anladım canım olsun bu renkte mukemmel durmus ustunde oda 180e almıstı yanlıs hatırlamıyorsam..baska bı arkadasıda yesılını almıstı ondan daha sonra o 260a almıs dusun aynı seyı baska yerden :) bu 180e alan arkadasım gecen bıda sormus kendı aldıgı magazaya 150ye ınmıs :) fatih'te :)
canım pendikte normalde zordum 420di düşün, ben bide pendiğin en lüks mağazasından aldım ve en ucuz ordaydı
kızlar ben kaçıyorum... akşam sevgilim gelicek biraz yemek hazırlıyım duş yapayım kendime çeki düzen vereyim.. hazır annemlerde evde yokken romantik bi film bulayım :) ehu ondan sonra yarın onların yazlığına gidicez bi güzel valizimi hazırlıyım :) öpüyorum hepinizi çoomçok
Biz ayrıca nikaha kimseyi çağırmayı düşünmüyoruz,yani salon gibi bişey değil aslında normal imza atıp eyvallah dicezo zaman ekstra bişeye gerek varmı??
Ayrıca fersoycum şunu biliyorum,salona gelirse nikah memuru 200tl civarında para istiyormuş tabi salonun yerine ve mekana bağlı olarakta fiyat değişiyormuş sanırım...
Belediyeler arası farklılık gösteriyo sanırım kızlar..Çankaya belediyesinin bu kadar pahalı olmasına şaşırmamak lazım akannehir 336tl dış nikah dediği düğün salonuna gitmesinden bahsediliyor sanırım.e bide nikah memuru ayrıca para almasın zaten bi zahmet delikafadulden ben 63 tlmi verir sabah nikahımı kıydırırım arkadaş
bende akşam evimize gidicem..Eşyalarım gelmiş..Meraktan çatlıyorum.
Ayy ne güseeell..Sizi iyi seyirler şimdiden şekerimopuyorumnanaktan
alın kızlar bakalım beğenicekmisiniz ben çok beğenerek aldım, bundan sonrada bindalı giyicem ama onu daha almadık , bindallım kırmızı olucak diye bu rengi aldım nasıl sizce opuyorumnanaktan
[/url][/IMG]
Ayy ne güseeell..Sizi iyi seyirler şimdiden şekerimopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım bizde o günleri bir görsek :Saruboceq:
bol senin de hayırlı olsun canım. Ben çıkmak zorundayım kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalıınsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?