• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar ben çıkıyorum nişanlımla mutfak dolaplarına bakacaz ordan da lazere... Dolap konusunda önerileri olan varsa lütfen bana özel mesaj atabilir mi? Size iyi günler kendinize iyi bakın.

Heavencim iki davetiye de çok güzel :))
undomiel'in de davetiyesini de çok beğendim, çok zarif :))

Yeni alınan eşyalar hayırlı olsun, geçmişe çok bakamadım
bu aralar havalardan mı ne, canım acaip sıkılıyor. Sanki hiç bir şey istediğim gibi olmiycak felan düşüncelerine kapılıyorum
Evlilik öncesi psikolojisi olsa gerek boshayallersmile

Bu arada yüzükten felan bahsedilmiş ama ben yüzük resmi felan göremedim baktığım bir-kaç sayfa gerilerde :))

Selam herkese a.s.

canim ayni düsünceye bende kapiliyorum buara..
sizdede oluyo mu kizlar?gün yaklastikca bendeki panik artiyor..ümitsizlik artiyor.hicbirsey istedigim gibi oolmicakmis hissine kapiliyorum.aslinda bunu gerektirecek bir durumda yok ortada..nisanlim saolasun elinden geleni yapiyor.ama bi rahatliyamiyorum eyvahedigeldismile

hepinizin yeni aldiklariniz hayirli olsun..

kolay gelsin canım.internetten pahalı gözükebilir pazarlık falan yapılır makul bişiye iner dertlenme şeker.

Canım beğendiğim 140 tl idi. Bana göre normal ama... Nişanlım 100 tl lik bişey olsun dediydi... Bakalım daha belli değil 3-5 kuruş için kırmaz beni yaa... Davetiye seçerken netleşir artık...

FE.OZ, gul1984 hoşgeldınızz kızlar

hoşbulduk canım geriye dönüp okuyayım dedim çok zamn geçtı nasılsınız yüzügünde çokgüzelmiş canım benimde taşlı atasayın nazar serilerinde n çok begenerek aldık düğünde değiştirmeyi düşünmüyoruz:teytey:

delicious alyansın çok güzel canım allh bir ömür boyu mutlulugunuzu bozamasın allh tamamını erdirsin
heavencim yayatk odası takımına bayıuldım gerçekten çok sık verdiğin parayada değer iyi günlerde kullanın inşallh

Ashkmelegi yüzükleriniz gerçekten çok hoşmuş... Bende tamtur istiyorum alyansımdan ayrı olarak... Tektaşım var alyansım var şimdi sırada tamtur var... Çok güzel duruyor ama yaaa

Canım beğendiğim 140 tl idi. Bana göre normal ama... Nişanlım 100 tl lik bişey olsun dediydi... Bakalım daha belli değil 3-5 kuruş için kırmaz beni yaa... Davetiye seçerken netleşir artık...

aynen öle bi orta yol bulursunuz içinize sinen olsun da
hoşgeldin gül cüm bu arada

Kızlar ben çıkıyorum nişanlımla mutfak dolaplarına bakacaz ordan da lazere... Dolap konusunda önerileri olan varsa lütfen bana özel mesaj atabilir mi? Size iyi günler kendinize iyi bakın.

kolay gelsin canım umarım işlerin rast gider. (100.mesajımı da yazdım sonundaa)

kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım

kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım

yoo tatlım tek bi denemeye bile gitmedim.nereye diktireceğim bilem belli değil.annem bile kalk da bakalım demiyor.ben de ikna edebilirsem benimkini yarın ya da cuma bi bakalımmm gelinlikçilere diyorum sora anneleri götürelim diyorum ama işim var diye sallıyor.heralde benim en son çığlık atmamı bekliyor sempatiksalakcinni

Güzelim moralini bozma bende senin durumundayım hiçdeee dert etmiyorum... Bırak herhangi bi gelinliği denemeyi aklımda model bile yok düşün artık... Ama rahatım :roflol:

Arkadaşlarım artık dalga geçiyor gelinlik baktın mı diyorlar her seferinde hayır yanıtını alınca artık cevap almak yerine o da ne diyceksin diyorlar...

kızlar bakın yatak odam da bu olucaaakkk nasıılll sizceee

71628ytkcarmen.jpg

dogtasincarmenserisi7.png

dogtasincarmenserisi8.png

Çok güzel yatak odası canım, çok beğendim. Bi de ilk davetiye daha güzel canım. opuyorumnanaktan

şekerler ben de alyansımı profile ekledim bi bakar mısınız? fikirlerinizi bekliyorum

Seninde alyanslar süpermiş canım. opuyorumnanaktan

ya kızlar bişi soracağım.ay çok cahilim bu konularda. :).
şimdi sözde yüzük takıyoruz ya.düğünde bana tamtur alyans alınsın istiyorum öle olacak sanırım ama.erkek sözde takılanı sol parmağına takacak öle mi olacak yoksa tamtur haricinde bir örnek erkeğe ve kıza alyans da mı alınır?ay kafam karıştı bi aydınlatın

Bizde söz yüzüğü var, bi de nişan yüzüğü var. Gerçi nişanlımın söz yüzüğü parmağında değil, sadece nişan yüzüğünü takıyo. Nikah için bana tek taş alınıcak, o yüzüğünü diğer parmağına geçiricek. ıki yüzük komik durur diye düşündüm ben. O yüzden böyle yapmayı düşünüyoruz biz canım. zemuszemus

Canım ben erkenden yaptırmak zorunda olduğum için, şimdiden başladık provalara falan. Annemle gidiyorum ben, nişanlıma göstermek istemiyorum ama her an fikrim değişebilir. sempatiksalakcinni Yani geç kaldığını falan düşünme. Benim kızkardeşim Ağustosta doğum yapacağı için doğumdan önce onun yanına gidicez, doğumdan sonra da yanında biraz kalıcaz. Gelinlik için gelemem, o yüzden işte erkenden yaptırmaya başladım ben. olumunekankayizsmile

soulmate cim öncelikle hayırlı olsun teyze oluyorsun ha :)
yüzük konusunda da hep olduğu gibi sayenizde kafamda netleşti bana bir tamtur alınsın yeter o zaman

soulmate cim öncelikle hayırlı olsun teyze oluyorsun ha :)
yüzük konusunda da hep olduğu gibi sayenizde kafamda netleşti bana bir tamtur alınsın yeter o zaman

Teşekkür ederim canım, ama ikinci teyze oluşum olucak kısmetse. Bi erkek yeğenim var ablamdn, bide kızkardeşimden kız yeğen geliyor. boshayallersmile O yüzden herşeyimi şimdiden halletmeye çalışıyorum ki, bi aksilik çıkmasın. opuyorumnanaktan

canım kızsanda nişanlına yansıtma, gereksiz tatsızlık yaşamayın :/
sonuçta sağlık bu, en önemlisi nişanlının kendini toparlaması.
Kuzenlerinle yada annenle felan gitsen gelinlikçiye
(ben gelsede götürmüyorum nişanlımı, görmesin beni düğünden önce.. düğünde görücem şaşkın yüz ifadesini inş :1:)
canim ayni düsünceye bende kapiliyorum buara..
sizdede oluyo mu kizlar?gün yaklastikca bendeki panik artiyor..ümitsizlik artiyor.hicbirsey istedigim gibi oolmicakmis hissine kapiliyorum.aslinda bunu gerektirecek bir durumda yok ortada..nisanlim saolasun elinden geleni yapiyor.ama bi rahatliyamiyorum eyvahedigeldismile

hepinizin yeni aldiklariniz hayirli olsun..
bayılıyoruz kendimize sorun çıkartmaya
sorun yokken de takıcak bişi arıyoruz biz :1:
herşey güzel geçicek hepimiz için, hiç bir eksiğimiz felan kalmiycak pozitif düşünmek lazım aslındaa :dance: :1hug:

soulmate84, ben kaçırdım bebiş haberini galiba
şimdi bu sayfada gördüm tebrikleri
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız kardeşine a.s.

meltemcim canım senin düğün tarihin ne zaman hayatım nerede olucak düğünün bizimkiyle aynı mı yoksa

Back