ya valla bende istiyorum öyle teyze(
bizde düğünde takılanlarla gidecez maalesf...
Ayy cnm sizin bayya yarıya inmiş,İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik önümüzdeki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:
benimde 18 eylül canım ama benim düğün sende bizim taraflara gelin geliyorsun demek ne güzel allh herzamn mutlu etsin canım inşallh gönlünce olur herşeykaydirigubbakcemile3
Ne güzel 3 kişinin de aynı gün. Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah tüm yuva kuranlara Rabbim huzur mutluluk versin ömür boyu
bizim de öyle 18inde nikah ama 1 hafta sonra başka şehirde düğün, oğlan tarafındahayırlı uğurlu olsun inşallah aynı gün evleniyormuşuz. hazırlıkların ne alemde?
Ayy cnm sizin bayya yarıya inmiş,
ev tutmak ve yerleştirmek kalıyor sanırım sadece :lepi:
biz daha bir yerden başlamadık, hep daha erken diyoruz bakalım, son anda bi sıkışıcaz tam olucak kaydirigubbakcemile3
İzmire gelin gidiyorsun yanii, gerçi İstanbulumu hiç bir yere değişmem ama İzmiri de çok seviyorum ben kaydirigubbakcemile2
Aslıcım, güle güle kuzum, görüşürüz a.s.
aynı kaderi paylaşıyoruz desene canım nişanlım şimdiden dua etmeye başladı vede hesaplamaya başladı bizim 1000 kişilik davetlimiz var fazlası olur ama azı pek olmaz şimdiden muhasebesini tutuyor garibim kalan borçlarımızı kapatalımda gerisi balayında bize yeterde artar diye düşünüyor sırnaşık şey
tatlım bak bu ağvadaki otel çok güzel gözüküyo ben hep gitmek istemişimdir oraya inşallah bigün kısmet olur çok sakin huzur veren biyer bence ağva..
evet izmir de güzel ama severim ben ...Olsun zaten hersey bi an da oluveriyor.Sıkışınca daha bi hızlanıyorsun sanırımm ....Yine de ağırdan alma yavas yavas tadını çıkar.Oldu bitti ye gelmesin dimiiiikaydirigubbakcemile3
meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk
Kızlar benim düğünüm eylül sonunda ve daha ne ev tuttuk ne eşya aldık:S umarım yetişir temmuz gibi düşünüyoruz ev ve eşya için. ama tabiki kına abiyem, gelin aayakkabım hazır ve gelinlik siparişimi verdim diktiriyorum:)) sanki en önemlisi kıyafetmiş gibikaydirigubbakcemile2
kızlar ağva muhabbeti olmuş.. bende burda kalmıştım inanılmaz güzel bi yer tavsiye ederim gideceklereTranquilla Nehir Evi - Ava Hotel, Ava Otel, Ava Motel, Ava Pansiyon
İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik önümüzdeki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:
undo, resimlere bakarken huzur doluyor insan,
çok severim bu tarz yerlerii
fiyat aralıkları nasıldı orda canım? nezaman gitmiştin sen :hulya:
undo, resimlere bakarken huzur doluyor insan,
çok severim bu tarz yerlerii
fiyat aralıkları nasıldı orda canım? nezaman gitmiştin sen :hulya:
inanılmaz bi yer.. ağva deyince ben burayı tek geçerim.. kesinlikle izmir'e yakın olsa dakka bile düşünmem nişanlımı da ikna eder buraya giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?