• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya valla bende istiyorum öyle teyze:((
bizde düğünde takılanlarla gidecez maalesf...

aynı kaderi paylaşıyoruz desene canım nişanlım şimdiden dua etmeye başladı vede hesaplamaya başladı bizim 1000 kişilik davetlimiz var fazlası olur ama azı pek olmaz şimdiden muhasebesini tutuyor garibim kalan borçlarımızı kapatalımda gerisi balayında bize yeterde artar diye düşünüyor sırnaşık şey

İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik önümüzdeki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:
Ayy cnm sizin bayya yarıya inmiş,
ev tutmak ve yerleştirmek kalıyor sanırım sadece :lepi:
biz daha bir yerden başlamadık, hep daha erken diyoruz bakalım, son anda bi sıkışıcaz tam olucak kaydirigubbakcemile3

İzmire gelin gidiyorsun yanii, gerçi İstanbulumu hiç bir yere değişmem ama İzmiri de çok seviyorum ben kaydirigubbakcemile2

Aslıcım, güle güle kuzum, görüşürüz a.s.

benimde 18 eylül canım ama benim düğün sende bizim taraflara gelin geliyorsun demek ne güzel allh herzamn mutlu etsin canım inşallh gönlünce olur herşeykaydirigubbakcemile3

Ne güzel 3 kişinin de aynı gün. Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah tüm yuva kuranlara Rabbim huzur mutluluk versin ömür boyu

kızlar görüşürüz benimde mesaim bitdi kayınvalidem geldi çarşıya çıkıyoruz kendinize ii bakın akşam müsait olursam girerim hepinizi kocaman öptumkaydirigubbakcemile3

Ayy cnm sizin bayya yarıya inmiş,
ev tutmak ve yerleştirmek kalıyor sanırım sadece :lepi:
biz daha bir yerden başlamadık, hep daha erken diyoruz bakalım, son anda bi sıkışıcaz tam olucak kaydirigubbakcemile3

İzmire gelin gidiyorsun yanii, gerçi İstanbulumu hiç bir yere değişmem ama İzmiri de çok seviyorum ben kaydirigubbakcemile2

Aslıcım, güle güle kuzum, görüşürüz a.s.

evet izmir de güzel ama severim ben ...Olsun zaten hersey bi an da oluveriyor.Sıkışınca daha bi hızlanıyorsun sanırımm ....Yine de ağırdan alma yavas yavas tadını çıkar.Oldu bitti ye gelmesin dimiiiikaydirigubbakcemile3

aynı kaderi paylaşıyoruz desene canım nişanlım şimdiden dua etmeye başladı vede hesaplamaya başladı bizim 1000 kişilik davetlimiz var fazlası olur ama azı pek olmaz şimdiden muhasebesini tutuyor garibim kalan borçlarımızı kapatalımda gerisi balayında bize yeterde artar diye düşünüyor sırnaşık şey

oo maşallah 1000 kişi gelirse yaşarsınız yan:))bizde en fazla 200 kişi:(( gerçi keşke gelenlerin hepsi taksa şöyle güzel bişeler o bile yeterde nerdeeeee
kızlarr altının fiyatıda aldı başını gidiyor yaa düşmesi gerek bizim düğünlereki millet taksın yoksa kimse doğru düzgün takmaz::olmaz: dua edelimmmmmmmmm:))

evet izmir de güzel ama severim ben ...Olsun zaten hersey bi an da oluveriyor.Sıkışınca daha bi hızlanıyorsun sanırımm ....Yine de ağırdan alma yavas yavas tadını çıkar.Oldu bitti ye gelmesin dimiiiikaydirigubbakcemile3

1-2 haftaya gelinlik bakmaya başlarım canım
önce gelinlik :1:

görüşürüz gul1984,
iyi gezmeler, alışverişler size olumunekankayizsmile

uğurlama komitesi başkanı oldum bugün kaydirigubbakcemile3

meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk

selam canımm.. çok üzüldüm işin ile ilgili duruma.. umarım en kısa zamanda istediğin gibi bi iş bulursun kuzumm..

Kızlar benim düğünüm eylül sonunda ve daha ne ev tuttuk ne eşya aldık:S umarım yetişir temmuz gibi düşünüyoruz ev ve eşya için. ama tabiki kına abiyem, gelin aayakkabım hazır ve gelinlik siparişimi verdim diktiriyorum:)) sanki en önemlisi kıyafetmiş gibikaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım.. ama düğün tarihini bizimle paylaş istersen gelin listemize seni de alalım ;) hep beraber gün sayıyoruz artık

kızlar ağva muhabbeti olmuş.. bende burda kalmıştım inanılmaz güzel bi yer tavsiye ederim gideceklereTranquilla Nehir Evi - Ava Hotel, Ava Otel, Ava Motel, Ava Pansiyon

kızların verdiği bu link hala açık bakıyorum, bayıldım buraya :asigim:
Agva Tree Tops Park Hotel

senin tavsiye ettiğin yeri de inceliycem şimdi canım,
ağva uygun benim için, bizim balayımız 1 hafta süremeyeceği için ancak 3-4 gün olucak ve yakın olduğu için ağva olabilir bence..
Nişanlıma da danışıcam hafta sonu, o Alanya istiyor
off inş 1 haftaya uzatırız balayını.. nişanlım izin alabilirse iş yerinden :(((

undo, resimlere bakarken huzur doluyor insan,
çok severim bu tarz yerlerii
fiyat aralıkları nasıldı orda canım? nezaman gitmiştin sen :hulya:

İstanbul da ben izmirde müstakbel eşimm oturuyor.Şuan izmirde onlardayım.Kına kıyafetim hazır ama abiye elbise henuz almadım.Gelinlik önümüzdeki hafta dikilmeye başlanacak.Foto hazır , ev eşyaları hazır eee bende hazırımm daha nolsunn?sırnaşık şey:asigim:

kuzumm evlenince nerde yaşayacaksınız peki??

undo, resimlere bakarken huzur doluyor insan,
çok severim bu tarz yerlerii
fiyat aralıkları nasıldı orda canım? nezaman gitmiştin sen :hulya:

kuzum ben 2005 yazında gitmiştim inanılmaz huzurlu ve romantik bi yer.. akşamları bahçede iki kişilik hamaklar falan kuruyorlar. mükemmel bi yer.. bi de kalınan yerler bungalovlar olduğu çin kendi evinmiş gibi oluyooo

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar 7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül ekim gelinleri hihoyyyt

Son düzenleme:
inanılmaz bi yer.. ağva deyince ben burayı tek geçerim.. kesinlikle izmir'e yakın olsa dakka bile düşünmem nişanlımı da ikna eder buraya giderim :)

inanılmaz bi yer.. ağva deyince ben burayı tek geçerim.. kesinlikle izmir'e yakın olsa dakka bile düşünmem nişanlımı da ikna eder buraya giderim :)

aynen cnm sen yine daha yakınsın ben taa adanadan oraya gidemem ne yazıkki ama bigün mutlaka gtmeyi isterim inşallah:)):1rolleyes:

Ama neden Ksımda yok :sinifsinif: Kasım yoksa 7 Kasımda Ekimden sayılmazmııı??delikafadulden Bende gelmek istiyorummm

Back