2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

efet cnm 1 kutu bitince koruma sagliyomus die duydum..

bugün bi türlü oturamadım yerimde( kızlar ya ben doğum kontrol hapı kullandım 2 sene ama yüzümde sivilceler vardı ve hormonlarımın düzelmesi için doktorum önerdi ve bişe söliyim önce göğüsleri büyütüyo bu iyi olan etkisiydi benim için:)) ve kötü olan yön kilo yapıyo dikkat etmek gerek bide bırakınca hemen çocuk olmuyor diyorlarzaman geçmesi gerekmiş üzerinden..buda dip not olsun benden:))

kuzucuumm hemen iyi doktor araştırması yapmaya başla bence.. annenin, ablanın kuzeninin falan yok mu gittiği b doktor?[/QUOTE]

Aslında ablamın gittiği iyi bir doktor var Serdar ORAL küçükesatta. Bak bu iyi oldu yaa süpperrsinn aklıma getirdin... Ablam oldukça memnundu ama doğuma onun girip girmediğinden emin değilim... Kuzenim hamile aslında doğumu yaklaştı da o özele gitmedi normal hastaneye gitti geldi. Bende öyle olsun istemiyorum özel olsunki her sorunda onunla muhattap oluyum.. Bakalım canım araştırırım artık.

ne guzelmis sizin yaaaa, neyse az kaldi allahima sukur okullar kapandi 1 kac haftaya ben de donuyorum insallah memlekete...Ben daha 1 yillik evliyken askerde olcak nisanlim...turkbayragiaraya yine bi ozlem gircek neyse iliskiye hareket katar die dusuniim bari..:çok üzgünüm:

aaa bak sevindim goguslerin buyumesi ve kilo meselesi hosuma gitti ...:lepi:

kizlar ben kacar, bisiler yiyip temizlik yapicam sonra da taxime gidicem uniden arkadaslarla hasret giderces insallah..Opuldunuz...cokacimcoook

kuzummm ben de eskiden öle biliodum ama benim ablam yaklaşık 2 sene falan kullandı ve şimdi çok sağlıklı 8 aylık bir bebeği var..

bu tip düşünceler için de mutlaka şurayı inceleyin derim
Doum kontrol hap kullanm, hap, OKS (Myralon, Yasmin, Ginera, Diane 35, miranova) - Dr. Kaan Kocatepe

yaaa kızlar bu arada aklıma birşey takıldı... Bu nikah işlemleri için talasemi testi (akdeniz anemisi) istiyorlar. Ben 18-20 yaşlarında kansızlık şikayeti ile bu testi yaptırtmıştı doktorum ve taşıyıcılık var demişti acaba şimdi bi sorun olur mu????? OFFFFFF OFFFF

bencede canım biraz özlemek ii geliyor 3gün görmesem özlüyorum bişeyleri bahane ederek eve getiriryoum yüzünü görmek yetiyor valla çünkü kayınpederinn diziznn dibinden ayrılmaz da ama dün aşkı memnu nişanlımı bile unutdurdu pijaamlrımı giydim uzanıp odamda dizimi izliyorumo aradı ben annmlere meyve bırakıcam haber ver nnmlere 10 dk içinde oardayım dedi tam pijamalrımı çıkarıp annemlere seslenecektim ben diziye bir daldim zil çalınca onn gelecegi aklıma geldi nasıl odadan giyinip çıktığımı bilmiyorum apar topar tabi annmler gece onu görünce şok bi bilseler kızınn şaşkınlığı ayyy nişanlım çok kızdı ama bi dizi için onu unutdum diye

canım seni yanlış bilgilendirmemeyeyim ama doğumda fln önlem olarak iğne fln yapılıyor sanıırm.sağlıklı olsun bebek diye.testler de onun için sanıırm.ama daha iyi bilen varsa konuyu o da söylesin.ben böle bişi duymuştum sanki

canım eşinde de çıkarsa o zaman biraz sorun olabiliyor. ama biz de sadece nişanlıma yapıldı o test.. eğer onda mevcut olsaydı bende de yapılacaktı.. tek tarafın taşıyıcı olması etkilemiyormuş.. bize doktor öle demişti. ama kan verirken yine de söle sen bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…