• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya maddi olarak artık topu bizimkilere attım cnm..zaten ne mobilya ne salon ne kuaför fotocu hiç bişey belli değil oturup bunları ayarlasam iyi olur sanırım ;)

canım o saydıklarını bizim burda erkek evi yapar bizden maddi anlamda bişey çıkmıyor:jeyyar:

bayanssulusmile aslında en güzeli birikim yapabilmek ama nerdeeee, 3 senedir çalışıom daha yeni evlenicek olunca 3 aydır filan biriktirmeye başladım :)

evet cnmmm az kaldı işte bi çok şey artık hazır durumda 3 ay dedğin çoook çabuk geçiyor.Allah herkese bu sıcakta kolaylık versın.Ev hazırlamak çok zor hele de benim gbi ayrı şehirlerde yaşıyorsan...
evet canım çabucak geçecek,
bir yandan hızla geçsin istiyorum, bir yandan uzasın..ailemden ayrı yaşamak zor olucak
düşüncesi bile çok üzüyo..

ayrı şehirler cidden Allah kolaylık versin canım :/
yakın mı şehirler?
gelinliğini hallettin mi, diktiriyor musun?
kına kıyafetin felan..onlar hazır mı olumunekankayizsmile
ne çok soru sordumm kaydirigubbakcemile3

kızlar buarada nişanlımın yanına hastaneye gitdim aşkım bizi düşünerek raporu çok almış yıllık izin istemiş işyeri vermemiş oda 2hafta sonra ameliyat olcak 15 gün fazladan rapor yazdırmış hazırlıklarımız daha hızlı bitecek boşuna korkmuşum bide tavır yapmıştım bitaneme yaa düğün önü koşuışturmadan kaçmak için ameliyatını öne aldın diye ben tam :oklava:

ooy enişteme gurban yaa ne kadar düşünceli işte kuzum bak sende tavır yapmışsın hiç olurmu öyle şey yapma bida öyle bak hasta hasta yinede izin alamadığı halde rapor almış yerimseniben

Aslı senin düğün ne zamandı?

canım 9 ekime yer aldık ama kiracımız evi temmuzda boşaltcakmış sözde boşaltırsa kesn sözleşme yapmaya gitcez salona ama çıkmazsa ertelencek heralde :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar buarada nişanlımın yanına hastaneye gitdim aşkım bizi düşünerek raporu çok almış yıllık izin istemiş işyeri vermemiş oda 2hafta sonra ameliyat olcak 15 gün fazladan rapor yazdırmış hazırlıklarımız daha hızlı bitecek boşuna korkmuşum bide tavır yapmıştım bitaneme yaa düğün önü koşuışturmadan kaçmak için ameliyatını öne aldın diye ben tam :oklava:

geçmiş olsun bu aradaa.s.

Balayı derdi sarmış topiği ... Evliliğe para dayanmıyor. Eşyası , ev tutması , balayı ,düğün ,kına , nikah , gelinlik herşey para ... Allahtan balayımm hediyee oldu bi de onun için masraf yapmıyoruz.
nereye gitceksiniz canım :))

ya maddi olarak artık topu bizimkilere attım cnm..zaten ne mobilya ne salon ne kuaför fotocu hiç bişey belli değil oturup bunları ayarlasam iyi olur sanırım ;)
her işte bir hayır vardır, evdeyken düğün hazırlıklarına konsantre olursun..
herşeyini rahat rahat yetiştirirsin canım :))

evet canım çabucak geçecek,
bir yandan hızla geçsin istiyorum, bir yandan uzasın..ailemden ayrı yaşamak zor olucak
düşüncesi bile çok üzüyo..

ayrı şehirler cidden Allah kolaylık versin canım :/
yakın mı şehirler?
gelinliğini hallettin mi, diktiriyor musun?
kına kıyafetin felan..onlar hazır mı olumunekankayizsmile
ne çok soru sordumm kaydirigubbakcemile3

İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik önümüzdeki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:

İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik için bi daha ki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:

canım senin de 18 eylül sanırım düğün?

Back