2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım pendikte normalde zordum 420di düşün, ben bide pendiğin en lüks mağazasından aldım ve en ucuz ordaydı

Bizde öyle nikah için ayrı tören felan düzenlemeyeceğiz hatta olursa düğün salonuna nikah memurunu çağıracağız. Onun fiyatı da 150-200 arası bişey

ayy henüz yükleyemiomuşum resim 73 mesajım varmış ama az kalmış dimi az daha gevezelik edersem en geç yarına gönderirim umarım fotoları:)

Belediyeler arası farklılık gösteriyo sanırım kızlar..Çankaya belediyesinin bu kadar pahalı olmasına şaşırmamak lazım akannehir 336tl dış nikah dediği düğün salonuna gitmesinden bahsediliyor sanırım.e bide nikah memuru ayrıca para almasın zaten bi zahmet delikafadulden ben 63 tlmi verir sabah nikahımı kıydırırım arkadaş

canım pendikte normalde zordum 420di düşün, ben bide pendiğin en lüks mağazasından aldım ve en ucuz ordaydı

damlacım ya göremedim resmi ama çok merak ettim çok da uyguna almışsın bende pendikte oturuyorum merak ettim yahu hangi mağaza olduğunu...bilmiyorumkismile

Ayy ne güseeell..Sizi iyi seyirler şimdiden şekerimopuyorumnanaktan
bende akşam evimize gidicem..Eşyalarım gelmiş..Meraktan çatlıyorum.

tatlım nikah için 47 tl ödeniyor ayrıca salonda yaptırma k istiyorsan 100 tl fazla veriyosun diye biliyorum.

Zaten nerede ikamet ediyorsanız oranın belediyesine başvuruosun tatlım

Aaaaa damlacım benimki ile aynı..bende yaklaşık 1 ay önce aldırdım nişanlıma kuyruğu felan çok güzel..Kilo almayım diye uğraşıyorum tam üstüme oturuyor çünkü..Rengi bilem aynı altınada gümüş renkli ayakkabı almayı düşünüyorum...

bol senin de hayırlı olsun canım. ben çıkmak zorundayım kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalıınsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…