ah ah şu listeye bende kesin girebilcekmiyim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
evlendikten sonra mutlaka evli , mutlu , çocuksuz topiği açalım haha
Selam eylül ve ekim gelinleri :1hug:
Geçmişi okuyamadım, nekadar çok kaynatmışsınız öylee kaydirigubbakcemile3
akşam döndüğümde bakarım..
Kardeşimle dışarı çıkıyoruz şimdi, gitmeden bi bakiyim dedim size :))))
Meldetm_d83 , fersoy85, ataay, ozzy_mim aramıza hoşgeldiniz kızlar :))
afiyet olsun k tatlım valla enişteniz gelirse bende yiyicem ama 1saatdir gelemediklava:
Kıslar kınada bindallı giyecek olanınız var mı?
Ben çok istiyorum..Kiralaycağım.
bizde daha başlamadık benimde önceden yapılmıştı ailede olunca bendede varmı diye merak etdim taşıyıcı çıktı nişanlımda merak edip yaptırmış onnda ablasında çıkınca onda çıkmamış ama çıksada sorun yok onun önceden önlemini alman lazım benim dayım ve yengemde tasıyıcılık s ilk çocuktan sonra arastırlmış onların onn için 2tane çocukları saglıklı ilk çocuklarına sürekli kan veriliryor çünkü vücut kan yüretmiyor onn için önceden önlem almak zorundasın mutlaka iyi biyerde önce tahlil yaptırın sonuçta onlarında evlenirken kan testleri yapılmıştı ihmale gelmez canım
sağolun kızlar.. valla enişteme kızdım.. canım arkadaşımı aç aç bekletioklava:
kızlar bu arada tarihini atladığım biri varsa yazıversin de alayım listeye..:1hug:
yeni gelen kızlar tekrardan hooşgeldiniza.s.
canım gelınlık kınalık onları bende halletmek ıstıom ama benım tamam degıl maalesef
sadece baktım denedım
dunde resmını pylasmıstm hatta kızlarla
ıns hersey ıstedgmz gıbı olsn cnm
bızden dha zor durumda olanlara yardm etsn rabbm
ben ben ben giyeceğim.. ehu aldırdım bile :)
şarap rengi çook güzel bi bindallı.. aslında kafkas kızlarının giydiği kıyafete daha çok benzio.. bende fotosunu çekmeyi unutmuşum.. dur bakiim netten bulabilirsem koyayım fotosunu
bende giyicemm :dance: bizde kiralıyıcaz
koydum ama bi daha koyayım dur bakayımmm.. kuzum izmirde kemeraltı die bi yer var istanbul mısırçarşısı gibi.. neyse bindallı baş örtüsü ve iki eldiveni 100TL ye aldırdım..
kızlarrr benim şöyle bir fikrim var sizinlede payalaşayım dedim;
bindallının dış kısmı yani kaftanı giyeceği içine de altın sarısı pullu süper mini bir elbise giyeceğim,yalnız alına takılan aksesuarlardan bulamadım ya nerede bulabilirm..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?