slm kızlar nasılsınızz?
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
kızlar ben kaçıyorum... akşam sevgilim gelicek biraz yemek hazırlıyım duş yapayım kendime çeki düzen vereyim.. hazır annemlerde evde yokken romantik bi film bulayım :) ehu ondan sonra yarın onların yazlığına gidicez bi güzel valizimi hazırlıyım :) öpüyorum hepinizi çoomçok
iyi sıcaklarda dolaşmaktan bayılacak gibiyim.Bitmedi düğün hazırlıkları...
Leilani - by Maggie Sottero
bende bu gelinliği çok beğeniyorum ama üzerinde aynı dantelinden bolerolu olacak
aa çok hoş cnm bende işte buna yakın bişe diktirecem ama kalçaya kadar iyce saracak vücudumu çok güzelmiş buda:)
canım benim boyum 160 yani kısa yoksa bende senin dediğin gibi bir model istiyordum bu model kısa göstermez değilmi
leilani - by maggie sottero
bende bu gelinliği çok beğeniyorum ama üzerinde aynı dantelinden bolerolu olacak
çok güzelmiş canım ya
boleroda çok güzel olur aynı kumaştan
Ayrıca bi konu daha nikahı ne zaman yapmamız gerektiği hala kafamı kurcalamıyo değil başvurular falan :1no2:
epey araştır canım benim :) bu model hakknda fyat bilgn warmı
selam kıssslaaaaaar....nabeeer???ooooo bizim hatunlar balayını bitirmiş çocuk yapma işine bile girişmişler kaydirigubbakcemile3...Sabahtan beri geçmişi okuyacağım diye öldüm..Bide işlere koşuşturmaktan...:uhm:
Aslııı akşam mutlaka yaz olurmu ne olduğunu gerçekten çok merak ettim haberin??
papatya bende bindallı giycem en kırmızısından hemde inşallah zemuszemus
Ayrıca bi konu daha nikahı ne zaman yapmamız gerektiği hala kafamı kurcalamıyo değil başvurular falan :1no2:
canım bu model gelinliklerin fiyatları en az 1200 den başlıyor. diktirmeyi sorduk 2000 bulur dedi kadın. en son bahsettiğim gelinliği 1200 kiralayacağını söyledi adam duvağı çiçeği dahil olarak alırsakta 1350 o yüzden kararsız kaldık. nişanlım 1000 olsun dedi adam evet deseydi kiralayabilirdik. kiralama ve alım arasında fiyat farkı bu kadar azsa alırız dedik en son. resim çekmeyede izin vermiyorlar yoksa buraya eklerdim sizinde fikirlerinizi alırdım
Mrb cnm hoşgeldin
2 gündür çene bi açıldı hepimizdeher konuyu bitirdik çocuğa bilem geçtik valla haha
Canım akşam yazamam düğüne gideceğim
Ama yarın girebilirsem yazarım
Hiç olmadı pazartesi sabah 8de işte oluyorum girer girmez yazarım ayrıntılı bir şekilde
pazarteside çok geçmiş yhaaaaa:hulya:neyse hayırlı haberler olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?