Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt tatlım adanadayım bizde alanyaya gidecezde ama tek bi yerdemi dururuz gezermiyiz daha bilmiyorum:))
bencede kişi başı oldunu sanmıyorum ben.
canım oda fiyatıdırya ,çünkü kişi başı olsa 200 oluyo , yani 200 oraya gideceğine akdeniz egeye gidersin dimi, onlarda fiyatları öle ayarlamıştır bence oda fiyatıdır gülüm süprizzzzz
Slm kızlarr... Hazırlıklar ne alemde bakalımmm?
Kızlar benim düğünüm eylül sonunda ve daha ne ev tuttuk ne eşya aldık:S umarım yetişir temmuz gibi düşünüyoruz ev ve eşya için. ama tabiki kına abiyem, gelin aayakkabım hazır ve gelinlik siparişimi verdim diktiriyorum:)) sanki en önemlisi kıyafetmiş gibikaydirigubbakcemile2
meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk
aa tatlım üzüldüm ya ne iş yapıyodunuz kendi yerinizimi kapattınız?kariyerede girebilirisn bu arad orda çok ilan var gazetelerdede baya oluyo..
aslında ihtiyacın yoksa hiç başlama derim işe düğün dönemi yoğun geçiyo kafana göre rahat rahat yaparsın işlerini çalışırken çok zor oluyo çünkü..
evet cnm baya yoğun olacak bakalım herkes öyle söylüyo ama alışkın değilim ya ondan galibaa içim rahat değil
sen kaçta işe geliyosun kaçta çıkıyosun canım
valla maaşımı tam alabilsem ben geç çıkmayada razıyım (
hoşgeldin tatlım :1hug: tebrik ederim öncelikle a.s.
zamanla herşey hallolur canım biz onuda yapmadık
bence en önemlisi gelinliğin
onuda halletmişsin zaten
evi beyeniceksin tutucaksın eşyalarda öyle zaten
temmuzdada onu halledersiniz
zaten güzel olan otellerin anca resimlerine bakıyoruz ki öylede yapacaz heralde bu gidişle
napsak çadır falanmı kursak kızlar
canım benim çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallh daha ii işler bulursun allh gönlüne göre versin arkadaşlarında dediği gibi eger maddi anlamda sıkıntı içinde değilsen bencede çalışma düğün döneminde çok rahat halledersin işlerini benim çalışma saatlerim uygun ve hafta sonu 2gün tail olmasına ragmen çok sıkışlıyorum çok sitresli oluyor allh yardımcın olsun
hoşbulduk teşekkürler bi yandan çalıştığım için hemen cevap veremedim. umarım dediğin gibi olur tatlım şimdiden bi telaş sardı beni ya du bakalım
haklısın aslıcam valla bende maaşımı düzgün alamıyorum hep geç veriliyor yada tam almıyorum çalışmaa saatlerinn uygun olması bazen işe yaramıyor bende 9da iş başı yapıyorum akşam 5.30_6 gibi çıkıyorum hafta sonu 2gün tatil ama paramı düzgün alsam daha çok calışmayada razıyım allh hepimizin yardımcısı olsun
Balayı derdi sarmış topiği ... Evliliğe para dayanmıyor. Eşyası , ev tutması , balayı ,düğün ,kına , nikah , gelinlik herşey para ... Allahtan balayımm hediyee oldu bi de onun için masraf yapmıyoruz.