Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heavencim iki davetiye de çok güzel :))
undomiel'in de davetiyesini de çok beğendim, çok zarif :))
Yeni alınan eşyalar hayırlı olsun, geçmişe çok bakamadım
bu aralar havalardan mı ne, canım acaip sıkılıyor. Sanki hiç bir şey istediğim gibi olmiycak felan düşüncelerine kapılıyorum
Evlilik öncesi psikolojisi olsa gerek boshayallersmile
Bu arada yüzükten felan bahsedilmiş ama ben yüzük resmi felan göremedim baktığım bir-kaç sayfa gerilerde :))
Selam herkese a.s.
FE.OZ, gul1984 hoşgeldınızz kızlar
kolay gelsin canım.internetten pahalı gözükebilir pazarlık falan yapılır makul bişiye iner dertlenme şeker.
FE.OZ, gul1984 hoşgeldınızz kızlar
Canım beğendiğim 140 tl idi. Bana göre normal ama... Nişanlım 100 tl lik bişey olsun dediydi... Bakalım daha belli değil 3-5 kuruş için kırmaz beni yaa... Davetiye seçerken netleşir artık...
Kızlar ben çıkıyorum nişanlımla mutfak dolaplarına bakacaz ordan da lazere... Dolap konusunda önerileri olan varsa lütfen bana özel mesaj atabilir mi? Size iyi günler kendinize iyi bakın.
aynen öle bi orta yol bulursunuz içinize sinen olsun da
hoşgeldin gül cüm bu arada
hoşbulduk canım nasılsın
kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım
kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım
kızlar bakın yatak odam da bu olucaaakkk nasıılll sizceee
![]()
![]()
![]()
şekerler ben de alyansımı profile ekledim bi bakar mısınız? fikirlerinizi bekliyorum
ya kızlar bişi soracağım.ay çok cahilim bu konularda. :).
şimdi sözde yüzük takıyoruz ya.düğünde bana tamtur alyans alınsın istiyorum öle olacak sanırım ama.erkek sözde takılanı sol parmağına takacak öle mi olacak yoksa tamtur haricinde bir örnek erkeğe ve kıza alyans da mı alınır?ay kafam karıştı bi aydınlatın
soulmate cim öncelikle hayırlı olsun teyze oluyorsun ha :)
yüzük konusunda da hep olduğu gibi sayenizde kafamda netleşti bana bir tamtur alınsın yeter o zaman
canım kızsanda nişanlına yansıtma, gereksiz tatsızlık yaşamayın :/kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım
bayılıyoruz kendimize sorun çıkartmayacanim ayni düsünceye bende kapiliyorum buara..
sizdede oluyo mu kizlar?gün yaklastikca bendeki panik artiyor..ümitsizlik artiyor.hicbirsey istedigim gibi oolmicakmis hissine kapiliyorum.aslinda bunu gerektirecek bir durumda yok ortada..nisanlim saolasun elinden geleni yapiyor.ama bi rahatliyamiyorum eyvahedigeldismile
hepinizin yeni aldiklariniz hayirli olsun..