• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam eylül ve ekim gelinleri :1hug:
Geçmişi okuyamadım, nekadar çok kaynatmışsınız öylee kaydirigubbakcemile3
akşam döndüğümde bakarım..
Kardeşimle dışarı çıkıyoruz şimdi, gitmeden bi bakiyim dedim size :))))
Meldetm_d83 , fersoy85, ataay, ozzy_mim aramıza hoşgeldiniz kızlar :))

Hoşbulduk güzelim

daha yeni olduğumuzda hemen kaynatıverdik doyum olmuyo walla buraya :))

afiyet olsun k tatlım valla enişteniz gelirse bende yiyicem ama 1saatdir gelemedi :oklava:

sağolun kızlar.. valla enişteme kızdım.. canım arkadaşımı aç aç bekletio:oklava:

kızlar bu arada tarihini atladığım biri varsa yazıversin de alayım listeye..:1hug:

yeni gelen kızlar tekrardan hooşgeldiniza.s.

Kıslar kınada bindallı giyecek olanınız var mı?
Ben çok istiyorum..Kiralaycağım.

ben ben ben giyeceğim.. ehu aldırdım bile :)

şarap rengi çook güzel bi bindallı.. aslında kafkas kızlarının giydiği kıyafete daha çok benzio.. bende fotosunu çekmeyi unutmuşum.. dur bakiim netten bulabilirsem koyayım fotosunu

hııhh işte buldum.. buna benzio ama şarap rengi...

bindalli-2&

Son düzenleme:
bizde daha başlamadık benimde önceden yapılmıştı ailede olunca bendede varmı diye merak etdim taşıyıcı çıktı nişanlımda merak edip yaptırmış onnda ablasında çıkınca onda çıkmamış ama çıksada sorun yok onun önceden önlemini alman lazım benim dayım ve yengemde tasıyıcılık s ilk çocuktan sonra arastırlmış onların onn için 2tane çocukları saglıklı ilk çocuklarına sürekli kan veriliryor çünkü vücut kan yüretmiyor onn için önceden önlem almak zorundasın mutlaka iyi biyerde önce tahlil yaptırın sonuçta onlarında evlenirken kan testleri yapılmıştı ihmale gelmez canım

Haklısın canım ihmale gelmez tabii taşıyıcılık mevcut diye biliyorum ama yine de testi yaptırcam tabii belki yanlış yapıldı yanlış söylendi belki doğru... Emin olmak lazım ama zor bir hastalık Allahım korusun...

sağolun kızlar.. valla enişteme kızdım.. canım arkadaşımı aç aç bekletio:oklava:

kızlar bu arada tarihini atladığım biri varsa yazıversin de alayım listeye..:1hug:

yeni gelen kızlar tekrardan hooşgeldiniza.s.

evet undo yaa enişteniz beni zoraki rejime sokuyor sözde 12.30da ordayım bişey yeme beraber yiyelim dedi ama ortalarda yok daha gelecegi yerde15 dk yok çok sinir oldum coookk kahvaltıda yapmamıştım beini böyle bekletiyorakannehirakannehir geline hep beraber:oklava::oklava:

canım gelınlık kınalık onları bende halletmek ıstıom ama benım tamam degıl maalesef
sadece baktım denedım
dunde resmını pylasmıstm hatta kızlarla
ıns hersey ıstedgmz gıbı olsn cnm
bızden dha zor durumda olanlara yardm etsn rabbm

bende denedim istediğim bir model vardı o yüzden gelinlik işini düşünmüyorum gelinlikten çok kına kıyafetleri oyallıyo beni bulamadım istediğim gibi ama diktirmeye karar verdim iki kıyafet giymeyi düşünüyorum Allah zor durumda olanlara yardım etsin ya,
tatlım biz olabilecek en iyi ihtimali düşünelim çünkü ben artık aşkıma kavuşmak istiyorummmm...:))

Bende bindallı giymeyi istiyorum. Geçen sene kuzenim evlendiğinde ilk nişanda giydiği kıyafeti giymişti kına yakılmasına yakın üstünü değiştirdik elbirliğiyle bindallısını giydirmiştik. Bende öyle istiyorum ilk nişan kıyafetimi sonra bindallımı...

ben ben ben giyeceğim.. ehu aldırdım bile :)

şarap rengi çook güzel bi bindallı.. aslında kafkas kızlarının giydiği kıyafete daha çok benzio.. bende fotosunu çekmeyi unutmuşum.. dur bakiim netten bulabilirsem koyayım fotosunu

:) ohh maşallah aldırmıssın bilem..Bende kırmızı düşünüyorum içinde altın sarısı işlemeleri olan..Altına taşlı ayakkamı düşünüyorum..Sen resmi koy bakalım..Merak ettim.

koydum ama bi daha koyayım dur bakayımmm.. kuzum izmirde kemeraltı die bi yer var istanbul mısırçarşısı gibi.. neyse bindallı baş örtüsü ve iki eldiveni 100TL ye aldırdım..

bindalli-2%5B1%5D.jpg

Kıslar kınada bindallı giyecek olanınız var mı?
Ben çok istiyorum..Kiralaycağım.

kızlarrr benim şöyle bir fikrim var sizinlede payalaşayım dedim;
bindallının dış kısmı yani kaftanı giyeceği içine de altın sarısı pullu süper mini bir elbise giyeceğim,yalnız alına takılan aksesuarlardan bulamadım ya nerede bulabilirm..?

koydum ama bi daha koyayım dur bakayımmm.. kuzum izmirde kemeraltı die bi yer var istanbul mısırçarşısı gibi.. neyse bindallı baş örtüsü ve iki eldiveni 100TL ye aldırdım..

bindalli-2%5B1%5D.jpg

canım sen aldınmı kiraladınmı. eğer aldıysan fiyatı süpermiş burada 100 150 den başlıyor kiralama

kızlarrr benim şöyle bir fikrim var sizinlede payalaşayım dedim;
bindallının dış kısmı yani kaftanı giyeceği içine de altın sarısı pullu süper mini bir elbise giyeceğim,yalnız alına takılan aksesuarlardan bulamadım ya nerede bulabilirm..?

süper canım netten baksana bulabilirsin bu tarz aksesuarlar

canım bindallının modelide rengide çok güzel bende kırmızı düşünüyorum ama başıma sadece pullu altın gibi görünen zincir gibi bişey alicam o fes gibi olandan giymek pek istemiyorum sacımıda dalgalı yaptırım alından onu taktırıcam şimdilik düşüncem bu

Back