gülcüm nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama, bulunduğun şehirde modalife var ise ürünlerine bakmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem uygun fiyatlı modeller var. Ben büyük ihtimalle ordan alacağım.
dilekcim son ana bırakmamak lazım zaten, beklenmedik aksilikler çıkabiliyor. Bir yakınımız yine son ana bıraktılar mobilyaları, eşyalar hala teslim edilmedi temmuz başı düğün var düşün.
[canım ben aydında oturuyorum nerdeyse bütün mobilyacıları gezdik neden se okadar kolay begenn ben hiç karar veremiyorum inann heryerimde sivilce çıktı gözlerim şişti çok sitres oldum
haklısın canım biz en iyisi temmuz 15 den sonra mobilyaları alalım eğer mağazada yoksa getirteceklerse biz zaten evi o zaman tutmuş oluruz inşallah
tatlım yaa o kadar strese girme bak tadını çıkarmaya çalış, ne güzel düşünsene kendi yuvamızı kuruyoruz , kendi eşyalarımızı seçiyoruz. Gerçi bana söylemesi kolay sanırım daha başlamadığımız için . Kanepeyi pek değil ama Deluxe koltuk takımını çok beğendim. Koyu renk olması çabuk kirlenmemesi açısından en iyisi. Kolluk kısımları da deri gibi sanırım dimi? o da kullanışlı baya. Ben de bu tarzda alacağım. Kenarları deri. Ama rengini bordo ya da koyu morlu bi desen düşünüyorum bulabilirsem
Futon Riva Kanepe | Gelin Mağazaları buda futanun modeli kızlar ikisi arasında kararsız kaldım
günaydın kızlar.. nasılsınız? babalar gününü de atlattık hayırlısyla :) süper bi tatil yaptım haftasonu.. ohh deniz kum güneş.. fena nispet yaptım bu arada :)
yeni gelen gelinlerimiz olmuş.. hemen ekleyeceğim listeye.. bu arada aslı'cımm üzme kendini herşeyde bir hayır vardır kuzum..
beni bekleyin kızlar az sonra yeni liste geliooo
canım, güzelmiş bu
tek hali 580, bundan iki tane alıcaksın birde..tekli koltuk düşünüyomusun?
Fiyatı da gayet uygun oluyor ...
Ama beyazını alma derim, geçen sene evlenen arkadaşım herşeyini beyaz aldı şimdi nasıl pişmann. :))))
bol, eşyalarına üzüldüm canım. Keşke tartışmasaydınız canım, inada bindirip sorun çıkartmazlar umarım..Ama değiştirmek zorundalar yaa, kendi hataları sonuçta..
Aslıcım, sıkma canını..Mutlaka hayal kırıklığı olmuştur, ama vardır bunda bir hayır..
Kontrat tam olarak hangi ayda bitiyor? :)))
Bizde hala hiç bir hazırlık yok..Hafta sonu mobilya bakalım diye düşünürken, sıcaktan bunalıp denize gittik. kaydirigubbakcemile3 Ama iyi de geldi, yeterince stres yüklenmiştik..
Pazar da babalar günü için onlara gittim..Herşey güzel hoşta, abisinin karısının benle alıp veremediği ne onu anlamıyorum..Daha 5-6 defa gördüm kızı, bana karşı bi tuhaf tavırlar felan.. çözemedim gitti..İlk başlarda iyiydi herşey, son 2-3 görüştüğümüzde bi tuhaf :s Pazar günü tüm moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:
Hepinize günaydın bu aradaa a.s. İyi haftalar
gul , canım riva kanepe şahane :lepi:
kızlar artık topikte kendimi misafir gibi hissetmeye başladım
eylül-ekim gelini değilim artık malum
gul , canım riva kanepe şahane :lepi:
kızlar artık topikte kendimi misafir gibi hissetmeye başladım
eylül-ekim gelini değilim artık malum
haklısın canım ama karar veremeyince birde aileler kafamızı karıştırınca kötü oluyorum bizde gri turkuaz rengini gördük onudaha çok begendik burda kahve tonu vardı model görmeniz açısından ekledim inşallh kendime hemen gelip kafamı toparlayıp seçmm lazım tabi sizinde fikirlerinizi alarak birazdab bulabilrirsem yatak odası salon takımlarınıda eklicem
canım, güzelmiş bu
tek hali 580, bundan iki tane alıcaksın birde..tekli koltuk düşünüyomusun?
Fiyatı da gayet uygun oluyor ...
Ama beyazını alma derim, geçen sene evlenen arkadaşım herşeyini beyaz aldı şimdi nasıl pişmann. :))))
yok canım takım olara alıcaz 2 tane 3lü 2tane tekli hepside açılıp yatak olur kullnış açısından çok iyi biz alt siyat üst açık gri yada bej düşünüyoruz beyaz günlük kullanım içim çok uygun olmaz haklısın
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor.
NektaR+, bol+, meltem_d83, dilek_36+, gul1984+, sumeyra86, luxxor, *DaMla*+ günaydın kızlar hepinizeee
kuzucuumm boşver üzme kendini.. elti kıskançlığı yaşıyordur şimdi o sempatiksalakcinni ee ne de olsa sen yeni gelinsin herşey senin üstünde şu an takma kafana booşveeeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?