• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yoo tatlım tek bi denemeye bile gitmedim.nereye diktireceğim bilem belli değil.annem bile kalk da bakalım demiyor.ben de ikna edebilirsem benimkini yarın ya da cuma bi bakalımmm gelinlikçilere diyorum sora anneleri götürelim diyorum ama işim var diye sallıyor.heralde benim en son çığlık atmamı bekliyor sempatiksalakcinni

senin ne zmandı düğün canımgelinler çok olunca aklımda tutamıyorum . ben bakmaya gitmediğimize değilde inan bikez bile sormuyor kimse ona çok kızıyorum ben biraz topluyum hazır geli,nlikler hep 38 beden ben 42 beden giyiyorum yani hazır gelinlik bulmam inkansız şimdiden karar verip başlamamız lazımki yetişsin ama kimsenn umrunda değil sinirle zayıflatma moduna girdiler galiba mafoldumben

soulmate hayırlı olsun küçük yeğen :emir_bebek: Allah analı babalı büyütsün..

kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım

Canım benim de gelinlik işi henüz duruyor ama ben de bir an önce hallolsun istiyorum..

Heaven 1.davetiye şık ,2.davetiye de şeker bişey.. Ben olsam 1.sini seçerdim :) Takımların da çok zarifmiş

Delicious alyansını çok beğendim ,hayırlı olsun :nazar:

Askmeleği senin alyansta gerçekten çok şıkmış :nazar:

Undomielcim ben senin davetiyeni kaçırdım hangi sayfadaydı canım

Güzelim moralini bozma bende senin durumundayım hiçdeee dert etmiyorum... Bırak herhangi bi gelinliği denemeyi aklımda model bile yok düşün artık... Ama rahatım :roflol:

Arkadaşlarım artık dalga geçiyor gelinlik baktın mı diyorlar her seferinde hayır yanıtını alınca artık cevap almak yerine o da ne diyceksin diyorlar...

yani aynı durumdayım bende her gören eee gelinlik işini ne yaptınız ayarladınızmı bu soruyu duymaktan bıktım artık soranlara çok güzel bi gecelik aldım ogün gecelişğimi giycem diyorum eve gidince ugraşmıyayım dye dıyorum susuyor kızlar dalgaya alıyorum ama içim içimi yiyor inan yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı nişanlımda ne oluyor sana çokmu cekirdek yiyorsun yada ergenliğe yenimi girmeye başladın diyor sinirden kriz geçiriyorum umrunda değil

soulmate 84 canım annemlerle gidersem eger onlar benim begendiğimi alırlar yaptırılar sorun olmaz ama nişanlımında görmesi lazım malum türk erkegi yaa acıklığını kapalılığını bakcakmış

senin ne zmandı düğün canımgelinler çok olunca aklımda tutamıyorum . ben bakmaya gitmediğimize değilde inan bikez bile sormuyor kimse ona çok kızıyorum ben biraz topluyum hazır geli,nlikler hep 38 beden ben 42 beden giyiyorum yani hazır gelinlik bulmam inkansız şimdiden karar verip başlamamız lazımki yetişsin ama kimsenn umrunda değil sinirle zayıflatma moduna girdiler galiba mafoldumben

yani aynı durumdayım bende her gören eee gelinlik işini ne yaptınız ayarladınızmı bu soruyu duymaktan bıktım artık soranlara çok güzel bi gecelik aldım ogün gecelişğimi giycem diyorum eve gidince ugraşmıyayım dye dıyorum susuyor kızlar dalgaya alıyorum ama içim içimi yiyor inan yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı nişanlımda ne oluyor sana çokmu cekirdek yiyorsun yada ergenliğe yenimi girmeye başladın diyor sinirden kriz geçiriyorum umrunda değil

ay kıyamamm canım ya...anlıyorum ben seni.benimm de annem falan tınlamıyor.daha var vaktimizi.benim 13 eylül inşallah.gelinlikler 1 ay önceden dikilir dertlenme sen istiyorsan diyet yap ama kimse diyor diye değil.kendin isiyorsan 1 ay kala da başlarsın provalara.nişanlın da nasısa hallolur diye dertlenmiyordu ne bilsin gelinliğin bizler için ne önemli olduğuunu

ay kıyamamm canım ya...anlıyorum ben seni.benimm de annem falan tınlamıyor.daha var vaktimizi.benim 13 eylül inşallah.gelinlikler 1 ay önceden dikilir dertlenme sen istiyorsan diyet yap ama kimse diyor diye değil.kendin isiyorsan 1 ay kala da başlarsın provalara.nişanlın da nasısa hallolur diye dertlenmiyordu ne bilsin gelinliğin bizler için ne önemli olduğuunu

canım sitresten yemek falan bişey yiyemiyum kiloda veridim ama yinede o gelinliklerin içine sıgmamm imkansız mutlaka dikilcek düğünden 1.5 önce gelin demişti kızlar ona göre düğüne 1hafta kala daraltma falan olcaksa tekrar gönderilir deiler malum düğün sezonu eylül çok sıkışıklar biz daha modeli bile kesinleştirmedik ama inan onlar gel çıkalım gelinliğe bakalım demeden ben bişey demicem artık

nektarcım çok şükür iyi artık enişteniz ama nazı bitmedi bugün işyerime kadar yürüyerek geldi normal dolaştık gelinlikleregde göz atalım dedim ama beyefendi kendin dolaşsana yada annenlerle baksana onları diyor bende kızdım farkındaysan biz evleniyoruz seninle evleniyorrum yanımda senin olmanı istiyorum annemi istemiyorum huyunu biliyorum çünkü ben begenicem burasını şöyle yaptır orasını kapatdır ne kadar karışamm gelinliğini istediğin gibi al desede şimdi şimdi yorum yapmaya başladı

soulmate84, ben kaçırdım bebiş haberini galiba
şimdi bu sayfada gördüm tebrikleri
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız kardeşine a.s.

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

soulmate hayırlı olsun küçük yeğen :emir_bebek: Allah analı babalı büyütsün..

Teşekkür ederim canım, amin. opuyorumnanaktan

soulmate 84 canım annemlerle gidersem eger onlar benim begendiğimi alırlar yaptırılar sorun olmaz ama nişanlımında görmesi lazım malum türk erkegi yaa acıklığını kapalılığını bakcakmış

Benimkide öyle işte ama ben diyorum kapalı falan, yani açıkta değil zaten. Ama düğün günü gelinliğin açıklığına takılacaklarını sanmıyorum, o heyecanla akılları orda olmaz. sempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınız...

Selam canım, sen nasılsın? İyi olmaya çalışıyoruz biz. kaydirigubbakcemile3

aslıcım gül dertli.bizim ikimizin de gelinliği henüz piyasada yok da :)
gülcüm canım benim.niye öle kendini yiyip bitiriyorsun.allah a şükür sağlığımız yerinde.inan bana gecikmedik.ben seni anlıyorum kimsenin önemsememesi seni bunaltmış ama işte herkes senin gibi düşünemez.ben de bi ara mutfak eşyalarım falan alınırken ne üzülmüştüm.annem gel de alalım bi bakalım demedi diye sora düşündümmm amannnnnnnnnnnnn sanki eksik mi gideceğim nasısa alınacak yapılacak.herşey olur.1 2 haftaya çıkarız gelinliğe normal zamanı da bu.üzülme sen.

slm aslıcım ben biraz dertyliyim gelinlik bakamıyorz daha enişteniz tam sopalıkta kızlara onu şikayet ediyordum:oklava::oklava: sen nasılsın

slm tatlım hayırdır neden bakamıyosunuz acelesı yok falanmı dıyo yoksa enıste malum erkekler hep ole der ya akannehir ben ıyı olmaya calısıyorum canım kafama takmamaya calısıyorum ertelencek ıste bellı yanı ekım kasım cok zor :gitme: stresten hala regl bıle olamadm wlla

gülcüm canım benim.niye öle kendini yiyip bitiriyorsun.allah a şükür sağlığımız yerinde.inan bana gecikmedik.ben seni anlıyorum kimsenin önemsememesi seni bunaltmış ama işte herkes senin gibi düşünemez.ben de bi ara mutfak eşyalarım falan alınırken ne üzülmüştüm.annem gel de alalım bi bakalım demedi diye sora düşündümmm amannnnnnnnnnnnn sanki eksik mi gideceğim nasısa alınacak yapılacak.herşey olur.1 2 haftaya çıkarız gelinliğe normal zamanı da bu.üzülme sen.

oy kıyamam ben sıze ya kaydirigubbakcemile3

ne bileyim canım kafama bugün çok taktım dünde babama kızdım haziran basında bütün eksiklerimi biyere gidip hiç eksiğim kalmadan alıncaktı temmuza girdik daha hadi baklım diyen yok sanki komsu kızı evleniyor ne bu herkezdeki ilgisizlik anlamıyorum ama kesinlik le kimseye bişey demicem artık kim ne zamnderse ozamn gidicem yetişemzsede dünyayı onların basına yıkarım artık kötükedihüsokötükedihüso

slm tatlım hayırdır neden bakamıyosunuz acelesı yok falanmı dıyo yoksa enıste malum erkekler hep ole der ya akannehir ben ıyı olmaya calısıyorum canım kafama takmamaya calısıyorum ertelencek ıste bellı yanı ekım kasım cok zor :gitme: stresten hala regl bıle olamadm wlla

acelesi yok dese yine iyi hayatım annlerle baksan o işleri beni ugrastırmasan dıyor akannehirbende beyefendi iyileşsin çıkalım diye düşünüyorum efendi kendi keyfinde asla demicem bidaha bu 2.kez teklif etdim bi karız demişti daha önce hatda sizede bahsetmiştim c.tesi gelinlik için gidicez diye ama nerde off

ah bu erkekler... akannehir akannehir

benimki şimdiden kına abiyemi bilem aldı walla düğün tarihimiz bile belli değilken
allahtan ilgili ve hevesli bu konularda

soulmate84 aslında senin yaptıgın gibi yapmak çağırdıklarında gidersemde nişnalımı getirmicem ve kendi istediğimi açıklıgınıda kendim karar vererek alıcak düğün günü nasıl olsa tek kelime edemez bugünlerin intikamınıda alırım hemn kendisi üzüp sıkıyor sıkıntıdan çıkan sivilcelerede hatun ergenlğe yeni giriyor da diyor soranlara gerçekten gören şaşırıyor

aslıcım yaaaaaa öle takma canım.bak strestenregl bile olamamsıın değer mi güzelim.nasısa kısmetse olacak.sen bizim gönüllerimizin ekim gelinisin :)
gülcüm ayyyyyyy seni benden başkası anlayamaz anneme geçen hadi çıkalım da şu nevresim falan alalım dedim havamda değilim dedi ya hahahahahaaa bi daha da demem olmadı gider alırım ben dedim.en iyisi o.baktın yapmıyorlar.çık kendi kendineee herşeyini hallet.amannnnn canından kıyemtlimi

Back