• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Sağol tatlım bi inceleyim bakayım... Şimdi daha vakti varmış gibi oluyor ama ayarlamak lazımki o vakitsizlikte bi de doktor arayışına geçmeyelim...

yani bildiğim kadarıyla 2 ay önceden kullanmak gerekiyor bu tip ilaçları.. o yüzden biz sanırım haftaya gideceğiz doktora.. ama özel doktora gitmek istemezseniz de aile hekimlikleri ya da aile planlama merkezlerindeki doktorlarda çok yardımcı oluyormuş..

Özel doktorum olsun istiyorum hem hamile kaldığımda da onun takibinde olurum daha güzel olur... Bayan doktorlar daha anlayışlı diyorlar kadın doğumda rahatlık açısından tabii öylede Ankarada tavsiye edilen doktorları araştırmak lazım...

Özel doktorum olsun istiyorum hem hamile kaldığımda da onun takibinde olurum daha güzel olur... Bayan doktorlar daha anlayışlı diyorlar kadın doğumda rahatlık açısından tabii öylede Ankarada tavsiye edilen doktorları araştırmak lazım...

kuzucum bana sorarsan ben erkek doktor taraftarıyım.. kadın doktorlarda da malum evlilik, hamile kalma vs vs olabiliyor.. benim bi arkadaşımın doktoru hamileliği yzünden arkadaşımın doğumuna girmemişti.. hem bi de genelde kadın doktorlar daha az hırslı oluyorlar... benim şahsi kanaatım tabi bu..

Haklısın canım... Nişanlım erkek doktor taraftarı değildi ben o zaman doktora ayıp olmaz diye savunuyordum ama nolcak bilmem. Doktor buldum gidelim desem niye bayan değil der kesin... akannehir

ben biliorum ki... peri kızı arkadaşım benim... mutluluklar hep bizinmle olsuuunnn :nazar:
ayy utandiriosun beni undomiel yaaa...:kedi: amiiin cnm insallah hepimiz mutlu oluruz...
elbisen ayakkabın çantan herşeyin çok güzel çok yakışmış. çok güzel olacaksın canım. kızlar geçen arkadaşım bir dizide izlemiş nikah şekeri yerine nikah fidanları dağıtmışlar. çok hoşuma gitti bu fikir. hem kalıcı bir hediye hemde doğaya katkımız olur. düşünebilirsiniz. ben netten araştırdım biraz bunu yapacağım inşallah
cok sagol cnm ya insallah sac ve makyaj da icime siner...Bu arada kizlar ben dogum kontrol hapi yasmin kullanmayi dusunuyorum...

kuzucum bana sorarsan ben erkek doktor taraftarıyım.. kadın doktorlarda da malum evlilik, hamile kalma vs vs olabiliyor.. benim bi arkadaşımın doktoru hamileliği yzünden arkadaşımın doğumuna girmemişti.. hem bi de genelde kadın doktorlar daha az hırslı oluyorlar... benim şahsi kanaatım tabi bu..
ben de oyle dusunuyorum ya doktorum erkek olmali sanki alanlarinda daha iyi gibiler bayanlara gore..

Haklısın canım... Nişanlım erkek doktor taraftarı değildi ben o zaman doktora ayıp olmaz diye savunuyordum ama nolcak bilmem. Doktor buldum gidelim desem niye bayan değil der kesin... akannehir

alla alla benimki de böle.. nitekim bu doktor ama.. ayrıca zaten muaynelere yanlız girmeleri yasak erkek doktorların. mutlaka yanlarında hemşire ile giriyorlar ya da özel ise doktorunuz senin eşin de girebilir.. ama olası riskleri anlatman lazım bunu müstakbel eşine.. ayrıca kendi de farzı misal ürologa gitse ve doktor kadın olsa sen karışacak mısın ona?

ayy utandiriosun beni undomiel yaaa...:kedi: amiiin cnm insallah hepimiz mutlu oluruz...

cok sagol cnm ya insallah sac ve makyaj da icime siner...Bu arada kizlar ben dogum kontrol hapi yasmin kullanmayi dusunuyorum...

hiiççç utanma kuzum gerçek bunlar ;) hem kayınvalidelerimizden duymak istedikleirmizi biz birbirimize sölüyoruz di mi ama şekercim.. yerimseniben

ben de oyle dusunuyorum ya doktorum erkek olmali sanki alanlarinda daha iyi gibiler bayanlara gore..

kesinlikle senin gibi düşünüyorum bitanemm

alla alla benimki de böle.. nitekim bu doktor ama.. ayrıca zaten muaynelere yanlız girmeleri yasak erkek doktorların. mutlaka yanlarında hemşire ile giriyorlar ya da özel ise doktorunuz senin eşin de girebilir.. ama olası riskleri anlatman lazım bunu müstakbel eşine.. ayrıca kendi de farzı misal ürologa gitse ve doktor kadın olsa sen karışacak mısın ona?
benim mustakbel esim(bu arada nikah haftaya simdiden esim yaptim kendisinikaydirigubbakcemile3)sorun cikarmaz asla bu konuda allaha sukur oyle kiskansa da belli etmez..Ben de aynen...

:ecrin_bebek: canım bizde 26 yaşında oldugum için bebek hemen istiyoruz hiç korunmayı düşünmüyoruz gerçi borç durumunada bağlı bakalım artık hayırlısı neyse o olsun en fazla 5ay falan korunuz diye söylüyordu nişanlım borç bitsin rahat rahat ona zemin hazırlıyalım malum ozamndaha çok masraf olucak

gul'cumm hoşgeldin kuzumm... valla süperiz yine bugün ;) bu arada face de ekleyen arkadaşlar sağolun.. hepinizin fotolarına baktım.. muhteşemsiniz kızlar ;)

bi de kizlar bu dogum kontrol hapini ben ilk bi kac ay kullanmayi dusunuyorum sonrasinda istemiyorum..Yan etkilerini okudum da kulaga hos gelmeyen seyler vardi, nisanlim zaten sana zarari varsa kesinlikle olmas dio...

:ecrin_bebek: canım bizde 26 yaşında oldugum için bebek hemen istiyoruz hiç korunmayı düşünmüyoruz gerçi borç durumunada bağlı bakalım artık hayırlısı neyse o olsun en fazla 5ay falan korunuz diye söylüyordu nişanlım borç bitsin rahat rahat ona zemin hazırlıyalım malum ozamndaha çok masraf olucak

yaşdaşlarım benim.. valla ben kızım olmasını çoook istiyorum.. inşallah ilk bebeğim kız olur :) ehu çaktırmadan doktorumla da konuşucam bunu çünkü bazen beslenme ile değişebiliyormuş bebek cinsiyeti :D artık sizin oğlanlar olursa veririm belki kızımı

cnm ya 26 gec bi yas diil ki ben de 26 yasindayim biz 2 sene dusunmuyoruz, ben istesem bile nisanlim istemio..

gul'cumm hoşgeldin kuzumm... valla süperiz yine bugün ;) bu arada face de ekleyen arkadaşlar sağolun.. hepinizin fotolarına baktım.. muhteşemsiniz kızlar ;)

hoşbulduk canım evet gelinler çogaldıkça dedikodular artıyor dimi. sennde fotoların çok hoş çıkımış canım köpeginde çok seker onu istemeyen ev sahiplerinn hepsine:oklava::oklava:

yok be canım nerde....
hıc ıyı degılım walla bu ev yuzunden kafamı bu ev meselesı dugun tarıhı meselesıyle bozdum
avcılar beledıyesını aradım kadın dıyo en az 3 ay onceden gelmenız lazım ekım sımdıden dolu dıyo
dugun salonlarında bos yer yok ekımde
e kasımda kurban var olmaz
aralıkta cok kısa gelıyo
ay basında kıra alınıyo o zaman konusur heralde kayınpederım
hıc cıkıcakmıs gıbı gelmıo bana o kıracı
cıkıcak olsa ne blım bı hareket olurdu evde
dısardan bakıoruz eve ordan geçerken
hala hersey duruo
balkonda camasır askısı
butun perdeler falan
ne blım ya bosaltmıcakmıs gıbı gelıo
ruyamda gordum askım arıodu evı bosalttılar askım butun duvarları rengarenk boyadım her odamız ayrı renk hadı cık gel dıodu
sonra bı uyandım ruyaymıs
agladım kendı kendıme
:gitme:

oy ne güzel :asigim:

sıkma canını aslıcım herşeyin hayırlısı. inşallah boşaltırlar zaten ondan sonra herşey kendiliğinden gelir bir bakmışsın istediğin tarihte düğün salonundasınopuyorumnanaktan.

Back