2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

haklısın canım biz en iyisi temmuz 15 den sonra mobilyaları alalım eğer mağazada yoksa getirteceklerse biz zaten evi o zaman tutmuş oluruz inşallah

[canım ben aydında oturuyorum nerdeyse bütün mobilyacıları gezdik neden se okadar kolay begenn ben hiç karar veremiyorum inann heryerimde sivilce çıktı gözlerim şişti çok sitres oldum

tatlım yaa o kadar strese girme bak tadını çıkarmaya çalış, ne güzel düşünsene kendi yuvamızı kuruyoruz , kendi eşyalarımızı seçiyoruz. Gerçi bana söylemesi kolay sanırım daha başlamadığımız için . Kanepeyi pek değil ama Deluxe koltuk takımını çok beğendim. Koyu renk olması çabuk kirlenmemesi açısından en iyisi. Kolluk kısımları da deri gibi sanırım dimi? o da kullanışlı baya. Ben de bu tarzda alacağım. Kenarları deri. Ama rengini bordo ya da koyu morlu bi desen düşünüyorum bulabilirsem

gul , canım riva kanepe şahane :lepi:

kızlar artık topikte kendimi misafir gibi hissetmeye başladım
eylül-ekim gelini değilim artık malum

haklısın canım biz en iyisi temmuz 15 den sonra mobilyaları alalım eğer mağazada yoksa getirteceklerse biz zaten evi o zaman tutmuş oluruz inşallah

bi de mesela takımı çok beğendin diyelim, ama kumaşını farklı renk istiyorsun, ellerinde yoksa onu kaplamaları değiştirmeleri filan 15 günü buluyormuş. Tabi daha nerden baksak 3 ayımız var. iki ayağımız bir pabuca girmesinlmaz:

günaydın kızlar.. nasılsınız? babalar gününü de atlattık hayırlısyla :) süper bi tatil yaptım haftasonu.. ohh deniz kum güneş.. fena nispet yaptım bu arada :)

yeni gelen gelinlerimiz olmuş.. hemen ekleyeceğim listeye.. bu arada aslı'cımm üzme kendini herşeyde bir hayır vardır kuzum..

beni bekleyin kızlar az sonra yeni liste geliooo

haklısın canım ama karar veremeyince birde aileler kafamızı karıştırınca kötü oluyorum bizde gri turkuaz rengini gördük onudaha çok begendik burda kahve tonu vardı model görmeniz açısından ekledim inşallh kendime hemen gelip kafamı toparlayıp seçmm lazım tabi sizinde fikirlerinizi alarak birazdab bulabilrirsem yatak odası salon takımlarınıda eklicem

Futon Riva Kanepe | Gelin Mağazaları buda futanun modeli kızlar ikisi arasında kararsız kaldım

canım, güzelmiş bu
tek hali 580, bundan iki tane alıcaksın birde..tekli koltuk düşünüyomusun?
Fiyatı da gayet uygun oluyor ...
Ama beyazını alma derim, geçen sene evlenen arkadaşım herşeyini beyaz aldı şimdi nasıl pişmann. :))))

bol, eşyalarına üzüldüm canım. Keşke tartışmasaydınız canım, inada bindirip sorun çıkartmazlar umarım..Ama değiştirmek zorundalar yaa, kendi hataları sonuçta..

Aslıcım
, sıkma canını..Mutlaka hayal kırıklığı olmuştur, ama vardır bunda bir hayır..
Kontrat tam olarak hangi ayda bitiyor? :)))

Bizde hala hiç bir hazırlık yok..Hafta sonu mobilya bakalım diye düşünürken, sıcaktan bunalıp denize gittik. kaydirigubbakcemile3 Ama iyi de geldi, yeterince stres yüklenmiştik..
Pazar da babalar günü için onlara gittim..Herşey güzel hoşta, abisinin karısının benle alıp veremediği ne onu anlamıyorum..Daha 5-6 defa gördüm kızı, bana karşı bi tuhaf tavırlar felan.. çözemedim gitti..İlk başlarda iyiydi herşey, son 2-3 görüştüğümüzde bi tuhaf :s Pazar günü tüm moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:

Hepinize günaydın bu aradaa a.s. İyi haftalar

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

11 Eylül 2010 bol Düğün

11 Eylül 2010 enimse Düğün

12 Eylül 2010 DaMla Düğün

13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

19 Eylül 2010 undomiel Düğün

19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

19 Eylül 2010 sereia Düğün

19 Eylül 2010 Honest Düğün

19 Eylül 2010 asiasena Düğün

19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

24 Eylül 2010 ayazz Düğün

25 Eylül 2010 Hatige Düğün

25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

25 Eylül 2010 SBNM Düğün

25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

26 Eylül 2010 mvldas Düğün

26 Eylül 2010 BtL Düğün

26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

29 Eylül 2010 hilaal Düğün

2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

3 Ekim 2010 lepi Düğün

3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

16 Ekim 2010 perimsin Düğün

17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

23 Ekim 2010 NektaR Düğün

23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

30 Ekim 2010 emili07 Düğün

7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın.
oh ne güzel canım sefan olsun
koy faceye haftasonundan kareler :)
tşk ederim canım inş hayırlısı olsun tabi en başı o ama işte insanın hevesi kırılıyo ne bileyim
bu listede bende olmak istiyorum.....kıskanıyorum özeniyorum sizee mafoldumben

aslında benim ailem müsade etse ben 10.10.2010 nikah 12.12.2010dada düğün yapmak isterim ya... 12.12.2009da sözlenmiştik... 12.12.2010 tarih olarakta güzel anlam olarakta önemli bizim için....keşke en azından böyle olsa :çok üzgünüm:

kuzucuumm boşver üzme kendini.. elti kıskançlığı yaşıyordur şimdi o sempatiksalakcinni ee ne de olsa sen yeni gelinsin herşey senin üstünde şu an takma kafana booşveeeeerrr

gul , canım riva kanepe şahane :lepi:

kızlar artık topikte kendimi misafir gibi hissetmeye başladım
eylül-ekim gelini değilim artık malum

evet aslıcaım bizde onu daha çok begendik üstelik üstündeki kılıfı fermuarlı yıkanabiliyor günlük kullanıcagımız için hem spor hem altının temizliği kolary kumasıda silinebiliyor üç kademeli tv izlemesi rahat olucak romantik :kedi: ama diğer takımda çok modern onu aileler begendi bizim begendiğimiz çok basitmiş hemde çok koyuymus hevesimizi kırdılar bende pembedir mordur düşünmüyorum sade ve asil dursun istiyorum 2günde tanınmıcak hale geldi yüzüzm sizlceler çıktı hemde kocaman gözlerim bile şişti alerji gibi dr sitreten dedi çok sinirliyim yaa

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor.
NektaR+, bol+, meltem_d83, dilek_36+, gul1984+, sumeyra86, luxxor, *DaMla*+ günaydın kızlar hepinizeee

tatlım bence istikbalinki daha hoş duruyo o markayı bende duymadım ama bu arada söyleyim deri hiç kullanışlı değil kızlar çocuk gelip bi kalemle çizse geçmiyo hayatta bardak falan koydun diyelim geçmiyıo leke silsen tahriş oluyor kullanması zor ama kotyu renkte okadar belli edermi bilmiyorum..

Gül, tatlım bende istikbalin trend takımını düşünüyordum bence gayet güzel...

Dilek canım senin bahsettiğin şu makyajını yapacak kişinin ankarada çalıştıkları şubeleri varmış herhalde isim vermen mümkün mü? Bende gelinbaşı için anlaştığım kuaförün çalıştığı kişilere güvenemiyorum ve kylon ürünleri kullanmıyorlar eğer bulabilirsem kylon ürünü kullanan birisi ona yaptıracağım...

bol'cumm face'den fotolarınıza baktım süpersiniz tatlım yaaa.. allah hiiç ayırmasın sizi ve tabiki hepimizi

kuzucuumm boşver üzme kendini.. elti kıskançlığı yaşıyordur şimdi o sempatiksalakcinni ee ne de olsa sen yeni gelinsin herşey senin üstünde şu an takma kafana booşveeeeerrr

ben onunla arkadaş olmak istemiyorum ki, sadece ara sıra görüştüğümüzde iyi davransın..
dün erkenden kalktım eve geldim, yolda da ağlamamak için zor tuttum kendimi..
o bize geldiğinde biz nasıl ağırliycağımızı şaşırdık ama..sanki kraliçe geliyor :umursamaz:
her gittiğimde de çocuğuna hediyeler felan götürüyorum
insan etkileniyor :/
ama haklısın, hiç takmiycam onu dünden sonra

canım,senin var mı eltin, görümcen?

Bu arada istikbalin bu takımının renklerinin farklı olanı var bir de ona bak istersen. Krem ve Kahverengi olanı çok daha güzel duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…