• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar yazıma kimse bişi yazmadı yaaa bida kopyalıommm :D :D :D

kızlar yarım saat önce nişanlım aradı napıosun die
dedi sana kötü bi haberim var

dedim yoksa dün akşam sölemiştin ya hani bu gece sölicektin müjdeli bi haber die o iptal falanmı oldu yoksa dedim
yok o hala duruyo geceyi bekle dedi
bu başka dedi
ne oldu dedim
düğün salonundan aradılar dedi
hani müşteri çıkarsa bizim ayırdığımız tarihe adam haber vercekti ya
aramışlar adam demiş bi kaç kişi geldi gitti vereyimmi şu an biri daha istiyo demiş
oda yani siz bilirsiniz yapıcak bişey yok biz kiracı meselesini halledemedik daha demiş
ben nasıl kötü oldum telefonda yüzüm benzim attı
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
hangi salon umut5 değilmi dedim
yok hani bi tane bakmıştık çok beyenmemiştik ya o dedi kaydirigubbakcemile3
gıcık yaaa yüreğim ağzıma geldi kaydirigubbakcemile3
henüz aramadılar umut5 ten inş aramazlarda bizde tutarız inşallahhh
ayyy geceki haberi çok merak ediyom
geceki haber ne peki dedim
çok sevinceğim bişimi dedim
sen sevinirsinde ben çok sevinirmiyim bilmiyorum dedi
allah allah ya nasıl yani dedim
tamam tamam sorma hadi ben içeri gidiyom dedi gıcık
ay inş güzel bişeydir...
kızlar dua edin bana nolursunuz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kesin iyi bir haber..:))

kızlar ekleyebidimmi bilmiyorum ama eklediysem sizce bunun yakası nasıl duruyor?*?

Canım resim görünmüyor.Link bozuk.

kızlar yarım saat önce nişanlım aradı napıosun die
dedi sana kötü bi haberim var

dedim yoksa dün akşam sölemiştin ya hani bu gece sölicektin müjdeli bi haber die o iptal falanmı oldu yoksa dedim
yok o hala duruyo geceyi bekle dedi
bu başka dedi
ne oldu dedim
düğün salonundan aradılar dedi
hani müşteri çıkarsa bizim ayırdığımız tarihe adam haber vercekti ya
aramışlar adam demiş bi kaç kişi geldi gitti vereyimmi şu an biri daha istiyo demiş
oda yani siz bilirsiniz yapıcak bişey yok biz kiracı meselesini halledemedik daha demiş
ben nasıl kötü oldum telefonda yüzüm benzim attı
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
hangi salon umut5 değilmi dedim
yok hani bi tane bakmıştık çok beyenmemiştik ya o dedi kaydirigubbakcemile3
gıcık yaaa yüreğim ağzıma geldi kaydirigubbakcemile3
henüz aramadılar umut5 ten inş aramazlarda bizde tutarız inşallahhh
ayyy geceki haberi çok merak ediyom
geceki haber ne peki dedim
çok sevinceğim bişimi dedim
sen sevinirsinde ben çok sevinirmiyim bilmiyorum dedi
allah allah ya nasıl yani dedim
tamam tamam sorma hadi ben içeri gidiyom dedi gıcık
ay inş güzel bişeydir...
kızlar dua edin bana nolursunuz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım arada kaçırmışım görmedim dualarım seninle inşallah herşey istediğin gibi gönlünce olur. nişanlının süprizini merak ettim inşallah seni çok mutlu edecek birşeydir.opuyorumnanaktan

inşallah güzelim ya çok istiyorum artık iyi şeyler duymayı

yaa inanamıyorum resmen benim kaderim gibi benimkide yapılıyor cnm mütehait 31 temmuzda evi teslim ederim diyor en geç maksimum 15 ağustaos diyor ama bizde o adamın sözüne inanarak gün dahi alamıyoruz ya çok kötü yaa offffffffff

yaa neden olmadıki ilk kez ekledim bende yanlışmı yaptım acaba off ya..

canım hiç olmadı direk resmi gördüğün sitede resim açıkken linkini kopyala buraya öyle tıklayıp bakalım kaçıncı sırada falansa sitede bize tarif et bakalım

yaa inanamıyorum resmen benim kaderim gibi benimkide yapılıyor cnm mütehait 31 temmuzda evi teslim ederim diyor en geç maksimum 15 ağustaos diyor ama bizde o adamın sözüne inanarak gün dahi alamıyoruz ya çok kötü yaa offffffffff

vah kaderdaşım benim vahh :((((((

inşallah teslim eder canım ince işler başlamışsa ve yarılanmışsa biter canım yaa

kızlar ben kaçıyorum... akşam sevgilim gelicek biraz yemek hazırlıyım duş yapayım kendime çeki düzen vereyim.. hazır annemlerde evde yokken romantik bi film bulayım :) ehu ondan sonra yarın onların yazlığına gidicez bi güzel valizimi hazırlıyım :) öpüyorum hepinizi çoomçok

inşallah teslim eder canım ince işler başlamışsa ve yarılanmışsa biter canım yaa

dilekcim bilemiyoruz bu iş tam bir muammaa bize yeter ki teslim etsinde ev dizmesi kolay bizim için zaten 2+1 hemencik dizeriz.
en son baktığımda tesisatları döşendi sıvası da tamam ama hangi aşamada bu hafta sonu bakıcam...:(

kızlar ben kaçıyorum... akşam sevgilim gelicek biraz yemek hazırlıyım duş yapayım kendime çeki düzen vereyim.. hazır annemlerde evde yokken romantik bi film bulayım :) ehu ondan sonra yarın onların yazlığına gidicez bi güzel valizimi hazırlıyım :) öpüyorum hepinizi çoomçok

:teytey: iyi eylenceler...

yaaa ne güzel bende istiyorummmmm:1no2:

Ayyyy ne güzel yaaa biz çok uzun süredir başbaşa kalamadık...

İyi Eğlenceler güzelim iyi vakit geçirin

Back