• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende giyeceğim inşallah bende kiralayacağım. undomiel bindallın çok güzel. bende bu tarz birşey istiyorum.

canım sen aldınmı kiraladınmı. eğer aldıysan fiyatı süpermiş burada 100 150 den başlıyor kiralama

teşekkür ederim canım ama buna çok benziyo böle değil benimki ben pek kırmızıyı sevmem e o yüzden şarap rengi aldım.. satın aldık canım.. ben bende kalsın istedim hatıra olarak.. belki ilerde kızım olursa o da giymek ister

canım bindallığının rengini beğendim...Güle güle giy tatlım..

sağol şekerim..

çok değişik ve hoş görünüyor..

canım bindallının modelide rengide çok güzel bende kırmızı düşünüyorum ama başıma sadece pullu altın gibi görünen zincir gibi bişey alicam o fes gibi olandan giymek pek istemiyorum sacımıda dalgalı yaptırım alından onu taktırıcam şimdilik düşüncem bu

Sen nasıl beğeniyorsan öyle olsun tabi..Bende saçımı dalgalı yaptırcam ne düğünde ne de kınada topuz istemiyorum uzun saçlarım var hafiften toplattırırım.

Canım benim de bu konuda fazla bilgim yok eğer abinde taşıyıcılık varsa bebeğin sağlığı için doğumdan önce iğne yapılıyormuş... Tam bilmiyorum ama... Keşke test yapılsaymış bebek sahibi olmadan bi yaptırsalar iyi olur... Sonuçta annende varmış böyle bir hastalık...

Ben yanlış biliyormuşum anneminki akdeniz ateşiymiş (FMF) şimdi sordum öğrendim
ama bunuda bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler...

koydum ama bi daha koyayım dur bakayımmm.. kuzum izmirde kemeraltı die bi yer var istanbul mısırçarşısı gibi.. neyse bindallı baş örtüsü ve iki eldiveni 100TL ye aldırdım..

bindalli-2%5B1%5D.jpg

tatlım güle güle giy ben kına yapmıcam diyorum ama bunları görünce canım yapma istedi:))

Kıslar kınada bindallı giyecek olanınız var mı?
Ben çok istiyorum..Kiralaycağım.

bende bende bende :lepi: avcılarda buldum 35 tl :D :D kiralıcam onu

ben ben ben giyeceğim.. ehu aldırdım bile :)

şarap rengi çook güzel bi bindallı.. aslında kafkas kızlarının giydiği kıyafete daha çok benzio.. bende fotosunu çekmeyi unutmuşum.. dur bakiim netten bulabilirsem koyayım fotosunu

hııhh işte buldum.. buna benzio ama şarap rengi...

coooook guzelmısss kızzz :asigim:

bende denedim istediğim bir model vardı o yüzden gelinlik işini düşünmüyorum gelinlikten çok kına kıyafetleri oyallıyo beni bulamadım istediğim gibi ama diktirmeye karar verdim iki kıyafet giymeyi düşünüyorum Allah zor durumda olanlara yardım etsin ya,
tatlım biz olabilecek en iyi ihtimali düşünelim çünkü ben artık aşkıma kavuşmak istiyorummmm...:))

aynen canım bende bı an once onla aynı yastıga bas koymak onun kokusuyla uyumak ıstıorum yaaaaaaaa

çoooooooooooookk hoşşmuşşşş.....

kızlar şaçlar dalga dalga olsun kınada alınada altın sarısı bir aksesur...:)
kırmızı altınsarısı işlemeli bir bindallı dore bi ayakkabı ve simli altın sarısı pullu mini bir elbise ve bu kına yakılırken giyilecek,kınadan önce fırfırlı tek omuzlu ve omuzda çiçekli kırmızı bir elbiseeeeeeeeeeee

kırmızı altınsarısı işlemeli bir bindallı dore bi ayakkabı ve simli altın sarısı pullu mini bir elbise ve bu kına yakılırken giyilecek,kınadan önce fırfırlı tek omuzlu ve omuzda çiçekli kırmızı bir elbiseeeeeeeeeeee

huuuvvvvv....

kuzucumm ben seni lisyete yazdım mı?

kızlar yazıma kimse bişi yazmadı yaaa bida kopyalıommm :D :D :D

kızlar yarım saat önce nişanlım aradı napıosun die
dedi sana kötü bi haberim var

dedim yoksa dün akşam sölemiştin ya hani bu gece sölicektin müjdeli bi haber die o iptal falanmı oldu yoksa dedim
yok o hala duruyo geceyi bekle dedi
bu başka dedi
ne oldu dedim
düğün salonundan aradılar dedi
hani müşteri çıkarsa bizim ayırdığımız tarihe adam haber vercekti ya
aramışlar adam demiş bi kaç kişi geldi gitti vereyimmi şu an biri daha istiyo demiş
oda yani siz bilirsiniz yapıcak bişey yok biz kiracı meselesini halledemedik daha demiş
ben nasıl kötü oldum telefonda yüzüm benzim attı
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
hangi salon umut5 değilmi dedim
yok hani bi tane bakmıştık çok beyenmemiştik ya o dedi kaydirigubbakcemile3
gıcık yaaa yüreğim ağzıma geldi kaydirigubbakcemile3
henüz aramadılar umut5 ten inş aramazlarda bizde tutarız inşallahhh
ayyy geceki haberi çok merak ediyom
geceki haber ne peki dedim
çok sevinceğim bişimi dedim
sen sevinirsinde ben çok sevinirmiyim bilmiyorum dedi
allah allah ya nasıl yani dedim
tamam tamam sorma hadi ben içeri gidiyom dedi gıcık
ay inş güzel bişeydir...
kızlar dua edin bana nolursunuz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

huuuvvvvv....

kuzucumm ben seni lisyete yazdım mı?

hayır kuşum çünkü kesin bi tarih yok eylül ya da ekim ama kesin olunca ilk sizinle paylaşıcammmm:)))
bu arada değişik fikirleri paylaşalım istiyorum benim kına ile ilgili planım buydu ve kapı önünde istiyorumm kınamı..

dedim yoksa dün akşam sölemiştin ya hani bu gece sölicektin müjdeli bi haber die o iptal falanmı oldu yoksa dedim
bu başka dedi
ne oldu dedim
aramışlar adam demiş bi kaç kişi geldi gitti vereyimmi şu an biri daha istiyo demiş
oda yani siz bilirsiniz yapıcak bişey yok biz kiracı meselesini halledemedik daha demiş
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
ay inş güzel bişeydir...

böyle beklemek çok zor benimde belli olmayan bazı durumlarım var(evin semti gibi) canımı sıkıyor seninki daha zor dualarım seninle herşeyin hayırlısı olsun sakın kendini çok üzme olan-olmayan herşeyde bir hayır vardır.

bu başka dedi
ne oldu dedim
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
ay inş güzel bişeydir...

görmemişim kuzucum kusura bakma o kadar hızlı yazışıyoruz ki :)
umarım güzel bir haber vercektir. ama neden o evi bekliyorsunuz illa onu anlamadım. şimdilik ordaki kiracının kontratı bitene kadar bi eve çıksanız madem bu sene evlenmek istiyorsunuz.. sonra o kiracılar çıkınca kendi evinize geçersniz.. böle onları bekledikçe düğün salonlarındaki tüm günler dolacak kuzucuumm....

hayır kuşum çünkü kesin bi tarih yok eylül ya da ekim ama kesin olunca ilk sizinle paylaşıcammmm:)))
bu arada değişik fikirleri paylaşalım istiyorum benim kına ile ilgili planım buydu ve kapı önünde istiyorumm kınamı..

anladım fıstık..o zaman tarih belli olunca hemen seni de yazarız listemize...
olumunekankayizsmile
kızlar bu arada tam tamına 50 adet gelin olmuşuz :teytey:

düşününce güzel geliyo tatlım güle güle giy:))

böyle beklemek çok zor benimde belli olmayan bazı durumlarım var(evin semti gibi) canımı sıkıyor seninki daha zor dualarım seninle herşeyin hayırlısı olsun sakın kendini çok üzme olan-olmayan herşeyde bir hayır vardır.

canım benım allah razı olsun cok sagol bnmde dualarım sennle olcak guzelım ınsallah rabbım yardım eder

dun camıye gıttım cok dua ettım kızlar ya :((((

Aslıcım nerden buldun 35 tatlım. Bende hemencik gideyim.Resmi var mı??Sende yükle merak ettim şimcik

avcılar marmara caddesı uzerınde butun pasajları gez cnm mutlaka bulursun ama ınan hangı pasaj hatırlamıyorum 1-2 ay once baktım cnku smdı sna ne desem yalan olr ama bulursn mutlaka modelın resmı yok tatlm yaa... ama senın paylastgna az cok benzıo ztn bındalılar benzıo bırbırıne :D 35 tl dedgm yerı bulamasan bıle 60 tl ye falanda var dger pasajlarda ya normal yanı fıyatlar cok ıı

görmemişim kuzucum kusura bakma o kadar hızlı yazışıyoruz ki :)
umarım güzel bir haber vercektir. ama neden o evi bekliyorsunuz illa onu anlamadım. şimdilik ordaki kiracının kontratı bitene kadar bi eve çıksanız madem bu sene evlenmek istiyorsunuz.. sonra o kiracılar çıkınca kendi evinize geçersniz.. böle onları bekledikçe düğün salonlarındaki tüm günler dolacak kuzucuumm....

canım o ev kendi evimiz çünkü aşkımın evi o yüzden onu bekliyoruz :D
ben kendi evim varken ona göre mobilya almak varken
1 sene için neden başka eve çıkayım
adam zaten doğru düzgün kira ödemiyo
niye kendimi sıkıntıya sokayım
zaten avcılarda adam gibi daire yok
bizimki çok güzel ya :asigim: deniz manzaralı felan
zatn gidp görmüştüm içini önceden
kanım çok ısındı
ben vazgeçmem evimden
kendi evin varken kiraya çıkılırmı kız
ya kuzum dolucakta napayım ya napayım elımde olsa