• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ah bu erkekler... akannehir akannehir

benimki şimdiden kına abiyemi bilem aldı walla düğün tarihimiz belli değilken
allahtan ilgili ve hevesli bu konularda

canım aslıcım benimkini eniştenin yanına kursa göndersek :1::1: biraz ondan bişeytler öğrensin normalde boyle düşüncesiz değildir ama amliyat ederlerken bi damarınımı sarstılar ne adam değişti:1:

soulmate84 aslında senin yaptıgın gibi yapmak çağırdıklarında gidersemde nişnalımı getirmicem ve kendi istediğimi açıklıgınıda kendim karar vererek alıcak düğün günü nasıl olsa tek kelime edemez bugünlerin intikamınıda alırım hemn kendisi üzüp sıkıyor sıkıntıdan çıkan sivilcelerede hatun ergenlğe yeni giriyor da diyor soranlara gerçekten gören şaşırıyor

Ay bende normalde sivilceli biri hiç değilim, yüzümde bir iki tane çıkmaya başladı. Sıkıntıdan, stresten oluyo hep. :bbo:

aslıcım yaaaaaa öle takma canım.bak strestenregl bile olamamsıın değer mi güzelim.nasısa kısmetse olacak.sen bizim gönüllerimizin ekim gelinisin :)
gülcüm ayyyyyyy seni benden başkası anlayamaz anneme geçen hadi çıkalım da şu nevresim falan alalım dedim havamda değilim dedi ya hahahahahaaa bi daha da demem olmadı gider alırım ben dedim.en iyisi o.baktın yapmıyorlar.çık kendi kendineee herşeyini hallet.amannnnn canından kıyemtlimi

sorma canım yaa allhtan burda dertleşiyoruzda biraz sakinleşiyoruz annelerde öyle yaa sanki yeni gelin onlar bir naz bir naz evden çıkarması ölüm kendin alıncada acelsimi var daha 2.5 ay alınır yapılır diyor başka bişey demiyorlar

Ay bende normalde sivilceli biri hiç değilim, yüzümde bir iki tane çıkmaya başladı. Sıkıntıdan, stresten oluyo hep. :bbo:

sorma herşey sitresten oluyor valla benimde reglim 10gün önce geldi düşünn artık düğüne kadar metebolizmam çökcek normalde çok sakinimdir şimdide düşünmediğim sürece sorun yok ama düğün yaklaştıkca gören herkez bişeyler soruyor sitrese sokuyorlar.

amannn dessinler canım benim adım çıktı zaten.herşeyi kendin yapıyorsun acelen ne diye.bırak desinler konuşsunlar.alalalal onlar da naz yapmasınlar yani

aslıcım yaaaaaa öle takma canım.bak strestenregl bile olamamsıın değer mi güzelim.nasısa kısmetse olacak.sen bizim gönüllerimizin ekim gelinisin :)
gülcüm ayyyyyyy seni benden başkası anlayamaz anneme geçen hadi çıkalım da şu nevresim falan alalım dedim havamda değilim dedi ya hahahahahaaa bi daha da demem olmadı gider alırım ben dedim.en iyisi o.baktın yapmıyorlar.çık kendi kendineee herşeyini hallet.amannnnn canından kıyemtlimi

ooy canımsın sen yaaaa opuyorumnanaktan

canım aslıcım benimkini eniştenin yanına kursa göndersek :1::1: biraz ondan bişeytler öğrensin normalde boyle düşüncesiz değildir ama amliyat ederlerken bi damarınımı sarstılar ne adam değişti:1:

hehe yok be cnm enıstemızınde kendıne gore ck ıyı oldugu konular vardır varsın bı gelnlk konusnda centılmen olmayıversın cnm tek kusuru o olsn yetgerkı...

kızlar ya bu bilgisayarı kaldırıp atacam şimdi doğru düzgün giremiyorum artık sinir oldumkötükedihüso
gülcüm bence hiç moralini bozma benimkide gelmek istemedi bende annemle kayınvalidemi(mecburen):(( aldım gittim ama karar veremedim heralde bu haftaya kalıcak sizinde önerce siteler varmı nette okadar çok baktımki artık ama bulamıyorum bi türlü:sinifsinif:
buarada bendeeee...

Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...

benım bılgısayarımda bı garıp ya ınternet sayfasından herhangı bısey kopyalayıp yapıstıramıyorum sag tus olmuyo hıc bısey ındıremıyorum vıdeo ızleyemıyorum :sinifsinif: bıde hanı hangı sayfadıysak o sayfanın adı yazıo ya onlar bılem yazmıo

Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...

bencede tatlım çok doğru söylüyosun :lepi:

kızlar ya bu bilgisayarı kaldırıp atacam şimdi doğru düzgün giremiyorum artık sinir oldumkötükedihüso
gülcüm bence hiç moralini bozma benimkide gelmek istemedi bende annemle kayınvalidemi(mecburen):(( aldım gittim ama karar veremedim heralde bu haftaya kalıcak sizinde önerce siteler varmı nette okadar çok baktımki artık ama bulamıyorum bi türlü:sinifsinif:
buarada bendeeee...

Canım gelinlik için bu sitelere de bi bak istersen;

World Wella Paris | Abiyede Tek sim
Elizi & Poem

Aynen canım, ne kadar çok kişi görürse o kadar çok fikir olur insanın aklı karışır. sempatiksalakcinni

benım bılgısayarımda bı garıp ya ınternet sayfasından herhangı bısey kopyalayıp yapıstıramıyorum sag tus olmuyo hıc bısey ındıremıyorum vıdeo ızleyemıyorum :sinifsinif: bıde hanı hangı sayfadıysak o sayfanın adı yazıo ya onlar bılem yazmıo

Mouse ayarlarına baktın mı canım sağ tıklama için? Senin üstteki çubuk ayarları da karışmış herhalde canım. Ekran alıntısı yapıp gösterebilir misin?

undo cum pasta müziği güzelmiş ya çalsam mı senden a.s

ozzy'cim istersen alabilirsin... elimde daha bi sürü güzel parça var müsait olduğum bir zamanda yazarım yine hepsini söz olumunekankayizsmile

11 eylül 2010 :) pastamız da ikiz kule şeklinde olacak hahaha (şaka)

hayırlı olsun seni almış mıydık listeye selwin'cim akannehir..

Slm kızlar ben daha gelinlik falan bakmıyorum acaba geç kalır mıyım , gerçi hazır beğenip üstünde eklemeler yaptırmayı veya çıkarttırmayı düşünüyorum ama bi bilginiz var mı acaba ne kadar süreceği hakkında....bu arada düğnüm 3 ekim

valla canım ben çok erkenciyim.. hatta bütün kızlar şahit buna.. ben taaa mart ayında siparişini verdim gelinliğimin. 30 temmuz da da ilk provam vaaaarkaydirigubbakcemile2

Undomielcim çarşı alışverişinde çoğu şeyi halletmişsin hayırlı olsun hepsiii. vereliniortak davetiyeni görebilir miyim a.s

valla herşeyi hallettim sayılır bazı ufak tefek şeyler kaldı.. canım sayfa numarasını bulayım bakarsın ordan davetiyeme.. ya da koza'dan siparişini verdim. 10009 nolu davetiye olucak.. siteden de bakabilirsin

günaydın kızlar undocum davetiyen tepsin herşey çok güzel tatlım şimdi gördüm biz de bu davetiyeyti bastırmak istiyoruz ama bilemiyorum sizce nasıl

kivilcim5338.jpg

ya da bunu düşünüyoruz

kivilcim5334.jpg

tatlııımm bence 1 numaralı olan çok cicci ama neticede sizin kararınız...

orada tombiş bi amca vardı epey yardımcı oluyor sağolsun. nikah şekeri bakmaya gittim ama camekanın arkasındaki çikolatalar da da gözüm kalmadı değil :))

evet o çok yardımcı oldu valla :1: benimde camekan arkasındaki şekerler ve çikolatalar aklımda kaldııı.. bu arada kızlar ablamın düğününde kayın pederi çiftetelli oynarken küçük bir çömlek kırmıştı.. bende istedim kayınpederimden o da kırıcak.. hatta çömleğin içini de altın şeklindeki çikolatalar ile doldurcaz.. malum çeyrek altın oldu 107 TL sempatiksalakcinni

kızlar bakın yatak odam da bu olucaaakkk nasıılll sizceee

71628ytkcarmen.jpg

dogtasincarmenserisi7.png

dogtasincarmenserisi8.png

çok güzel canıımm. iyi günlerde kullanın...

kızlar bugün çok moralim bozuk yaa hepinizin gelinlikleri hazır dimi yada görüşüldü ben halen daha gelinlik bakmaya gidemedim nişanlım evden suan çıkmıyor bende onunla dolaşmak istorum çok kızmaya başladım

kuzucuumm hiiç üzme kendini.. benimki de gelmiodu.. bende aldım kayınvalidemi annemi onlarla gittim.. hem düğünden önce görmein bence.. düğünde görsün seni beyazlar içinde yerimseniben

bolcum sorunun ne belki yardımcı olabilir bilgisayarın hakkında
tatlım işyerine bağlı olduğu için bilgisayar onlar möüdahale ediyo 1.5 haftadır ama hala sorun giderilmedi internette donmalar oluyo hiç bişe yapamıyorum:((
Canım gelinlik için bu sitelere de bi bak istersen;

World Wella Paris | Abiyede Tek sim
Elizi & Poem

saol tatlım bakıcam tşk ederim:))

bu arada bencede boşverin kızlar düğünde görsünler sürpriz olsun ve açıkta bulsalar o saatten sonra bişe diyemezlersüprizzzzz

undo cummmmmmmm yazarsan sevinirm müzikleri.giriş için fan fanı düşünüyorum da pastaya karar veremedim..

anladım bol cum şirket pc si ise gıcık bir durum gerçekten

Back