aslıcımm şimdi face'den fotolara baktım.. süpersiniz şekerciimmm![]()
canımmm teşekkür ederiz bebeğim szde ölesinzzz zemuszemus
sıkma canını aslıcım herşeyin hayırlısı. inşallah boşaltırlar zaten ondan sonra herşey kendiliğinden gelir bir bakmışsın istediğin tarihte düğün salonundasınopuyorumnanaktan.
inşallah güzelim yaa....
kızlar yarım saat önce nişanlım aradı napıosun die
dedi sana kötü bi haberim var
dedim yoksa dün akşam sölemiştin ya hani bu gece sölicektin müjdeli bi haber die o iptal falanmı oldu yoksa dedim
yok o hala duruyo geceyi bekle dedi
bu başka dedi
ne oldu dedim
düğün salonundan aradılar dedi
hani müşteri çıkarsa bizim ayırdığımız tarihe adam haber vercekti ya
aramışlar adam demiş bi kaç kişi geldi gitti vereyimmi şu an biri daha istiyo demiş
oda yani siz bilirsiniz yapıcak bişey yok biz kiracı meselesini halledemedik daha demiş
ben nasıl kötü oldum telefonda yüzüm benzim attı
aşkım ciddimisin dedim
evet dedi
ama hangi salon dedi
hangi salon umut5 değilmi dedim
yok hani bi tane bakmıştık çok beyenmemiştik ya o dedi kaydirigubbakcemile3
gıcık yaaa yüreğim ağzıma geldi kaydirigubbakcemile3
henüz aramadılar umut5 ten inş aramazlarda bizde tutarız inşallahhh
ayyy geceki haberi çok merak ediyom
geceki haber ne peki dedim
çok sevinceğim bişimi dedim
sen sevinirsinde ben çok sevinirmiyim bilmiyorum dedi
allah allah ya nasıl yani dedim
tamam tamam sorma hadi ben içeri gidiyom dedi gıcık
ay inş güzel bişeydir...
kızlar dua edin bana nolursunuz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
İnş. beğendiğiniz yer olur canım...Bizimki büyük ama öle çok güzel bir tarafları yok..Gelinliğimle merdivenlerden aşağıya ineceğim inş. düşmem ikide bir aklıma bu geliyorrrrrrrrrrrr akannehir Nişan için bizde klasa baktık çok uçuktu parsellerde kodak fotoğraf vardı orda yaptık ama resimlerin rengini pek beğenmedi..Elit nerde kalıyordu bende bir ara gideyim..Düğün resimlerimin açık alanda çekilmesini istiyorum...Sen git bir fiyat al bakalım albümü panorama albüm istiyorum sen nasıl istiyorsun?
canım bızımkı panorama değil ama çok hoş bi albüm 200 tl ydi foto cekımı esnasnda vıdeoya falanda alıyolar o kdr guzelkı butun ınce detayları falan kare kare alıyolar kol dugmesı yuzukler ayakkabılar falan adam butun cekımlerını gosterdı ve adam bu ısı bılıyo yanı oda klasın 1 yada 2 ust sokagında elit fotoğrafçılık canım bıde eger acık mekan ıstıosan marmara caddesıne gırmeden stadın tam karsısında alyans fotoğrafçılık var ınternettende bakablrsn orası hem ıc hem dıs mekan yapıo albumunde 2sıde oluo kendılerıne aıt bahcelerı var on numara yaaaa :lepi:
merhaba kızlar.herkese mutluluklar önce :)
bişi sorcam ben size.benim de inşallah 13 eylül düğün.kısmetse.ya ama biz daha belediyeden gün almadık.hiç bilmediğim için sielre sorayım dedim.daha 3 ay var ama erken mi geç mi?ben hadi gidelim diyorum nişanlım sağolsun daha erken hallederiz diyip duruyor işleri çok yoğun çünkü.sizce yer bulamama gibi bişi olur mu?hemen halletmeli miyiz?
canım bence nişanlın madem benimki gibi aynı kafa bu erkekler acelesı yok dıo uyuzlar kaydirigubbakcemile3 gel beraber arayalım beledıyeyı de beledıyedekılerde dıyo zaten erken gelın dıye o zaman ıkna olur canım .. ben aradım beeldıyeyı anlattım durumu nısanlıma bıraz ıkna oldu .. mahalleden bı arkadasıda evlencekmıs oda beledıyede yer bulamamıs son 1 aya bıraktıgı ıcın onuda arkadasından duyunca ıyıce ınandı kaydirigubbakcemile3