bence hemen ara canım :)QUOTE]
evet an itibariylearadım.aman ne bileyim ben.tel de çok bilgi vermezler illa buraya geln derler diye düşünüyorum.1-2 hafta içinde gelin suanda gün uygun gözüküyor dediler.a.s.
ya burasu ne güzelmiş ne güzel herkes birbiriyle dertleşiyor.
efet cnm 1 kutu bitince koruma sagliyomus die duydum..canım geçen bir doktor arkadaş geldi aile hekimliğindede çalışmış düğünden 1 ay önceki adetinde başla dedi koruma sağlarmış özellikle adetin 2 veya 3 günleri başlarsan koruması daha etkili olur dedi. ben yine düğünden önce gidip bir doktorla görüşeceğim ve hangi hapın yan etkisi azsa onu kullanacağım
canım geçen bir doktor arkadaş geldi aile hekimliğindede çalışmış düğünden 1 ay önceki adetinde başla dedi koruma sağlarmış özellikle adetin 2 veya 3 günleri başlarsan koruması daha etkili olur dedi. ben yine düğünden önce gidip bir doktorla görüşeceğim ve hangi hapın yan etkisi azsa onu kullanacağım
ne guzelmis sizin yaaaa, neyse az kaldi allahima sukur okullar kapandi 1 kac haftaya ben de donuyorum insallah memlekete...Ben daha 1 yillik evliyken askerde olcak nisanlim...turkbayragiaraya yine bi ozlem gircek neyse iliskiye hareket katar die dusuniim bari..:çok üzgünüm:hımm asizin durum farklı tabi hayırlısı olsun allhın izniyle sağsalım askerliği yapsın gelsin bebiş olur nasıl olsa siz bu zamanlarınızın hasretliğini giderin biz hemen hemen hergün beraberiz onn için öyle sorun yok hatda biraz özlesem daha ii olcak sanki:jeyyar: knişandan beri ark. hiç görüşemedik onlarıda özledim :
evet an itibariylearadım.aman ne bileyim ben.tel de çok bilgi vermezler illa buraya geln derler diye düşünüyorum.1-2 hafta içinde gelin suanda gün uygun gözüküyor dediler.a.s.
ohh bak ne güzel.. şimdi iş nişanlını ikna etmeye kaldı kuzumm.. onu da ara bence hemen.aklinialirimsmile
aaa bak sevindim goguslerin buyumesi ve kilo meselesi hosuma gitti ...:lepi:bugün bi türlü oturamadım yerimde( kızlar ya ben doğum kontrol hapı kullandım 2 sene ama yüzümde sivilceler vardı ve hormonlarımın düzelmesi için doktorum önerdi ve bişe söliyim önce göğüsleri büyütüyo bu iyi olan etkisiydi benim için:)) ve kötü olan yön kilo yapıyo dikkat etmek gerek bide bırakınca hemen çocuk olmuyor diyorlarzaman geçmesi gerekmiş üzerinden..buda dip not olsun benden:))
Canım merhaba bende yeni topiği farkedip gelenlerdenim. Gerçekten çok faydası oluyor.
Bizimde nikah için herhangi bir girişimimiz olmadı ama internetten belediyelerin sitelerinde oldukça aydınlatıcı bilgi var. İstersen oralara bak canım... Zaten fazla birşey gerekmiyor gibi evlenme beyannamesi dedikleri formu dolduracakmışız, fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, sağlık raporu ve talasemi testi, bi de nüfus kayıt örneği o da nüfus müdürlüğünden... Halledilir inşallah
bugün bi türlü oturamadım yerimde( kızlar ya ben doğum kontrol hapı kullandım 2 sene ama yüzümde sivilceler vardı ve hormonlarımın düzelmesi için doktorum önerdi ve bişe söliyim önce göğüsleri büyütüyo bu iyi olan etkisiydi benim için:)) ve kötü olan yön kilo yapıyo dikkat etmek gerek bide bırakınca hemen çocuk olmuyor diyorlarzaman geçmesi gerekmiş üzerinden..buda dip not olsun benden:))
aaa bak sevindim goguslerin buyumesi ve kilo meselesi hosuma gitti ...:lepi:
aaa bak sevindim goguslerin buyumesi ve kilo meselesi hosuma gitti ...:lepi:
kizlar ben kacar, bisiler yiyip temizlik yapicam sonra da taxime gidicem uniden arkadaslarla hasret giderces insallah..Opuldunuz...cokacimcoook
Canım merhaba bende yeni topiği farkedip gelenlerdenim. Gerçekten çok faydası oluyor.
Bizimde nikah için herhangi bir girişimimiz olmadı ama internetten belediyelerin sitelerinde oldukça aydınlatıcı bilgi var. İstersen oralara bak canım... Zaten fazla birşey gerekmiyor gibi evlenme beyannamesi dedikleri formu dolduracakmışız, fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, sağlık raporu ve talasemi testi, bi de nüfus kayıt örneği o da nüfus müdürlüğünden... Halledilir inşallah
evet aslında bi günlük iş var.ben az dırdır edip bu hafta hallettiririmsize de kolay gelsin.
evt göğüs büyümesi güzel ama bıraktıktan sonra tekrar eski halini alıyor o kötü((
gerçektenmi akannehir
ne guzelmis sizin yaaaa, neyse az kaldi allahima sukur okullar kapandi 1 kac haftaya ben de donuyorum insallah memlekete...Ben daha 1 yillik evliyken askerde olcak nisanlim...turkbayragiaraya yine bi ozlem gircek neyse iliskiye hareket katar die dusuniim bari..:çok üzgünüm:
yaaa kızlar bu arada aklıma birşey takıldı... Bu nikah işlemleri için talasemi testi (akdeniz anemisi) istiyorlar. Ben 18-20 yaşlarında kansızlık şikayeti ile bu testi yaptırtmıştı doktorum ve taşıyıcılık var demişti acaba şimdi bi sorun olur mu????? OFFFFFF OFFFF
yaaa kızlar bu arada aklıma birşey takıldı... Bu nikah işlemleri için talasemi testi (akdeniz anemisi) istiyorlar. Ben 18-20 yaşlarında kansızlık şikayeti ile bu testi yaptırtmıştı doktorum ve taşıyıcılık var demişti acaba şimdi bi sorun olur mu????? OFFFFFF OFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?