• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Tatiliniz süresince iskelemizde güneşlenebilir, balik tutabilir,nehir gezintileri,doga
yürüyüsleri,bisiklet turlari çevre koylara geziler yapabilirsiniz.

Tesisimizin denize uzakligi 400 mt'dir.Nehirde de yüzülebilmektedir.
Özel plaj tercih edecek konuklarımız anlaşmalı olduğumuz özel Kurfallı Plajı'ndan indirimli olarak faydalanabilirler.
Tesisimizde havuz yoktur.

bu arada tree tops park hotele baktim kizlar gusel gorunuyo gercekten az once aradim hatta fiyati soyliyim size hemen deluxe odalari 240 tl imis,digerleri 180 tl..Kisi olarak degil de oda olarak ayarlaniyomus..
kizlar ben yarin burayi arayip rezervasyonumuzu yaptiriyorum napiiim fiyat biraz tuzlu ama 1 gunluk...biz pazar gidicez..

Günaydın kızlar =) Papatya sen gelniliğim hazır demişsin. Nasıl birşey aldın canım?

Günaydın canım.
Ben gelinliğimi diktiriyordum.. Çok acele karar verdiğimi düşündüm çok emin olamadım sanki istediğim gelinlik tam olarak o değildi...B.Köyde kız kardeşimin gelinlikçisine girdik askıdaki bir gelinlik çok dikkatimi çekti.Kırık beyaz kuyruklu etekleri kat kat iniyor ama katları çok kabarık değil bir katı güpürlü bir katı saten ama değişik bir kumaş.Arkasında 3-4 tane taşlı düğmeleri var..Düğmeler bittikten sonra çapraz bağçıklar gelior sonra sırtı v şeklinde tülden aslıları var..Askının tam omuzun üst kısmına gelen yerde taş var..Önü straplez ama dediğim gibi eteğin içindeki tülden aslılar geliyo..Bel kısmı taşlı..Baya işlemeli..Yani giydim içim gitti..Dedim ben bunu kiralamak istiyorum. Kadın zaten kiralık için özellikle yaptıklarını henüz kimsenin kiralamadığını söyledi. Gittiğimiz yer gerçekten kaliteli ve çok ilgileri olan bir yer. Anlaştık..Sözleşmede yaptık..Gelinliğimi benim düğünüme kadar bana saklıyorlar..Ne güzel birşey değil mi. Duvağı provada istediğiniz şekilde yaparız dediler..Kese de istedim. Saçım için gelinliğime uygun çiçek te yapılacak.
Diğer gelinlikçiye kaporada vermişti nişanlım kadına yalan söylemek zorunda kaldım (kardeşimin izmirde düğünü olacağı için bende kendi düğünümde kardeşimin gelinliğini giycem dedim nede olsa benimki ıst.dabilmiyorumkismile) Kadın mırn kırın etti emme tamam veririm ama sonra dedi. Bakalım yarın arayacağım...ınş. sorun çıkartmaz. Nişanlımdan bu kararsızlığım yüzünden bir ton laf yedim haklı olarak.Kendi düğünün olunca herşey mükemmel olsun istiyos ama olamıyor işte bu telaşımız yüzünden :mymeka:

Son düzenleme:
ii bari cnm allahtan tam gun degl onada skur
ben ıznlıym yarn ve pzar
bu aksam bı akrabamn dugunu var
off ısten cık yorgun argın kuafore ordan dugune :((

ayy ne demek canım... ben burayı ilk açtığımda bi tek ben vardım.. çok üzülüodum kimse yok die :( neyseki şimdi çok gelincik olduk :)

ayy canım ilk düğün 2 eylül papatyacığımın düğünü.. ilk anıları paylaşacak gelinimiz o olucak.. sonra hikayelerimizin hepsini dinleyeceksin sende kuzucuummm

Hayatım ilk dünya evine giren ben olarak merak etmeyin neler yaşadığımı paylaşacağım..Lakin düğünüm 19 Eylül 'de şekerim..Nişanlım diyorki imzayı attık mı eşimsin işte kimse karışamaz artık gider evimizde kalırız diyor yaa hay allahım :utangac:Bende oldu göslerim doldu dedimlülülülülülü

Günaydın canım.
Ben gelinliğimi diktiriyordum.. Çok acele karar verdiğimi düşündüm çok emin olamadım sanki istediğim gelinlik tam olarak o değildi...B.Köyde kız kardeşimin gelinlikçisine girdik askıdaki bir gelinlik çok dikkatimi çekti.Kırık beyaz kuyruklu etekleri kat kat iniyor ama katları çok kabarık değil bir katı güpürlü bir katı saten ama değişik bir kumaş.Arkasında 3-4 tane taşlı düğmeleri var..Düğmeler bittikten sonra çapraz bağçıklar gelior sonra sırtı v şeklinde tülden aslıları var..Askının tam omuzun üst kısmına gelen yerde taş var..Önü straplez ama dediğim gibi eteğin içindeki tülden aslılar geliyo..Bel kısmı taşlı..Baya işlemeli..Yani giydim içim gitti..Dedim ben bunu kiralamak istiyorum. Kadın zaten kiralık için özellikle yaptıklarını henüz kimsenin kiralamadığını söyledi. Gittiğimiz yer gerçekten kaliteli ve çok ilgileri olan bir yer. Anlaştık..Sözleşmede yaptık..Gelinliğimi benim düğünüme kadar bana saklıyorlar..Ne güzel birşey değil mi. Duvağı provada istediğiniz şekilde yaparız dediler..Kese de istedim. Saçım için gelinliğime uygun çiçek te yapılacak.
Diğer gelinlikçiye kaporada vermişti nişanlım kadına yalan söylemek zorunda kaldım (kardeşimin izmirde düğünü olacağı için bende kendi düğünümde kardeşimin gelinliğini giycem dedim nede olsa benimki İst.dabilmiyorumkismile) Kadın mırn kırın etti emme tamam veririm ama sonra dedi. Bakalım yarın arayacağım...İnş. sorun çıkartmaz. Nişanlımdan bu kararsızlığım yüzünden bir ton laf yedim haklı olarak.Kendi düğünün olunca herşey mükemmel olsun istiyos ama olamıyor işte bu telaşımız yüzünden :mymeka:

günaydın canım hoşgeldin
işte herşey nasip kısmet
amann bu erkekler böyle benimkide böyle boşver he de geç kaydirigubbakcemile3
içine siniyosa eğer giydiğin zaman seni heyecanlandırabiliyosa işte bu diyosa o gelinliği almalısın tabiki
inşallah kaporanıda geri alırsın önceki yerden
ne kadara kiraladın canım

Hayatım ilk dünya evine giren ben olarak merak etmeyin neler yaşadığımı paylaşacağım..Lakin düğünüm 19 Eylül 'de şekerim..Nişanlım diyorki imzayı attık mı eşimsin işte kimse karışamaz artık gider evimizde kalırız diyor yaa hay allahım :utangac:Bende oldu göslerim doldu dedimlülülülülülü

hehe uyanık enişte kaydirigubbakcemile3

benimkide dün akşam gece yattık telde konuşuyoruz
yarın akşam bu saatlerde yine gece yatağımızda yatarken
sana müjdeli bi haber vericem dedi
ama sakın gündüz bişi sorma dedi
çatlıyorum şu an meraktan :D :D

günaydın canım hoşgeldin
işte herşey nasip kısmet
amann bu erkekler böyle benimkide böyle boşver he de geç kaydirigubbakcemile3
içine siniyosa eğer giydiğin zaman seni heyecanlandırabiliyosa işte bu diyosa o gelinliği almalısın tabiki
inşallah kaporanıda geri alırsın önceki yerden
ne kadara kiraladın canım

Evet tamda dediğin gibi bir giydim heyecanlandım..Hemencik karar verdim.Kiralık için ilk başta 1400 dedi sonrasında 1200 e anlaştık..Bahalı geldi sonuçta dikim değil ama o yerlerde hep öyle..Çok ısrarda etmedim anlaştık işte..

benimkide dün akşam gece yattık telde konuşuyoruz
yarın akşam bu saatlerde yine gece yatağımızda yatarken
sana müjdeli bi haber vericem dedi
ama sakın gündüz bişi sorma dedi
çatlıyorum şu an meraktan :D :D

Nedir acaba..Çok istediğin birşeyin haberi olabilir mi?? İyide neden gece..Hımmm vardır bir bildiği hadi bakalım geceyi beklekaydirigubbakcemile3

Nedir acaba..Çok istediğin birşeyin haberi olabilir mi?? İyide neden gece..Hımmm vardır bir bildiği hadi bakalım geceyi beklekaydirigubbakcemile3

canım bilemiyorum nedir acaba söyleyeceği şey çatlıyorum şu an olduğum yerde :roflol: inş beklediğim haberdir :Saruboceq: kiracı evi boşalttı artık düğün günü alabiliriz desin artık nolur nolur nolurrrr :Saruboceq: gündüz pek telefonlaşamıyoruz konuşuyoruz ama öyle işyerinde problem oluyo pek rahat olamıyoruz 2mizde..o yüzden en güzeli sakin sakin gece konuşmak bizim için..o bakımdan yani aklinialirimsmile

Evet tamda dediğin gibi bir giydim heyecanlandım..Hemencik karar verdim.Kiralık için ilk başta 1400 dedi sonrasında 1200 e anlaştık..Bahalı geldi sonuçta dikim değil ama o yerlerde hep öyle..Çok ısrarda etmedim anlaştık işte..

1200 evet kiralık için ve hazır bi model için banada pahalı geldi ama nişanlın onayladıysa sende çok beyendiysen sorun yok cnm yerimseniben

Arkadaşlar günaydın

bende topiği yeni farkedenlerdenim. Benim düğün tarihimde 4 ekim pazartesi.... Ve inananın hiçbir hazırlığımız yok. Sizin yaptıklarınızı hazırlıklarınızı okudukça iyice telaşlandım. Biz herşeye temmuzda başlayacağız ve ramazan dolayısıyla 1 ayda halletmemiz lazım. Zaten bayramdan sonrada fazla bi gün kalmayacağından o süredede ancak eksiklerin tespiti felan olacaktır.

Nasıl yapılacak nasıl tamamlanacak offf offf

Back