pazarteside çok geçmiş yhaaaaa:hulya:neyse hayırlı haberler olsun inşallah....
kızlar size kınada giyeceğim elbiseyi göstereyim durun az
Valla açıkçası nikah konusunda pek bi bilgim yok??yani salonda olunca nasıl oluyo falan tek bildiğim düğün salonundan önce nikah işini halledeceğimiz...bide burda herkes 3 ay önce falan diyince bi tırstımeyvahedigeldismile
Yani luxxor bu konuda çoook bilgisizim..Ama 15 gün önce müracaat yapmış olman içimi rahatlattı..Konu hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.Yani salonda olunca ne oluyor?Ayrıca para ne kadar veriliyor falan??CADIARZU
çok güzel damlacımmmmmm.süper olmuş
Canım, belediyenin salonunda olursa çok uygun fiyatı en yükseği 360 sanırım, ama benimki özel salonda olacak japon vakfının salonunu ayarladık, özellerde pahalı oluyor 1600-2000 arasında kocatepe var özel olarak, acity var bildiklerim. Öncelikle nasıl tercih edersiniz ona göre bilgi vereyim?
damla çok güzel canım çok yakışmışşş, benim de daha dün geldi tadilattan kına abiyem, ama nasıl resim yüklenir bilmiyorum??ben de paylaşmak isterim
alın kızlar bakalım beğenicekmisiniz ben çok beğenerek aldım, bundan sonrada bindalı giyicem ama onu daha almadık , bindallım kırmızı olucak diye bu rengi aldım nasıl sizce opuyorumnanaktan
canım.... muhteşem olmuşsun muh-te-şem...
aynısının hoş bi yeşil tonunu gördüm bide kırmızısı oda çok güzeldi...
ne kadara ve nerden aldın canım
kk da bi arkadaşım var reeldende görüşüyoruz işyerlerimiz çok yakın kkda tanıştık ama öncelikli olarak
onun nişan kıyafetinin aynısıydı bu canım
ÇOK GÜZEL Bİ MODEL
SANADA ÇOK YAKIŞMIŞ
nasıl ya nikah memurunun düğün yapılacağı salona gelmesimi bu kadar para ? anlamadım
teşekkür ederim canım bende yeşilini aradım gözlerimde yeşil daha güzel durur diye ama bulamadım :sinifsinif: ama bunuda çok beğenerek aldım canım, ben pendikte oturuyorum pendikte bi mağazadan aldım 195 tl arkadaşın kaça almış
Yok yok özel salonun kirası o fiyat. Memura da başka yere çaarcaan için ayrıca Nikah dairesine 280 mi ne ödenio belgeleri teslim ederken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?