2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iyi eğlenceler tatlım. biz hafta sonu birlikteydik ama yetmiyor artık ayrı şehirlerdeyiz mafoldumbençok özlüyorum

aa çok hoş cnm bende işte buna yakın bişe diktirecem ama kalçaya kadar iyce saracak vücudumu çok güzelmiş buda:)

canım benim boyum 160 yani kısa yoksa bende senin dediğin gibi bir model istiyordum bu model kısa göstermez değilmi

yok cnm evt benim dediğim gibi sana olmaz ama bu model uzun gösterir bence çok hoş durur.
sağol canım ben çıkıyorum kızlar temmuzun 3 de ehliyet sınavım var hiç çalışmadım biraz bakayım bari. görüşürüz kızçelerrrr

çok güzelmiş canım ya
boleroda çok güzel olur aynı kumaştan

sağol canım inşallah istediğim gibi olur gelinliğim. haftasonu nişanlımın yanındaydım biraz bakındık gelinlikçilere ama istediğim gibi yoktu. kırık beyaz bu gelinlik gibi işlemeli arkadan hafif kuyruklu bir gelinlik vardı o biraz hoşuma gitti ama yinede iyice bakınacağız.

selam kıssslaaaaaar....nabeeer???ooooo bizim hatunlar balayını bitirmiş çocuk yapma işine bile girişmişler kaydirigubbakcemile3...Sabahtan beri geçmişi okuyacağım diye öldüm..Bide işlere koşuşturmaktan...:uhm:
Aslııı akşam mutlaka yaz olurmu ne olduğunu gerçekten çok merak ettim haberin??
papatya bende bindallı giycem en kırmızısından hemde inşallah zemuszemus
Ayrıca bi konu daha nikahı ne zaman yapmamız gerektiği hala kafamı kurcalamıyo değil başvurular falan :1no2:

Ayrıca bi konu daha nikahı ne zaman yapmamız gerektiği hala kafamı kurcalamıyo değil başvurular falan :1no2:

Slm canım ben de Ankara'da olduğum için sana bu konuda bişiler söleyebilirim, biz yaklaşık bi 15 gün önce filan teslim ettik belgelerimizi ve memuru ayarladık. Belediyenin salonunda mı düşünüosunuz nikahı?

epey araştır canım benim :) bu model hakknda fyat bilgn warmı

canım bu model gelinliklerin fiyatları en az 1200 den başlıyor. diktirmeyi sorduk 2000 bulur dedi kadın. en son bahsettiğim gelinliği 1200 kiralayacağını söyledi adam duvağı çiçeği dahil olarak alırsakta 1350 o yüzden kararsız kaldık. nişanlım 1000 olsun dedi adam evet deseydi kiralayabilirdik. kiralama ve alım arasında fiyat farkı bu kadar azsa alırız dedik en son. resim çekmeyede izin vermiyorlar yoksa buraya eklerdim sizinde fikirlerinizi alırdım

Mrb cnm hoşgeldin
2 gündür çene bi açıldı hepimizde her konuyu bitirdik çocuğa bilem geçtik valla haha
Canım akşam yazamam düğüne gideceğim
Ama yarın girebilirsem yazarım
Hiç olmadı pazartesi sabah 8de işte oluyorum girer girmez yazarım ayrıntılı bir şekilde

Epey pahalı ya ne 2000i ( canım baska modaevlerınede gıt bak ya cok pahalı verdıgı fıyat hem 1200 dıosa 1200 olsun barı ne dıe 1350 dıokı duvakla cıcegı dahıl olunca... ztn kıralıyosun gerı getırıosn yanı

ayyyyyyyy arkadaşım çok güzelmiş beğendiysen al boşver parasını pulunu hem senin gibi bir kız bulmuş damat daha da fazlasını verse ne olur hihoyyyt

Valla açıkçası nikah konusunda pek bi bilgim yok??yani salonda olunca nasıl oluyo falan tek bildiğim düğün salonundan önce nikah işini halledeceğimiz...bide burda herkes 3 ay önce falan diyince bi tırstımeyvahedigeldismile
Yani luxxor bu konuda çoook bilgisizim..Ama 15 gün önce müracaat yapmış olman içimi rahatlattı..Konu hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.Yani salonda olunca ne oluyor?Ayrıca para ne kadar veriliyor falan??CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…