur inşallah, eşyaları o zaman almayı planladık. Bi arkadaşımın beyaz eşyayı aldığı yer iflas etti parasını verip bekletiolardı orda, güç bela alabildiler eşyaları, pek çok müşteri de mağdur olmuş. o yüzden cesaret edemedim önceden almaya

benimde sadce bulaşık mak. hariç herşeyim tam canım bizde magazaya güvenemediğimiz için aldıklarımızı tanıdıgımızın boş odası vardı hep aldıklarımız oraya yyerleştirdik saoğolsun 1_2 senedir orda önümüzdeki hafta bulaşık mak. alcaz onuda oraya bırakıcaz sonra ev boyanınca yine magazadan gelip eve yerleştircekler biz öyle görüştük :teytey:

aslıcım canım hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır hafta sonunun güzel geçmesinede sevindim canım

Sağol dilekcim inşallah

Günaydın kızlar, biraz uzun sürdü geçmişi okumam, aslıhancım her şeyde bir hayır vardır, biz hemen moralimizi bozuyoruz ama ne demişler geç olsun güç olmasın, eninde sonunda evleneceksiniz ha ekim ha kasım, aralık fark etmez

bol, tatlım sana da geçmiş olsun diyorum, nasıl yani değiştirmeyecekler mi o çizik ezik olanları? adamların kendi suçu değil mi sonuçta eşyaya verdikleri zarar?

haklısın canım ama insan bi anda ekime odaklanmışken aralığı ocağı düşünemiyo gözünde büyüyo insanın walla

Aslıcım çok üzüldüm ya ama bi de şöyle düşün belirsizlikten kurtuldun bak bana hala belirsizzzz:(((((((((

canım benımkıde hala belırsız... kıracının ne zaman cıkacagı bellı degıl dugun bellı degıl kardesım ocak tertıp gıderse askere kalıcaz arada off

günaydın kızlar geriye dönük okuyuncaya kadar geciktim baya kaynatmışsınız damlacım elbisen çok güzel bayıldım rengine özellikle çok begendim güle güle giy tatlım rüzgarcım makineni ii günlerde kullan hayırlı olsun bol cum eşyaların için çok üzüldüm inşallh en kısa zamnada getirirler içine sinn olur allh ii günlerde kullanmayı nasip etsin aslıcaım düğünün ertelenmesine çok üzüldüm ama herişte bir hayır vardır ozamna kadar rahat rahat hazırlanırsın süprizide merak etmiştik ama eniştemizle hasret gidermişsin ne güzel bizde hafta sonu beraberdik hep mobilya baktık sadece oturma odasını karar verdik ben öldüm ama yorgunluktan ne kadar zormuş eşyalara karar vermek

evet canım eşya beyenmek zor iş valla...yinede tatlı yorgunluklar bunlar cnm bnm :)
sağol cnm inş hayrlsı olr

ProductDetails.aspx

benimde sadce bulaşık mak. hariç herşeyim tam canım bizde magazaya güvenemediğimiz için aldıklarımızı tanıdıgımızın boş odası vardı hep aldıklarımız oraya yyerleştirdik saoğolsun 1_2 senedir orda önümüzdeki hafta bulaşık mak. alcaz onuda oraya bırakıcaz sonra ev boyanınca yine magazadan gelip eve yerleştircekler biz öyle görüştük :teytey:

aslında o da iyi olmuş müsait yerinizin olması canımkaydirigubbakcemile2 bakalım umarım her şey yolunda gider. Aaa bu arada sizlerle bişi daha paylaşmak istiyorum kızlar çok geveze oldum bugün ama, haziranın başında evlenen bi ark.ım var, dediki gelilnlik üzerimde iken o etekle hiç wcye gidemedim, taa sabah gelinliği giymeden gittiydim hepsi o dedi. Bu hiç aklıma gelmemişti benim. Çok sık wcye giden biri olarak endişelenicek bişi daha çıktı o gün içinkaydirigubbakcemile3 sıvı tüketmemek lazım düğün günü

tatlım sorayım ben kendisine, genelde onun kullandığı malzemeler, max factor, cecile, charme, yani aslında tek bi marka değil hepsi. Atıyorum max factorun fondötenleri çok kaliteli oluyor, kalıcı, akmıyor yüzü parlatmıyor, ama pastelin ya da cecile'in bi pırıltılı eyeliner'ı var mesela onu denedik h. sonu çok güzel durdu. Ben sorayım yine de kendisine sana bilgi veririm olur mu? Genelde tek marka kullanmıyor. Malzemeye göre:1rolleyes:

olur tabi canım çok sağol pek fazla makyaj yapmıyorum arada bir juj bir kalem rimel sürersem sürüyorum o yüzden pek bilgim yok bu konuda annenin tavsiye ettiği şeylere bakarım canım.

dilekcim bende burda bi kuaföre sordum o markayaı kullanıyorlarmış ama bilmiyorum ne kadar ii ne kadar kötü mac çok ii onu biliyorum bakalım daha keşke makyajında denemesini yapsalar:)

canım burada lazere gittiğim bir yer var oradaki güzellik uzmanı abladan rica ettim gelin makyajımı o yapacak inşallah. yalnız burada makyaj malzemeleri yok ankaradaki şubelerinde varmış getirebilirse getirecek olmazsa ben malzeme götüreceğim onlarda ankarada kryolan kullanıyorlarmış ama internetten baktım biraz pahalı hele bu kadar masraftayken alamayacağım galiba birde denemeden almak istemiyorum. kendisi bana dediki düğünden önce makyaj denemesi yaparız hangi renkler yakışacak ona göre senin istediğin şeyi düğünde uygularız bu çok hoşuma gitti canım eğer sende bu şekilde yaptırabilirsen süper olur daha önce denediğin içine sinen istediğin makyajı yaptırırsın düğünde inşallah

kızlar benendiğimiz oturma odasını eklemeye çalıştım ama beceremedim futon riva kanepe sizce nasıl bakıp bana fikirlerinizi veririseniz sevinirm

saol tatlım tşk ederim..

canım bizde beyaz eşyalarımızı televizyonumuzu aldık evimiz olmadığı için halen mağazada inşallah temmuz sonu ağustos gibi ev bakacağız o zamanda yerleştiririz mobilyalarıda beğendik sadece oturma odasında kararsızız inşallah ev tutunca onlarıda alır hemen yerleştiririz. biran önce evi tutmak eşyaları yerleştirmek istiyorum aslında herşeyi son ana bırakan biriyimdir ama bu sefer öyle değil sizde öylemisiniz arkadaşlar.

birde istikbal modern deluxe takım reklamlardada çıkan koltuk takımı varya sizce nasıl biz çok kararsız kaldık

gülcüm nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama, bulunduğun şehirde modalife var ise ürünlerine bakmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem uygun fiyatlı modeller var. Ben büyük ihtimalle ordan alacağım.

dilekcim son ana bırakmamak lazım zaten, beklenmedik aksilikler çıkabiliyor. Bir yakınımız yine son ana bıraktılar mobilyaları, eşyalar hala teslim edilmedi temmuz başı düğün var düşün.

gülcüm nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama, bulunduğun şehirde modalife var ise ürünlerine bakmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem uygun fiyatlı modeller var. Ben büyük ihtimalle ordan alacağım. canım ben aydında oturuyorum nerdeyse bütün mobilyacıları gezdik neden se okadar kolay begenn ben hiç karar veremiyorum inann heryerimde sivilce çıktı gözlerim şişti çok sitres oldum

Back