• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bi de kizlar bu dogum kontrol hapini ben ilk bi kac ay kullanmayi dusunuyorum sonrasinda istemiyorum..Yan etkilerini okudum da kulaga hos gelmeyen seyler vardi, nisanlim zaten sana zarari varsa kesinlikle olmas dio...

hayatım bi kaç ay kullanacak bişe istiyorsan neden iğne yaptırmıyorsun? ya da yalan yanlış bilgiler vermeyeyim de sen yine de doktor ile görüş ona göre korunma yöntemini belirle kuzumm...

merhaba kızlar.herkese mutluluklar önce :)
bişi sorcam ben size.benim de inşallah 13 eylül düğün.kısmetse.ya ama biz daha belediyeden gün almadık.hiç bilmediğim için sielre sorayım dedim.daha 3 ay var ama erken mi geç mi?ben hadi gidelim diyorum nişanlım sağolsun daha erken hallederiz diyip duruyor işleri çok yoğun çünkü.sizce yer bulamama gibi bişi olur mu?hemen halletmeli miyiz?

Papatyacım normalde 2500-3000 tl umut5'in fiyatı hatta adam en son yaptığı sözleşmeyi bizzat gösterdi 2700e vermiş ama adamın oğluyla nişanlım arkadaş oldukları için 2000e indi :kedi:
düğünden sonra yemeğe bilem gönderiyolar bizi kaydirigubbakcemile3
bide plaket takdim ediyolarmış kaydirigubbakcemile3
salonun gelin damat geçidi falanda çok hoştu valla inşallah olur orası
gelin saçı için anlaşmalı kuaförü var
fotocu içinde var anlaşmalı yerleri
ama biz avcılarda elit fotoğrafçılık a gtcez fiyat olarakta çok uygun hizmet olarakta çok güzel
klas a gitcektik meşhurdur orayı bilirsin ama işte çok kazık 500tl en dandik albüm akannehir

İnş. beğendiğiniz yer olur canım...Bizimki büyük ama öle çok güzel bir tarafları yok..Gelinliğimle merdivenlerden aşağıya ineceğim inş. düşmem ikide bir aklıma bu geliyorrrrrrrrrrrr akannehir Nişan için bizde klasa baktık çok uçuktu parsellerde kodak fotoğraf vardı orda yaptık ama resimlerin rengini pek beğenmedi..Elit nerde kalıyordu bende bir ara gideyim..Düğün resimlerimin açık alanda çekilmesini istiyorum...Sen git bir fiyat al bakalım albümü panorama albüm istiyorum sen nasıl istiyorsun?

yaşdaşlarım benim.. valla ben kızım olmasını çoook istiyorum.. inşallah ilk bebeğim kız olur :) ehu çaktırmadan doktorumla da konuşucam bunu çünkü bazen beslenme ile değişebiliyormuş bebek cinsiyeti :D artık sizin oğlanlar olursa veririm belki kızımı

inşallh canım seve seve alırım bizimde içimizde oğlan olacakmış gibi bi his var ide kim birşey soylese sizin oğlanıda severiz böyle falan diye agızlarından çıkıyor allhmı söyletiyor ne bende hep oğlan ismi düşündüm kız ismi hiç düşünmüyorum aslında kız çocuklarını daha çok severim ama öyle his var oğlum olcak senn kıza talip oluruz artık hehe sositososito

hoşbulduk canım evet gelinler çogaldıkça dedikodular artıyor dimi. sennde fotoların çok hoş çıkımış canım köpeginde çok seker onu istemeyen ev sahiplerinn hepsine:oklava::oklava:

ayy bi istemeyen ev sahibi olsa yine iyi.. kayınvalidem de ayrı bi sorun.. neymiş efendim köpek mobilyaları zedelermiş. kist yaparmış şöleymiş böleymiş.. ahh ahh neler duydum neler bu zamana kadar.. hatta bi seferinde abartıp bebeğim olduğunde evde hala köpek olursa bebeğimi bizden alır kendisi bakarmış...:oklava: dur bi dakka dedim o gün nişanlıma.. eğer böle bişi olucaksa bunu şimdiden bil ben asla bebek yapmam dedim.. herkez sınırını bilecek.. ben yıllardır evimde köpeğimle yaşıyorum ne kist oldu ne de başka bişi... ondan sonra yeni bombası da köpekli evde yemek yemekten midesi bulanıyormuş.. allahım nası delirdim.. sonra bunu nişanlıma söledim.. alışır öle yemek yemeğe dedi... valla bulanıyorsa gelmez yemek de yememiş olur dedim

cnm ya 26 gec bi yas diil ki ben de 26 yasindayim biz 2 sene dusunmuyoruz, ben istesem bile nisanlim istemio..

canım biz ikimizde 26 yaşındayız ailelerimizde bizde çok istiyoruz çocugumuzun olmasını 30 yaşımda 2. cocuğu yapmayı düşünüyorum da :kedi: onun için eger hiç borç olmazsa hiç korunmucaz allh ne zamn nasip ederse bellimi olur belkide ikiz bebişim olur :emir_bebek::emir_bebek:

hayatım bi kaç ay kullanacak bişe istiyorsan neden iğne yaptırmıyorsun? ya da yalan yanlış bilgiler vermeyeyim de sen yine de doktor ile görüş ona göre korunma yöntemini belirle kuzumm...
ebe arkadasima sordum dogum kontrol kullan dedi cnm, igne niyeyse bana uzak geliyo tatlim ya korktugumdan diil de..yeni evlenen butun arkadaslarim da onu kullandi ilk aylar..

merhaba kızlar.herkese mutluluklar önce :)
bişi sorcam ben size.benim de inşallah 13 eylül düğün.kısmetse.ya ama biz daha belediyeden gün almadık.hiç bilmediğim için sielre sorayım dedim.daha 3 ay var ama erken mi geç mi?ben hadi gidelim diyorum nişanlım sağolsun daha erken hallederiz diyip duruyor işleri çok yoğun çünkü.sizce yer bulamama gibi bişi olur mu?hemen halletmeli miyiz?

hoşgeldin şekerim... bence artık bir an önce belediyeye gidip kaydirigubbakcemile nikah işlemleri için başvurmalısınız.. ne de olsa şunun şurasında 3 ay kaldı. kaydirigubbakcemile2düğününüzü yapacağınız yerin rezervasyonunu yptırdınız mı? ya da en güzeli nikahınızın kıyılmasını istediğiniz belediyeyi arayıp öğren sonra nişanlına bıdı bıdı alsanaalsanasmile yaparsın kuzummm

yok be canım nerde....
hıc ıyı degılım walla bu ev yuzunden kafamı bu ev meselesı dugun tarıhı meselesıyle bozdum
avcılar beledıyesını aradım kadın dıyo en az 3 ay onceden gelmenız lazım ekım sımdıden dolu dıyo
dugun salonlarında bos yer yok ekımde
e kasımda kurban var olmaz
aralıkta cok kısa gelıyo
ay basında kıra alınıyo o zaman konusur heralde kayınpederım
hıc cıkıcakmıs gıbı gelmıo bana o kıracı
cıkıcak olsa ne blım bı hareket olurdu evde
dısardan bakıoruz eve ordan geçerken
hala hersey duruo
balkonda camasır askısı
butun perdeler falan
ne blım ya bosaltmıcakmıs gıbı gelıo
ruyamda gordum askım arıodu evı bosalttılar askım butun duvarları rengarenk boyadım her odamız ayrı renk hadı cık gel dıodu
sonra bı uyandım ruyaymıs
agladım kendı kendıme
:gitme:

oy ne güzel :asigim:

Canım ya daha dikah gününüzü almadınız mı?? Bizimde Avcılar da olacak.Biz geçen ay aldık kendi belirlediğimiz tarihi aldık 2 Eylül memur ondan öncesinde şu zamana kadar dolu vs. bişi demedi..Hemen müracat et lütfen..
Önce gün al sonra evi düşün..Bozma moralini:teselli:

canım biz ikimizde 26 yaşındayız ailelerimizde bizde çok istiyoruz çocugumuzun olmasını 30 yaşımda 2. cocuğu yapmayı düşünüyorum da :kedi: onun için eger hiç borç olmazsa hiç korunmucaz allh ne zamn nasip ederse bellimi olur belkide ikiz bebişim olur :emir_bebek::emir_bebek:
anladm tatlim ben daha askere yolliycam sevgili kocami...:gitme: o yuzden dikkatli olmam lzm..Bi de o da dio biraz keyfimize bakalim, hasret giderelim yapariz sora cocuk die..nisanlilik hep ayri gecio da..senağlama

hoşgeldin şekerim... bence artık bir an önce belediyeye gidip kaydirigubbakcemile nikah işlemleri için başvurmalısınız.. ne de olsa şunun şurasında 3 ay kaldı. kaydirigubbakcemile2düğününüzü yapacağınız yerin rezervasyonunu yptırdınız mı? ya da en güzeli nikahınızın kıyılmasını istediğiniz belediyeyi arayıp öğren sonra nişanlına bıdı bıdı alsanaalsanasmile yaparsın kuzummm

hoşbulduk canım.evet düğün rezervasyonu yapıldı Allah ın iznile şahhane de olacak.telefonda bilgi verirler mi?o güne yer var mı diye fln sorsam.ben vermezler diye düşünüyordum.cevabın için sağol cnm

alla alla benimki de böle.. nitekim bu doktor ama.. ayrıca zaten muaynelere yanlız girmeleri yasak erkek doktorların. mutlaka yanlarında hemşire ile giriyorlar ya da özel ise doktorunuz senin eşin de girebilir.. ama olası riskleri anlatman lazım bunu müstakbel eşine.. ayrıca kendi de farzı misal ürologa gitse ve doktor kadın olsa sen karışacak mısın ona?

Ben iyi bir doktor bulduktan sonra fazla kurculayacağını sanmıyorum. Kendisi için de aynı durum söz konusu kadın doktora gidemezsin hayırrrr göndermemmmm :))) demem hangisi daha faydalı olacaksa onun olması için uğraşırım.

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

ayy bi istemeyen ev sahibi olsa yine iyi.. kayınvalidem de ayrı bi sorun.. neymiş efendim köpek mobilyaları zedelermiş. kist yaparmış şöleymiş böleymiş.. ahh ahh neler duydum neler bu zamana kadar.. hatta bi seferinde abartıp bebeğim olduğunde evde hala köpek olursa bebeğimi bizden alır kendisi bakarmış...:oklava: dur bi dakka dedim o gün nişanlıma.. eğer böle bişi olucaksa bunu şimdiden bil ben asla bebek yapmam dedim.. herkez sınırını bilecek.. ben yıllardır evimde köpeğimle yaşıyorum ne kist oldu ne de başka bişi... ondan sonra yeni bombası da köpekli evde yemek yemekten midesi bulanıyormuş.. allahım nası delirdim.. sonra bunu nişanlıma söledim.. alışır öle yemek yemeğe dedi... valla bulanıyorsa gelmez yemek de yememiş olur dedim

ayyy canım bu kayınvalide nasıl bi kayınvalide sonuçta sen bu köpegi sokaktanmı alıp geldin kendi beslediğin temizliğini herşeyini egitdiğin köpek bazen zamn geliyor hayvanların bile yapmadıgı pislikleri insanlar yapabiliyor agzından çıkanı dikkat etsin valla çocugunu senden ii kim düşünebilirki onu saglıksız ortamda sen tutmak istermisin zaten ona göre daha çok dikkatli olursun gerçekten insanlarımız bazen dengesiz konuşuyor ben hayvanları evde bakamıyorum ama bakanada saygı duyarım ne mutlu o sorumlulugu alabilmek sen bence hiç kimsenn lafını bakıpda kendinden ödün varme :olmaz:

ebe arkadasima sordum dogum kontrol kullan dedi cnm, igne niyeyse bana uzak geliyo tatlim ya korktugumdan diil de..yeni evlenen butun arkadaslarim da onu kullandi ilk aylar..

canım geçen bir doktor arkadaş geldi aile hekimliğindede çalışmış düğünden 1 ay önceki adetinde başla dedi koruma sağlarmış özellikle adetin 2 veya 3 günleri başlarsan koruması daha etkili olur dedi. ben yine düğünden önce gidip bir doktorla görüşeceğim ve hangi hapın yan etkisi azsa onu kullanacağım

yaşdaşlarım benim.. valla ben kızım olmasını çoook istiyorum.. inşallah ilk bebeğim kız olur :) ehu çaktırmadan doktorumla da konuşucam bunu çünkü bazen beslenme ile değişebiliyormuş bebek cinsiyeti :D artık sizin oğlanlar olursa veririm belki kızımı

Bende hep diyorum inş. Allah bana önce kız evlat verir sonrada erkek :) Herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat..Bu arada ilk defa duyuyorum beslenme ile cinsiyetin değişebildiğini o başka şeyle alakalı değil miydiii:1:

hoşbulduk canım.evet düğün rezervasyonu yapıldı Allah ın iznile şahhane de olacak.telefonda bilgi verirler mi?o güne yer var mı diye fln sorsam.ben vermezler diye düşünüyordum.cevabın için sağol cnm

bence hemen ara canım :)

Ben iyi bir doktor bulduktan sonra fazla kurculayacağını sanmıyorum. Kendisi için de aynı durum söz konusu kadın doktora gidemezsin hayırrrr göndermemmmm :))) demem hangisi daha faydalı olacaksa onun olması için uğraşırım.

kuzucuumm hemen iyi doktor araştırması yapmaya başla bence.. annenin, ablanın kuzeninin falan yok mu gittiği b doktor?

anladm tatlim ben daha askere yolliycam sevgili kocami...:gitme: o yuzden dikkatli olmam lzm..Bi de o da dio biraz keyfimize bakalim, hasret giderelim yapariz sora cocuk die..nisanlilik hep ayri gecio da..senağlama

hımm asizin durum farklı tabi hayırlısı olsun allhın izniyle sağsalım askerliği yapsın gelsin bebiş olur nasıl olsa siz bu zamanlarınızın hasretliğini giderin biz hemen hemen hergün beraberiz onn için öyle sorun yok hatda biraz özlesem daha ii olcak sanki:jeyyar: knişandan beri ark. hiç görüşemedik onlarıda özledim :

ayyy canım bu kayınvalide nasıl bi kayınvalide sonuçta sen bu köpegi sokaktanmı alıp geldin kendi beslediğin temizliğini herşeyini egitdiğin köpek bazen zamn geliyor hayvanların bile yapmadıgı pislikleri insanlar yapabiliyor agzından çıkanı dikkat etsin valla çocugunu senden ii kim düşünebilirki onu saglıksız ortamda sen tutmak istermisin zaten ona göre daha çok dikkatli olursun gerçekten insanlarımız bazen dengesiz konuşuyor ben hayvanları evde bakamıyorum ama bakanada saygı duyarım ne mutlu o sorumlulugu alabilmek sen bence hiç kimsenn lafını bakıpda kendinden ödün varme :olmaz:

ayyy sorma nelerle uğraşıyorum işte.. artık tavrım belli böle bi muhabbet olduğunda o ortamdan kalıp gidiyorum başka bi odaya.. o da anlasın valla.. umrumda diil. neticede biz çıkarken vardı köpeğim nişanlandığımda vardı.. hatta annem nişanlım ile ilk tanıştığı gün söledi nişanlıma bu köpek kızımın çeyizi diye.. artık laf etmek için çok geç... ya kabul edecek ya da kabul edecek...

ayyyyyyyyyyyy beni de eklemişssiniz sağolun a.s

tabiki tatlımm.. hemen alırım listeye hiiiç bekletmem kaydirigubbakcemile2

Bende hep diyorum inş. Allah bana önce kız evlat verir sonrada erkek :) Herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat..Bu arada ilk defa duyuyorum beslenme ile cinsiyetin değişebildiğini o başka şeyle alakalı değil miydiii:1:

ayy kuzum dur özelden mesaj atıcam san bu konu ile ilgili... sositososito

Back