• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlarr hepnize günaydınn
ya ben kötü başlıyorum haftaya:(
haftasonu mobilyalarım geldi ancak sorunlu bi çoğu çizik ezik falan var hep bizde teslim almayız dedik adamlarla tartıştık baya en sonu gelip baktılar bi kısmını değiştirecekler yemek odam konsol hariç hepsi gidecek çünkü problemli çok üzüldüm yaa:(((

haftasonu mobilyalarım geldi ancak sorunlu bi çoğu çizik ezik falan var hep bizde teslim almayız dedik adamlarla tartıştık baya en sonu gelip baktılar bi kısmını değiştirecekler yemek odam konsol hariç hepsi gidecek çünkü problemli çok üzüldüm yaa:(((

canımmm çok üzüldüm ama bak değiştiriyolarmış inşallah herşey gönlüne göre istediğin gibi olurr:Saruboceq:

tşk ederim kızlar ya getirselerde hepsi değişmicek sinir oldum yani umarım en azından gidenler düzgün gelir:(((

üzüldüm canım ,bu zamanlarda en ufak bir hata bile hemen moralimizi bozuyor.İnşallah yeni getirilenlerde hiç sorun olmaz ,herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:

Kızlar hepinize günaydın.

Aslıcım kiracı işine üzüldüm yaa... Ekim olmasada aralık ocak ayı olur inşallah...

Bol tatlım geçmiş olsun üzme canını olur böyle şeyler insan sinir oluyor ama adamlar değiştiriyorlar nede olsa...

bu arada bizimde kiracı sorunumuz vardı kayınpederim kiracıyı aramış düğün tarihi belli şu zamanda çık diye adamda sağolsun biz temmuzun başında çıkıyoruz demiş Allaha şükür olsun kii.... Bu haber süppperrr oldu... Kiracı çıktı çıkmadı iş yetişti yetişmedi derdi olmaz en azından...

bu arada bizimde kiracı sorunumuz vardı kayınpederim kiracıyı aramış düğün tarihi belli şu zamanda çık diye adamda sağolsun biz temmuzun başında çıkıyoruz demiş Allaha şükür olsun kii.... Bu haber süppperrr oldu... Kiracı çıktı çıkmadı iş yetişti yetişmedi derdi olmaz en azından...

Kızlar hepinize günaydın.

Aslıcım kiracı işine üzüldüm yaa... Ekim olmasada aralık ocak ayı olur inşallah...

Bol tatlım geçmiş olsun üzme canını olur böyle şeyler insan sinir oluyor ama adamlar değiştiriyorlar nede olsa...

Canım senin adına çok sevindim bizim kiracımızda temmuzda boşaltıcam evi dedi ama dün akşam kayınpederim sanmıyorum çıkacağını dedi kelime oyunu yapıyo anca dedi... Aralık-ocağa kaldık kışın ortasına offfffffffff :kızgın:

Tatlım üzme canını... Böylesi daha hayırlı belkide... Kış düğünü de farklı olur hem... Herşeyde vardır bir hayır o taraftan bakmak lazım güzelim...

canım üzüldüm kendi hataları ama değiştiriyorlarmış bak üzülme

Günaydın kızlar, biraz uzun sürdü geçmişi okumam, aslıhancım her şeyde bir hayır vardır, biz hemen moralimizi bozuyoruz ama ne demişler geç olsun güç olmasın, eninde sonunda evleneceksiniz ha ekim ha kasım, aralık fark etmez

bol, tatlım sana da geçmiş olsun diyorum, nasıl yani değiştirmeyecekler mi o çizik ezik olanları? adamların kendi suçu değil mi sonuçta eşyaya verdikleri zarar?

aslıcım canım hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır hafta sonunun güzel geçmesinede sevindim canım

Bu arada ben güya bugüne kına abiyemi sizlerle paylaşacaktım ama onun fotosunu çekemedim, haftasonu annem gelin makyajımı denedi (bu arada annem güzellik uzmanı ve makyöz olduğu için bu konuda çok şanslıyım:)) tam ondan güzel bi poz yakalayım telefonuma diye uğraşırken telefon bozuluverdi, ekran dondu kaldı, çalışmadı ne yaptıysam. Bugün servise vericem o yüzden foto atamıyorum, bir an önce paylaşmak istiyorum umarım düzelir.

bol, tatlım sana da geçmiş olsun diyorum, nasıl yani değiştirmeyecekler mi o çizik ezik olanları? adamların kendi suçu değil mi sonuçta eşyaya verdikleri zarar?[/QUOTE]
saol tatlım bi kısmı değişecek tamamen değil bakalım artık hayırlısı:((

Bu arada ben güya bugüne kına abiyemi sizlerle paylaşacaktım ama onun fotosunu çekemedim, haftasonu annem gelin makyajımı denedi (bu arada annem güzellik uzmanı ve makyöz olduğu için bu konuda çok şanslıyım:)) tam ondan güzel bi poz yakalayım telefonuma diye uğraşırken telefon bozuluverdi, ekran dondu kaldı, çalışmadı ne yaptıysam. Bugün servise vericem o yüzden foto atamıyorum, bir an önce paylaşmak istiyorum umarım düzelir.

luxxor birşey sormak istiyorum annen güzellik uzmanıymış seninde kesin bilgin vardır gelin makyajım için hangi ürünleri tavsiye eder. kryolan diye bir marka önermiş kk daki arkadaşlar yaşadığım yerde yok netten araştırdım biraz pahalı acaba annenin önereceği başka ürünler varmıdır

Back